Винен кебап по ловджийски : Готварски, кулинарни рецепти
Последни Рецепти
Последни Статии

Винен кебап по ловджийски

Добавено в Наши гости, Ястия със свинско

Добави към моето меню

Винен кебап по ловджийски
Рецепта споделена от Десислава Игнатова

vinen kebap

Продукти:
500 г свинск шол
300 г гъби печурки
250 мл.червено вино
2 големи глави кромид лук,
1 морков,
1 чушка, червена капия,
1/2 ч.ч. олио
Ронена чубрица и сол на вкус

Рецепта за винен кебап по ловджийски
• Свинскитя шол се нарязва на малки кубчета
• Лукът,моркова и чушката на едри полумесеци, гъбите на две.
• В дълбок тиган се сгорещява олиото.Слага се месото, налива се 1/2 ч.ч. вода и се добавя малко сол.
• Така се задушава с капак около 10 минути.
• Добавят се червеното вино, всички зеленчуци и чубрицата. Покрива се отново с капак и се задушава до готовност – около 10/15 минути. Сервира се поръсен с щипка чубрица и чаша червено вино.

Добър апетит!

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории