Последни Рецепти
Последни Статии

Whisky, Rum&Wine Master Test – 2017

Добавено в Любопитно

Добави към моето меню

В очакване на фестивала Whisky, Rum&Wine Master Test – 2017

“Моята най-голяма цел е да накарам българина, консуматор на спиртни напитки, да замени количеството с високото качество, поднесено в подходящите чаши, които позволяват питието да достави максимална наслада на сетивата”, казва Петър Керемидчиев, генерален мениджър на компанията вносител на спиртни напитки „Оптимист 1“ и организатор на фестивала Whisky, Rum&Whine Master Test за трета поредна година.

Whisky Rum Wine Master Test 1

На 31 март и 1 април в х-л „Маринела“ в София всеки ценител на напитките ще има невероятното удоволствие да направи своя тест на сетивата с брилянтно подбрани продукти в категориите уиски, ром, ликьори, вино.

След големия успех от миналата година организаторите имат нелеката задача да затвърдят имиджа на фестивала като място за истински познавачи. Вносителите са с амбиции фестивалът да се превърне в забавна фиеста, направена с много въображение и вкус.

Паралелно с това в други зали ще се провеждат майсторски класове. „Обикновено на такива фестивали дестилерии, винопроизводители и пивоварни представят своите нови линии. Малки партиди от категорията Limited Edition, отбрани продукти от своето портфолио, както и новите си маркетинг стратегии и рекламни визии. От своя страна клиентите, търговците и любителите на разнообразните алкохолни напитки могат да дегустират най-доброто, събрано на едно място. По този начин и да получат достатъчно информация и впечатление направо от извора. Все повече градове по света организират подобни събития и София има важно място на тази карта”- споделя големият оптимист и организатор на фестивала Петър Керемедчиев.

Основна цел на WRW Master Test-2017 е да се представят нови бутикови продукти, което да спомогне за разширяване на понятието за истински качествен алкохол. Шоуто обещава да е невероятно. В повечето случаи майсторските класове се водят от собствениците на дестилериите, бранд амбасадори и уайнмейкъри. Те могат да те вкарват в малка приказка и да те направят част от нея. В класовете се представят уникални напитки, от които има единични бройки в света. Такова нещо се опитва веднъж, защото друго такова питие няма. Да не пропуснем, че местата са ограничени – между 25-35 души.

Изненадата тази година е „Останали в миналото“, майсторски клас с дегустиране на уискита от затворени или разрушени дестилерии. Всички бутилки за него са купувани на аукциони. Това ще бъде невероятно изживяване не само за ценители и колекционери, но и за всички любознателни и интересуващи се от това хора. Някои от тях за себе си ще станат откриватели. Италия, Prosecco…, колко радост има само за душата. Само мисълта за това вино кара рецепторите в устата да персистират.

Whisky Rum Wine Master Test 2
Така че – ако си мъж, си там. Ако си модерна дама, която живее на скорост и е с вкус за хубавите неща – също. Защото мисията на WRW Master test е да сплотява.

Всички ще могат да си тръгнат с усмивка и с уникат в ръка от магазина, представляващ фестивала – CASAVINO. Срещу почти символична цена за билет, даващ достъп до изкушенията през двата дни, ще се сдобиете с шанс, който не бива да пропускате.

Шоуто обещава да бъде много специално и емоционално. Остава само да го включите в графика си и да дойдете с подходящи приятели, които могат да се наслаждават.

Нека заедно да направим тест на сетивата! Shake the Fest!

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории