Забулени пържоли : Готварски, кулинарни рецепти
Последни Рецепти
Последни Статии

Забулени пържоли

Добавено в GurMania

Добави към моето меню

едно вкусно предложение за вечеря, което може да влезе и на празничната трапеза от Живка Жечева в конкурса ГурМания

Забулени пържоли

zabuleni pyrzholi

Продукти: 10 броя свински пържоли, 10 големи листа от кисело зеле, 200 гр. сланина, 2 глави лук, 1 ч.ч. бяло вино, сол, черен пипер

zabuleni pyrzholi 1

Начин на приготвяне
: Пържолите се начукват и поръсват със сол, ситно нарязания лук и черен пипер. Оставяме ги да постоят така около 2 часа. Сланината се нарязва на тънки парчета. Във всеки лист зеле се слага по една пържола и ситно нарязания лук, завива се добре и се подреждат в намазнена тава. Върху тях се подреждат парчетата сланина, заливат се с бялото вино. Пекът се на 200 градуса във фурната.

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории