Яйчен пастет : Готварски, кулинарни рецепти
Последни Рецепти
Последни Статии

Яйчен пастет

Добавено в Аламинути, Предястия, Студена кухня, Ястия с яйца

Добави към моето меню

Aко са ви останали червени яйца
или са се счупили при пренасянето може да направите нещо вкусно с тях

Яйчен пастет
време за приготвяне 15 мн

Продукти за Яйчен пастет
6 сварени яйца
250 гр извара
2 с.л. майонеза
50 гр шунка
смлян черен пипер и сол на вкус

egg pastet

Приготвяне на Яйчен пастет
• Яйцата се сваряват и обелват
• Продуктите – яйца, извара, майонеза и подправки се смесват и се разбиват с блендер
• Добавя се шунката, нарязана на малки късчета и се омесва. При желание се овкусява с лимонов сок
• Поднася се с препечени филийки и листа зелена салата. Може намазните филийки с яйчен пастет да се нарежат на хапки и да се поднесат като мезе към бира

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории