Последни Рецепти
Последни Статии

АРИЗ 7

Добавено в Други

Добави към моето меню

А.Р.И.З.-7 и приятели посрещнаха с торти и вино двоен рожден ден

ариз

Да е сладка и ползотворна новата 2013 година си пожелаха приятели, гости и медии на двойния рожден ден на Асоциацията за развитие на изкуствата и занаятите. Клуб А.Р.И.З. се оказа тесен за хората, които вече четвърта година работят за каузата, обединяваща едно от най-красивите неща, в които вярват – уникалните и неповторими български традиции.
Всички те се събраха, за да духнат свещичките на тортите за четвъртия рожден ден на А.Р.И.З.-7 и първия на едноименния клуб, чиято дебютна сбирка бе в началото на 2012 година. За една година приятелите на клуба са си дали 22 срещи, на които са гостували над 50 творци от различни области.
Шеф Пеньо Иванов, съосновател на А.Р.И.З.-7, приятелите, гостите, сред които бяха носители на приза „Пазител на традициите”, си обещаха и през 2013 година да представят пред българите прекрасните традиции във фолклора, занаятите, изобразителното изкуство и кулинарията, така, както го правят и досега с
– Националния кулинарен фестивал „Пъстра трапеза”,
– Националната инициатива „Пазител на традициите”,
– конкурсът за детски рисунки „Рецептите на баба”
и всички останали събития, чиято цел е да възродят и съхранят духа на националната ни гордост.

Шеф Иванов благодари на целия екип на А.Р.И.З.-7 за работата през изминалите години, и пожела все повече българи да повярват в това, че всеки един от тях е пазител на традициите. За да останат те за тези, които ще дойдат след нас…И защото мястото на всеки от нас е там, където е традицията.

Нашият сайт Готварство.бг е медиен партньор на Пъстра трапеза и Пазител на традицията и през изминалата година публикувахме фотогалерии от провеждането на събитията.

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории