Последни Рецепти
Последни Статии

Хороскоп Риби 2010

Добавено в Хороскоп

Добави към моето меню

Хороскоп Риби
Юпитер, планетата на кралете, ще бъде вашия знак в тази година и ще ви донесе немалко поводи за радост. Очаква ви успех, ще можете да реализирате творческия си потенциял и да получите признанието на околните.

pisces

Не е задължително да търсите едномишленници и привърженици – вашите лични проекти и начинания ще бъдат успешни. Ще ви помогнат стари контакти, минали успехи и заслуги, дори минали увлечения. Действайте смело, за да не съжалявате след това за пропуснатите възможности.
Дори и в нещо да претъпите неуспех този опит ше ви бъде полезен в бъдеще. Нещо във вашия живот ще се случва тайно и скрито от всички.

През годината на Слънцето родените под знака на Рибите не трябва да се боят да проявят своята личност и характер и трябва да излязат от сянката

Любов и семейство
Животът отново ще ви връща в миналото – старата любов, ученическата любов … приятели от детството – някой от тези личности ще се върне във вашия живот. По какъв сценарий ще се случи това не трябва да се опитвате да познаете, защото ще има момент на изненада и случайност.
Много вероятно, Рибите, които нямат партньор, през лятото на 2010 да изживеят потресяваща любов или да стъпят в семеен съюз.

Ако имате спътник в живота, вашите отношения ще се укрепят и ще получат ново развитие. В първата половина на годината всички обстоятелства ще бъдат на ваша страна. Подредете живота си така, както вие искате. Сега имате тази власт и възможност да извършите тази промяна.

Пролетта ще донесе много положителни промени, вие ще чуствате и виждате как се порменя вашия живот.

Здраве
Вслушвайте се в гласа на своето тяло, усещайте какво желае вашето тяло. Скритите процеси, които вие може да не забелязвате, могат да подкопаят вашето здраве. Направете си цялостно медицинско изследване, ако усетите безсилие и постоянна умора. Може да имате проблеми с щитовидната жлеза, гърло.

За почивка изберете април или май – не си струва да отлагате. За вас е активната почивка, затова пътешествайте и събирайте нови впечатления. Свежият въздух и движението ще ви помогнат да се възстановите. Не злоупотребявайте с медикаменти! Този съвет е важен не само преаз 2010, избягвайте лекарствата. Вашето лечение е в движението и храната.

Успех
Трябва да държите на хората с които общувате през 2010 – в бъдеще тези хора ще имат някакво отнощшение към вашия успех. Особенно, ако живеят далече от вас.

Някой ви подкрепя и може да бъде някои от силните на деня.
През пролетта и есента ще бъдат характерни с проява на интерес към вашата личност – ще получавате различни покани, ще имате възможност да говорите пред публика и вашето мнение ще бъде уважавано.

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории