Последни Рецепти
Последни Статии

Започни деня с усмивка

Добавено в Uncategorized

Добави към моето меню

Започни деня с усмивка
Това е познато, да започваме новият ден с усмивка, но за съжаление не всеки ден е така.
coffee smile pix

Ето какво показва ново проучване – Жените се събуждат обикновено в лошо настроение. Близо 50% от анкетираните жени са признали, че сутрин в 8 часа не желаят да говорят с никого.
А, според това проучване, се оказва, че мъжете са по-организирани – стават рано, излизат спортуват, правят джокинг, тичат в парка или посещават фитнес залата и като цяло са в по-добро настроение.

кафе

Какво може да се направи. Въпрос на организация е. може да се научим да ставаме по-рано, преди всички у дома. Повечето навярно го правят. Стават рано, може би първи у дома, за да приготвят закуска и да изпратят децата на училище…
Освен да се научим да ставаме още 20 мин по-рано и да си подарим тези 20 минути на нас самите. Ставаме, правим 10-15-20 мин упражнения за да събудим тялото си, приготвяме си сутрешно питие – може да е чаша кафе, а може и чаша топла вода с лъжичка мед, лимон и щипка канела.
Тези 20 минути ще ни заредят с енергия и ще се усмихнем на дена, на любимите си хора и денят ще започне по-добър. Както се пее в една песен на Тоника „Сутрин рано, късно вечер“
Хубав ден! И не забравяйте да се усмихвате :)

Това е невъзможно – казва Причината,
Това е безрасъдно – отмята Опита
Това е болезнено – заяви Гордостта,
Пробвай ОТНОВО, прошепна Вярата

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории
  • Uncategorized