Последни Рецепти
Последни Статии

Вино според зодията

Добавено в Любопитно

Добави към моето меню

Кое вино подхожда най-много на зодията ви
Начертана ли е съдбата ни от звездите? Това не можем да знаем със сигурност, но има едно нещо, на което винаги може да разчитаме – виното. Много е казано за виното. Със сигурност при избора на бутилка вино оказват влияние много фактори – цена, как са подредени вината в избата или на винения щанд в магазина, познание за вино, което се трупа от много и най-различни източници, спомени свързани с конкретно вино, реклама, препоръка на приятел… възможно ли е и датата в която сме родени да оказва влияние при избора на вино? Едва ли, но … Foodpanda подбира и представя най-подходящите вина според зодията.
wine budapest store

Овен – Шардоне
Вие сте смели и обичате да правите нови неща. Точно заради това всяка новост трябва да бъде отпразнувана с чаша хубаво вино. На зодия Овен, най-много пасва Шардоне.

Телец – Пино Ноар
Като Телец, вие със сигурност имате вкус за добър живот. На вас ви отива едно от най-хубавите и скъпи червени вина в света – френското вино Пино Ноар.

Близнаци – Ризлинг
Близнаците могат да бъдат както сладки, така и кисели. Заради двойнствената ви личност ние ви препоръчваме вино от сорта грозде Ризлинг, което има ярко съчетание между кисели и цитрусови нотки.

Рак – Риоха
Ракът е защитник на семейните идеали и ценности. Той пази както себе си, така и близките си. За личност със силна воля отива най-младото от всички вина – Риоха. То се допълва с куп различни храни, което би направило раците още по-щастливи.

Лъв – Божоле
Като истински царе, те са готови за светлините на прожекторите. Романтика и достойнство се съчетават в личностите от този знак. За да задоволят сетивата си, ние им предлагаме вино Божоле.

Дева – Совиньон блан
Здраво стъпили на земята, те искат да контролират всичко. Совиньон Блан, съчетаващо цитрусови плодове, базирано на билки и тревисти съединение е перфектното вино за тези личности.

Везни – Пенливи вина
Везните живеят в баланс с всички части от живота. Обичат красотата, нежността и блясъка. Най-подходящите вина за тях са пенливите или шумящи, независимо дали става дума за бяло, червено или розе.

Скорпион – Сира
Скорпионите не обичат да си губят времето. Те са страстни, мотивирани, работохолици и чаша Сира е изключително подходяща за тях.

Стрелец – Малбек
Стрелците винаги гледат мащабно и от високо на живота. Червеното виното Малбек е най-подходящо за целеустремените Стрелци.

Козирог- Силванер
Работейки усърдно, те са готови на всичко, за да стигнат до върха и да получат пари, власт и слава. Идеалната добавка към това пътуване е чаша студено австрийско вино Силванер.

Водолей – Биодинамично вино
Водолеят е непредсказуем и иновативен. Биодинамичното вино се прави според циклите на луната. Ако сте Водолей, то това вино е точно за вас.

Риби – Розе
Рибите са въплъщение на емоция. Те са чувствителни, творчески и изключително артистични. Магическият вкус на розето е точно за тях.

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории