Последни Рецепти
Последни Статии

Програмата alli

Добавено в Диети

Добави към моето меню

Програмата Alli: нов вариант за желаещите да отслабнат
Отслабване с Alli
Alli е лекарствен продукт, който се разпространява без рецепта с активна съставка орлистат.

alli-2
Отслабване с Алли Alli

Програмата Alli – комбинация от първото регистрирано в Европа лекарство срещу наднормено тегло, достъпно без рецепта, и съвети за хората, които искат да намалят килограмите си.

alli Meal Plan 1600 calories – 30% fat per day ще бъдат преведени и публикувани съвесем скоро.

Програмата alli е специално насочена към хора, които искат да намалят теглото си, но и да са сигурни, че няма да увредят здравето си.

alli-3
Отслабване с Алли Alli
Според предварителните резултати и натрупания опит от употребата на медикамента в САЩ, фирмата-производител “ГлаксоСмитКлайн” смята, че при комбинирането на новия медикамент с останалите средства, предлагани в програмата, тя ще помогне на всеки, свалил 2 кг благодарение на собствените си усилия, да свали още 1 кг.

“Нашият медикамент не е вълшебно хапче”, казаха от фирмата-производител “В комбинация с желанието на човек да намали теглото си и стъпките в тази посока – намаляване на приеманите калории, повече движение и т.н., обаче могат да се постигнат видими и осезаеми за здравето резултати.

Чрез пускането в аптеките на безрецептен, лицензиран от ЕС, продукт за отслабване, потребителите ще могат да проведат доказано ефективна и безопасна терапия, помагаща в борбата им с наднорменото тегло”, коментира един от известните европейски експерти по затлъстяване, проф. Стефан Джейкъб от Кардио-метаболичния институт, Вилинген-Швенинген, Германия.

“Програмата alli” е резултат от сътрудничеството на специалисти по хранене, фармаколози, психолози и фитнес-инструктори. За всеки два килограма, които човек губи благодарение на избрана от него диета с ниско съдържание на мазнини , alli помага да се свали още един килограм. Съвсем отскоро препаратът се продава без рецепта и в българските аптеки. Всички, които ползват alli, имат свободен достъп до онлайн програма, която съдържа рецепти за хранителен режим с ниско съдържание на мазнини, здравословни менюта, калкулатор на индекса на телесната маса и полезни съвети за активен начин на живот.

Книгата “Програмата Alli” е адаптирана към потребностите на българските читатели, благодарение на консултантите на българското издание и автори на предговорите към него: д-р Мария Папазова – холистичен лекар и нутриционист, и Ангел Трендафилов – консултант по фитнес.

Дата на издаване: 30.04.2009 г.
Обем: 368 стр.
Издателство “AMG Publishing”
Корична цена: 18 лв.

В книгата е обяснено как действа програмата alli и за кого е подходяща. И има още:
* Полезна информация за здравословното хранене и ролята на мазнините;
* Съвети за приготвяне на храната, идеи за пазаруване и как да се храним според изискванията на диетата;
* Има и лесни за следване и изпълнение хранителни планове – какво да консумираме всеки ден на закуска, обяд и вечеря;
* Има и идеи за повишаване на физическата активност и указания колко интензивна трябва да бъде нашата физичска активност, за да доведе до желаната загуба на тегло;
* Има и над 200 рецепти за вкусни ястия, напълно приложими с изискванията на диетата – около една четвърт от тях са от българската кухня и са специално разработени за целите на програмата, а останалите са подбрани от най-известните световни кухни.

alli® and myalliplan™ comprise a comprehensive weight loss program dedicated to a different and responsible approach to weight loss management. Discover how alli and myalliplan can offer your patients a revolutionary departure from current OTC weight loss options

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории