Чушки бюрек с хрупкава коричка : Готварски, кулинарни рецепти
Последни Рецепти
Последни Статии

Чушки бюрек с хрупкава коричка

Добавено в Аламинути, Ястия без месо

Добави към моето меню

Чушки бюрек с хрупкава коричка
рецепта споделена от Росица Петкова

chushki burek
Печени и обелени чушки се пълнят със смес от сирене и яйце (по желание може да бъде добавен и магданоз). Овалват се в брашно, разбито яйце и накрая галета. Пържат се в сгорещено олио до златисто.

И да споделя една ТЪНКОСТ на която са ме учили когато се панира с галета(без значение дали са чушки бюрек, сирене,кашкава или друго) добре е тя да бъде натисната докато се овалва, така се забива в това което панирате и няма опасност нито сиренето , нито кашкавалът да изтекат и стават с пухкава панировка.

Добър апетит!

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории