Последни Рецепти
Последни Статии

Любовен Таро хороскоп

Добавено в Хороскоп

Добави към моето меню

Любовен Таро хороскоп за 2006 година

Какво ме очаква в любовта? Въпрос, който си задава всеки един от нас. Чувство, за което мечтаем, а когато то е в нас, ние не знаем как да го изживеем. И тогава се намесва другото чувство, ръководещо живота ни – страха – дали това е истинската любов, дали няма да сбъркам, дали постъпвам правилно, дали пък всичко не е само игра, дали не ме използва, дали няма да остана вечно сама (или сам), дали, дали, дали… И забравяме да живеем в настоящето, пропускаме щастливите мигове с любимия човек, разтърсвани от съмнения и страхове. И след това съжаляваме и започваме диалог със самите себе си – защо се случи така, ако знаех какво ще се случи, никога не бих постъпил по този начин, какво би се случило, ако бях казал истината.

Старите хора казват: “Когато се обърне каруцата, пътища много”. С помощта на картите Таро ще ви разкрия как да намерите правилния път към любовта през 2006 година. За едни той може да се окаже труден, пълен с препятствия, за други лесен, но спазвайки основните влияния на годината, ще можете да направите живота си много по-радостен, щастлив и изпълнен с любов.

Овен

Гордост и самонадеяност

са двете основни качества, които ще се проявят във вашия характер. Те ще оказват влияние през цялата 2006 година не само върху любовта, но и върху други аспекти от живота ви – работа, приятели, отношения. За вас това ще бъде година, изпълнена с превратности, приключване на стари връзки, изживели времето си отношения.

През януари е по-добре да си починете и да направите план за действие, който да приложите през следващия месец, когато ще се наложи да избирате между няколко партньора. Многото срещи могат да предизвикат у вас умора или дори нежелание да се срещате с никого. През март ще можете да разчитате на подкрепата на ваш познат, който ще ви помогне в намиране на партньор. Но не му позволявайте да се намесва във връзката ви, не се вслушвайте в съветите му, защото можете да бъдете въвлечени в интрига. През април се пазете от конфликти с партньора си, за да не стигнете до раздяла. Но ако все пак смятате да се разделите с досегашния си партньор, май е най-подходящия месец. Заминете на кратко пътешествие, което може да ви окаже пречистващо въздействие и да се впуснете в нова авантюра, която ще продължи и през юни, с по-млад от вас партньор. През юли комплименти и внимание ще повдигнат самочувствието ви и през август е възможна и връзка с някой ваш колега или съдружник, която ще продължи и през септември.. През октомври се пригответе да се борите със съперник или съперница в любовта, но бъдете сигурни, че победителят ще бъдете вие, затова следващите два месеца – ноември и декември, ще бъдат изпълнени с много любов и трепетни чувства. Дори може да се стигне и до сключване на брак.

Талисман за 2006 година – ахат.

Телец

Постигане на равновесие

това е основното мото за вас през 2006 година. Сега вече е настъпил моментът, в който трябва да спрете да лъжете себе си, да приключите с компромисите и да започнете да градите бъдещето си. Хладните отношения с партньора не бива да оказват влияние върху семейството и децата. Не действайте прибързано, обмисляйте всяка ваша постъпка, не се поддавайте на чувствата си, а се вслушвайте повече в разума. Така ще си спестите неприятностите.

През януари не се опитвайте да търсите нова любов, защото тя ще се яви като “изкупителна жертва” на старата. През февруари не отказвайте помощ на любимия човек, той има нужда от вас. През март казвайте по-често не на направените ви предложения, за да не се наложи след това да си измъквате с лъжи. Април ще е месецът, в който ще ви се иска да избягате от всичко и всички и да започнете нова връзка. Това може да стане едва през юни, а през май не давайте сериозни обещания. Както казах, юни е месец, в който вие ще жънете успех сред представителите на другия пол. Поставяте начало на ново приятелство, на връзка, която през следващите месеци ще се развива постепенно и вие ще почувствате, че това е истинската любов. За семейните Телци това е време на пълна хармония в отношенията. В края на годината много любов, радости и щастие.

Талисман за 2006 година – планински кристал.

Близнаци

Възраждане

това ви чертае 2006 година. То може да се изрази в преодоляване на трудностите, възвръщане на вярата ви в доброто, доверие към хората, промяна на външния вид и на поведението, постигане на съвършенство.

През януари ще правите общи планове с партньора си за бъдещето, а свободните Близнаци ще погледнат с повече оптимизъм напред. През февруари любовно обяснение ще ви накара да се почувствате на седмото небе. Март е подходящ за начало на съвместен живот, но не и за сключване на брак. През април се пазете от конфликтни ситуации, които могат да доведат през май до приключване на връзка, което пък ще окаже влияние на юни, юли и август, в които ще се чувствате изоставени и неразбрани. Септември може да ви донесе неочаквано запознанство с по-млад от вас човек, който и през октомври ще ви носи на ръце и ще задоволява всичките ви желания. И този период ще продължи до края на годината.

Талисман за 2006 година – елмаз.

Рак

Стабилност

това е, което ще търсите в любовта през 2006 година. Освен емоционална сигурност, вие ще търсите и материалната. Отношенията ще се основават повече на материално, а не на духовно ниво. Ако търсите помощ от приятелите, ще я получите. Не позволявайте на ревността да разруши връзката ви.

През януари ще бъдете обсипвани с много любов от партньора си, дори може да чакате и предложение за женитба. През февруари не се опитвайте да разрешавате стари конфликти, а по-добре се отдайте на почивка и размишления. През март са възможни и неприятности, но вие ще успеете да възстановите равновесието в любовта и да продължите напред. За семейните Раци е период на трудни взаимоотношения, но през следващия месец отново ще се възстанови хармонията помежду ви. През май много от вас ще смесят любовта с кариерата и не е изключена нова любовна връзка с някой от колегите. През юни пазете здравето си и внимавайте с краткотрайните връзки. Юли ще донесе ново познанство, което може да има и продължение и само от вас ще зависи дали това ще бъде кратка авантюра, или ще подходите сериозно към любовта на другия човек. Ако се вслушате в съвета на картите Таро, то август ще е месец, в който ще поставите основите на истинска любов. През септември и октомври ще ви привлича все повече съвместния живот и не е изключено през ноември да заживеете заедно с партньора си. Декември е спокоен и изпълнен с щастие месец.

Талисман за 2006 година – сапфир

Лъв

Желание за доминиране

това ще бъде водещият ви мотив в любовта през цялата 2006 година. Любовта ви ще е застрашена от агресивността ви и нежеланието да приемете чуждото мнение. Не се опасявайте от това, че можете да изгубите партньора си, ако изразите чувствата си.

През януари ще се радвате на хармония и истинска любов. Февруари може да усили ревността ви и това да се отрази на следващия месец, когато можете да се превърнете в тиранин. През април ви чакат кратки авантюри и безобидни флиртове. Май ще донесе ново приятелство, но то ще се превърне в тежко бреме за вас през следващия месец, когато тъгата ще изпълни сърцето ви. През юли ще е по-добре за вас да не започвате никакви нови връзки, защото ще сравнявате всички с тази, която сте загубили. Внимавайте да не стигнете през август до раздяла, която ще повлече след себе си многобройни флиртове, но и разочарования, които ще продължат и през септември. Любовта отново ще навлезе във вашия живот през октомври и до края на годината ще бъдете изпълнени с щастие и радост.

Талисман за 2006 година – ахат

Дева

Успех

това е мотото на 2006 година. Всяко нещо, което искате да постигнете през тази година ще ви се отдава без затруднения, но ако забравите за своята дребнавост и философия. Не се страхувайте вие да направите първата крачка. Не се отдръпвайте от хората, търсете приятелското обкръжение.

През януари ви очаква среща с влиятелен човек, който ще окаже въздействие върху любовния ви живот, може да се намесите в любовен триъгълник. През февруари – запознанство в службата или по работа, което ще прерасне в истинска любов, която ще ви изпълни изцяло. През март не търсете нова любов, а се опитайте да запазите старата или се отдайте на уединение. Ново начало можете да поставите през април, което ще даде старт на романтична любов, на която ще се наслаждавате и през май и юни. Не се поддавайте на интриги през юли, не слушайте какво ви говорят приятелите за вашия партньор. Ако вземете предвид съвета на Таро, вашето щастие ще продължи до края на годината.

Талисман за 2006 година – червен корал

Везни

Несигурност и илюзии

ще съпътстват вашия любовен живот през по-голямата част на тази година. Търсейки хармония във всяка една връзка, вие ще се отдавате изцяло, но няма да получавате същото от другата страна. Сменяйте прическата и изобщо външността, начина си на поведение при всяко едно ново начало, не пренасяйте нищо от миналото в бъдещето.

През януари и февруари ще бъдете обкръжени с много почитатели и ще ви бъде трудно да направите избор. През март очаквайте голямата любов, а семейните Везни да внимават да не стигнат до конфликти заради трети човек. Април, май и юни са месеци, които са изпълнени повече с любов към материалното, отколкото към духовното и това ще е основното, което ще търсите у партньора си. През лятото любовта отново ще бъде навсякъде с вас, ще се чувствате силни и уверени, спокойни, че сте обичани. През септември ще се почувствате измамени и неудовлетворени от тази връзка, но въпреки това ще се опитате да я продължите. Не възлагайте обаче големи надежди на тази любов, за да не страдате през следващите три месеца.

Талисман за 2006 година – планински кристал

Скорпион

Надеждата

ще бъде с вас през цялата година. Всичко, което започнете през тази година ще завърши успешно. Очаква ви нова любов, ново начало, нов съвместен живот.

Януари обаче ще е изпълнен с тъга по загубена любов, от което все пак ще успеете бързо да се съвземете и да влезете във февруари, изпълнени с желание за приключения. През март чакайте нова любов, която много бързо ще се развива и може да стигнете до олтара през април. През май ще се изправите срещу съперници в любовта, но победата ще е ваша, като това може да означава и раздяла с партньор. През юни вие ще владеете положението, ще бъдете водещата страна във връзките и отношенията, което ще продължи и през юли. Но през август, все пак, бъдете нащрек, защото ви предстои проблем, с който сте се срещали в миналото. Спомнете си как сте го решили тогава и постъпете по същия начин, дори и да смятате, че в този случай той не е подходящ. През септември и октомври често ще ви обзема тъга по отминалото време, но вие бързо ще излезете от това състояние и през ноември и декември отново ще тръгнете да покорявате сърцата на другия пол.

Талисман за 2006 година – топаз

Стрелец

Закрила и защита

ще има над вас през цялата 2006 година. Обръщайте се често за помощ и съвет към Бог. В моментите, когато се чувствате изоставени, несигурни, необичайни, спомнете си, че винаги има някой, който ви обича.

Ако сте решили да сключите брак, най-подходящият месец ще бъде януари. Февруари е месец за начало на нова връзка, нова любов. През март среща с влиятелен човек ще ви помогне да вземете решение относно досегашната си връзка. Не търсете конфронтация и конфликти през април, защото все още не сте достатъчно подготвени, за да се защитите. Ако се вслушате в съвета на картите, то следващите два месеца се очертава да бъдат изпълнени с любов и щастие, а за свободните Стрелци – една нова истинска любов идва срещу тях. Дори и да се стигне до раздяла през юли, не го вземайте много на сериозно, защото този човек не е бил подходящият за вас. Избършете сълзите през следващия месец и тръгнете с гордо вдигната глава, за да видите този, който върви срещу вас, внимавайте да не се разминете. През септември не се колебайте, а се впуснете в тази нова връзка, която ще продължи, изпълнена с много романтика, много трепетни чувства и приятни моменти. През декември можете спокойно да заминете на околосветско пътешествие, където ще срещнете интересен човек.

Талисман за 2006 година – аметист

Козирог

Тайнственост

това ще ви съпътства през цялата година. Не прибързвайте при вземане на решения, не споделяйте с никого намеренията си, изчаквайте подходящият момент и тогава действайте. В противен случай ще загубите доверието на околните. Жена ще играя важна роля в живота през тази година.

Не изпадайте в униние през януари, не всичко е загубено. Имате шанс отново да си върнете любовта. Може би освен искреното ви разкаяние, ще трябва да направите и малък подарък. През февруари не се опитвайте да купите любовта си, за да не се почувствате ограбени през март. Тогава вече ще е късно да поправите стореното предишния месец. Април ви дава повече оптимизъм и през май ще сте готови да започнете нова любов. Любовни обяснения ще получите през юни, а през юли вече ще кроите планове за съвместен живот. През август любовта вече е с вас и вие ще почувствате, че сте имали нужда точно от този човек. Много любов и много щастие през следващия месец. Ново запознанство през октомври ще отвори вратите на самотните Козирози към “седмото небе”. Бъдете търпеливи с партньора си през ноември, не се поддавайте на критиките, отправени към вас. Декември ви подготвя много приятни изненади.

Талисман за 2006 година – опал

Водолей

Съдбовни промени

ви е приготвила 2006 година. Не се страхувайте да приемете всичко ново, което се случва около вас, не се колебайте, а действайте, не изпадайте в съмнения и догадки. Вземете това, което съдбата ви е приготвила в любовта.

Не тъгувайте за изгубената любов през първия месец на годината. Погледнете напред, към февруари, когато ще имате възможности за срещи с приятели и случайно (или съдбовно) запознанство ще ви свърже с вашата сродна душа. През март не се колебайте повече дали това е истинската любов и не се страхувайте да приключите старите връзки. През следващите три месеца – април, май и юни – вие ще изживеете неизпитани досега чувства, вече няма да се страхувате за бъдещето си и ще знаете, че вече има човек, на когото да разчитате. Всичките ви желания ще се изпълняват, очакват ви приятни романтични вечери на свещи, посещения на екзотични места. Въпреки цялото това щастие през юли и август вие можете да започнете да търсите по-често компания на други хора и да се отдалечавате от любовта си. Внимавайте, за да не загубите това, което ви се е дало, за да не страдате през септември. През октомври ще имате възможност да поправите случилото се, а свободните от вас да срещнат нов партньор. Въпреки скандалите и сцените на ревност през ноември, последният месец на годината ще бъде много спокоен.

Талисман за 2006 година – гранат

Риби

Осъществяване на плановете

през 2006 година, ако проявите сила и разум, а не се поддавате на чувствата и емоциите си. Настъпил е моментът, в който трябва да видите бъдещето си през своите очи и да разберете дали хората, които са с вас имат място в него. Но не мислете със сърцето си.

През януари ще имате възможност да поставите началото на ново приятелство, което ще се развие през февруари, когато ще почувствате, че сте се влюбили. Но през март съдбата не е така благосклонна към вас и ще изпълни сърцето ви с мъка и тъга по отминала любов. Затова през следващи месец не продължавайте да се затваряте в себе си, а споделете радостта на другите, защото точно сега колкото повече давате, толкова повече ще получите. През май няма да оцените сигурността и дълбочината на чувствата на вашия партньор и ще се опитвате да поглеждате настрани, а през юни свободните Риби може би ще бъдат въвлечени в любовен триъгълник. През следващия месец ще трябва да се оправдавате, дори да се скриете, за да не се срещнете със съперника си лице в лице. Излезте бързо от това състояние през август и се въздържайте от сцени на ревност през септември. Върнете се отново към началото на прогнозата и, ако сте спазили съвета, който ви дават картите Таро, то през следващите три месеца вашите любовни планове ще се осъществят.

Талисман за 2006 година – корал.

Камелия

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории