Панирани филенца от син домат : Готварски, кулинарни рецепти
Последни Рецепти
Последни Статии

Панирани филенца от син домат

Добавено в Великден

Добави към моето меню

ПАНИРАНИ ФИЛЕНЦА ОТ СИН ДОМАТ
Рецепта Лидия Христова

Рецептата участва в кулинарния конкурс Да празнуваме заедно пролетните празници от Великден до Гергьовден с награди от Crock-Pot Bulgaria и жури – едни от най-добрите кулинарни блогари

sin domat 1
Необходими продукти:

2 сини домата
100гр кашкавал на ленти или обикновен но нарязан на тънко
100гр бекон или шунка
1 червен домат краставица и маслини за декорация
1яйце галета и брашно за панировка

Начин на приготвяне:
Нарязваме сините доманти на тънки ленти и посоляваме със сол за 1-2 часа
За да се отцедят от горчивият им сок след което взимаме по едно парче домат едно парче кашкавал и едно парче бекон шунка и навиваме на рулца
Объркваме брашно с галета овалваме рулцата топим в яйце и пържим за около 5-6 минути изваждаме на кухненска хартия да се отцедят от мазнината подреждаме в чиния декорираме с домати краставици и маслини!

ПРИЯТЕН АПЕТИТ!

sin domat 2

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории