Последни Рецепти
Последни Статии

Злато и сребро носят щастие

Добавено в Хороскоп

Добави към моето меню

Злато и сребро носят щастие през 2006
под знака на Огненото куче

Огненото куче, пълновластният господар на 2006-а, има специални предпочитания и към камъните по бижутата. Най-важното е те да са истински, защото интелигентното същество не признава имитациите и веднага разпознава фалша. Съвсем логично червеното и оранжът, толкова типични за пламъка, обединяват тоналността на аксесоарите, които биха могли да носят представителите на всички зодии. Другото универсално послание е на златото, среброто и платината – каквото от тях да изберете, няма да сбъркате.

Дамите, родени под знака на Овена, който винаги се свързва с огъня и с планетата на войната Марс, трябва отново да се спрат на аметист и рубин. Те ги предпазват от самите тях – винаги готови за битки и търсене на истината. И най-важното – комбинират се отлично с благородните метали.

Зеленото е любимият цвят на Телеца през 2006-а. А бижутата за тези особено силни, пробивни и неустоими дами са естествено диамантите – най-добрите приятели на отличничките. Кристалите “Сваровски” също ще паснат на присъщия им шик, който владее тоалетите им – понякога минималистични, друг пък по-артистични.

Близнаците го удрят отново през просото. През тази година техният камък се казва авантюрин.

Прекрасната комбинация между сребро и планински кристал е печеливша през следващите 12 месеца за мис и мисис Рак. Другата възможност за тях са смарагдите.

Лъвиците би следвало да озаптят своето разточителство, което се развихря, когато влязат в бижутериен магазин. И без това агресията им е вездесъща. Но могат да си купят обеци с рубини. Те отиват на доста дрехи – официални или не.

Диадемата в косата ще отличи Девите от всички останали девойки и дами. По нея е добре да има малки, но скъпи камъни от сорта на брилянтите.

Жълто и бяло за Везните – това е тяхната истина. Затова да посегнат към златото, среброто и платината.

Традиционните за Скорпиона топаз и опал и през 2006-а ще разпръскват своята щедрост и топлина към тялото и душата на дамите от зодията. Пак за тях са и гранатите. Те отлично се връзват с пищните тоалети, които са â„–1 в гардероба на въпросните чаровнички. Камъни в синьо закрилят Евите, които опъват лъка от сутрин до вечер. Дамата Стрелец да си купи пръстен с тюркоаз – той дава много сила и енергия.

Тигровото око пази Козирога от зли помисли на завистници и недоброжелатели.

Нежните създания, появили се на бял свят под покровителството на Водолея, трябва да знаят, че техният основен камък през предстоящата година е кехлибарът – изискан, стилен и доста лаконичен в посланията си. (Да си правят сметките.) Доброто при него е, че освобождава от фатализма. Подобен е и ефектът на диамантите и кристалите – най-суетните могат дори да ги превърнат в бродерия към вечерните си тоалети.

Рибите през тази година могат да се изкушат от аквамарина и брилянтите. Те ще ги предпазят от стреса, породен от характерния за зодията мерак за перфекционизъм.

Албена Атанасова

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории