Последни Рецепти
Последни Статии

2006 – година на Кучето – китайски хороскоп

Добавено в Uncategorized

Добави към моето меню

2006 – година на Кучето – китайски хороскоп
Звездите вещаят: 2006-а е на мъжа. Червеното куче сменя Синия петел по китайския календар

2006 година ще е година за истинските мъже.

Неслучайно четните години се смятат за старши по китайския хороскоп. Затова, ако възнамерявате да започнете нов живот, трябва да го направите през следващите 12 месеца – да смените работата си, местожителството, специалността и социалното си положение.

На 29 януари Червеното куче ще смени Синия петел като небесен покровител на съдбините.

Кучето приветства сътрудничеството и обединяването на хората по интереси. Затова всички дружества, компании, съюзи, които са създадени под неговото покровителство, са обречени на успех.
Според звездобройците този път новогодишните подаръци трябва да са от практични неща, защото Кучето е прагматик и не обича излишното прахосване на пари. За това вместо букет изберете книга. Носете като дарове бонбони, марково вино или кошница с екзотични плодове.

Тази година Петелът покровителстваше пъстрите облекла. Кучето обича новите дрехи, но без излишна екстравагантност. Предпочитаните разцветки са в кафяво, червено и оранжево. При бижутата важното условие е накитите да са от истински камъни, а не имитации. Иначе златото, платината и среброто ще са добре приети от звездите.

Новогодишната трапеза трябва да е богата, защото небесният пес обича да си похапва. Месото е на особена почит, а при напитките – само маркови вина.

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории
  • Uncategorized