Свински пържоли с гъби, моркови и пушено сирене
Добави към моето меню
Свински пържоли с гъби, моркови и пушено сирене
Рецепта споделена от Ели Сотирова-Стефанова
Продукти
500 г свински врат
200 г гъби
100 г моркови
200 г. пушено сирене
100 г ориз
3-4 стръка магданоз
2-3 с.л. олио
1 ч.л. червен пипер
1 с.л. брашно
Начин на приготвяне
• Задушаваме пържолите, задушаваме нарязаните на едро гъби и моркови
• Добавяме 1ч.ч. вода, червен пипер и 1с.л. брашно/за да се получи по-гъст сос/.
• Подреждаме ред пържоли, ред зеленчуци и нареждаме пушеното сирене на колелца.
• Запичаме на 180 градуса за 60-80 минути.
• За гарнитура предлагам задушен бял ориз.