Последни Рецепти
Последни Статии

Как да посрещнем годината на Тигъра

Добавено в Любопитно, Хороскоп

Добави към моето меню

Как да посрещнем годината на Тигъра
Настъпвашата 2010 година ще бъде под знака на страшния и воинствен Тигър. Ако искате да бъдете в добри отношения с покровителя на Новата Година трябва да го направите по малко нетрадиционен начин.

tiger

Когато изпращате годината на Бика, не трябва да се казва колко е била изминалата година под неговия знак. Има една древна легенда от Бирма, която разказва, че някога много отдавна Тигърът бил победен от Бика в дълга и страшна битка и затова сега те са врагове. Затова приберете всички исмволи на Бика, не си струва да се дразни опасният Тигър.
Новата 2010 може да бъде отбелязана под знака на надеждата и достойнството. Тигърът, този царствен звяр, това и харесва – преклонение и възнасяне на неговата сила и подчертаване на неговата значимост. Самият той е символ на сила и действие, мощ и амбиция, като при това презира консервативните правила и итвърдената от годините йеархия.
Ако вие сте различна личност, която не се бои от проверки за издръжливост – това е вашата година. Новата година на Тигъра е година на борба и полети, грандиозни битки и недостижими височини.

Как да украсим дома си за Годината на Тигъра
За да получим благословията на жълтия, метален тигър трябва да изберем в Новогодишния декор златисти и сребристи оттенъци.

злато и звезди на новогодишната трапеза
tiger-masa
снимка “Armonia la navidaf”

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории