Последни Рецепти
Последни Статии

Whisky, Rum & Wine тест

Добавено в Любопитно

Добави към моето меню

За четвърта поредна година столичният хотел „Маринела“ на 23 и 24 март 2018 г. ще събере всички уиски, ром и вино фанатици, обикновени любители и начинаещи в сферата на качествените напитки на знаково за родната спиритс сцена събитие Whisky, Rum & Wine Master test -2018.

whisky-rum-wine-master-test

Какво: Whisky, Rum & Wine тест
Къде: Хотел Маринела, гр. София
Кога: 23 – 24 Март 2018

Срещу почти символична цена за билет, който ще дава достъп до марковите изкушения за двата дни на феста, ще се насладите на дегустацияна на редки селекции от целия свят, разположени на над 50 щанда.

Организаторте обещават щедър избор от коктейли, ликьори, че и 60-годишно уиски и припомнят, че мисията на добрата напитка е да сплотява.

whisky-rum-wine-master-test 1

Кулминация на събитието ще са различните майсторски и дегустационни класове – цели 16 +2 +2 на брой. Там от първо небце участниците ще научат всички тайни на някои от емблематичните шотландски елексири, ще открият непознати вкусови хоризонти и ще разберат как се случва магията. С две думи – ще станат истински уиски експерти. Част от класовете са за търсачи на удоволствието от ръчно изваяните пури и лукса в кристалните чаши.

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории