Последни Рецепти
Последни Статии

Хороскоп Водолей 2010

Добавено в Хороскоп

Добави към моето меню

Хороскоп Водолей
Очаква ви нелоша година, когато много от начинанията ще са успешни. Фортуна не веднъж ще се обърне с лице към вас затове уловете момента!

aquarius

Един такъв момент ще бъде началото на 2010 година. Повишение на работа или увеличение на доходите, положителен напредък в начинанията с които се занимавате в последно време.

Но още в края на януари ще се появят усложнения, препятствия, завистници, които ще се опитат да ви излъжат или да представят в отрицателна светлина.

Ако имате възможност да усвоите нови знания, в никакъв случай не се отказвайте. Разширявайте вашия хоризонт, четете нови книги и бъдете на върха на събитията във вашата професионална област, работете по различни проекти.
Възможно е да ви очакват публични изявления, обществена дейност, ярка наситена работа. Най-малкото което може да ви се случи е да направите презанатация пред колеги и бъдещи клиенти.

Най-важното през 2010 година, колкото и да е интересен и изпълнен със събития и личности новата година, не забравяйте да се грижите и мислите за вашите близки.

Любов и семейството
2010 носи добри перспективи да уредите отношенията с родителите су, семейството, да се помирите с близките си хора, с които имате разногласия.
Някои от родените под знака на Водолей може да станат и щастливи родители. Покупката или обзавеждането на дома са нещо, което ще ви направи щастливи през 2010.

През летото свободните Воделеи ще бъдат изправени пред интересе избор – едновременно няколко човека ще предизвикат силни чуства в тях, въпорсът ще бъде по какво да се познае коя е истинската любов.
Затова ще трябва да направите своя избор като се ръководите от здравия разум, като задавате правилните въпроси, а не само от моментното желание или слабост.

Здраве
2010 година ще изисква много от вашата емоционална и психична сила. Затова пазете нервите си! Ще ви помогнат билков чай, хубавата музика и медитацията.
Ако търпението ви стигне може да усвоите няколко от основните асани в йога. Умение което ще ви помага да релаксирате и да се настройвате оптимистично, зашото самочуствието зависи правопропрционално от настроението.

Най-подходящ месец за почивка от годината е април. Затова планирайте април така, че да имате време за няколко дена ваканция в спа хотел или в планината, а защо не и сред селската тишина. Трябва да бъдете внимателни и да пазите зрението си. Посетете вашия лекар и правете релаксиращи упражнения за очите.

Успех
Последните дни на месец май е вашето време да мечтаете и да строите планове. Не бъдете скромни, искайте от съдбата всичко от което се нуждаете и имате шанс да го получите.

През годината на Слънцето може да смените своята работа, дори може да смените и вашата професия. Това ще бъде свързано с нови интереси и идеи, които могат да променят вашия живот.

Септември е месец благоприятен за финансови инвестиции. Очакват ви доходи и парични постъпления.

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории