Последни Рецепти
Последни Статии

Времена за готвене в тенджера под налягане

Добавено в Готварски статии

Добави към моето меню

Вид ястие, около 500 г. Прибавяне на вода, л. Време, мин.
Месо
Говеждо 0.75 40-50
Говежди език 1.5 35-40
Свинско 0.5 25-30
Овче 0.5 25-30
Телешко 0.5 15-25
Сърце 1 20
Бъбреци 0.5 10
Език 1.5 20
Кокошка 1.0 25-35
Заек /див/ 0.5 12-15
Заек /домашен/ 0.5 12-15
Зеленчуци
Зелен грах 0.25 2-5
Зелен фасул 0.25 3-5
Фасул 1.0 40-50
Грах 1.0 45-50
Бакла 0.5 6-8
Карфиол 0.5 5-6
Зеле 0.25 6-8
Моркови 0.25 10-15
Кисело зеле 0.25 30-35
Целина 0.25 5-6
Спанак 0.25 2-3
Гъби 0.125 3-4
Цвекло 0.25 6-8
Картофи /белени/ 0.25 6-8
Картофи /небелени/ 0.25 8-10
Супи
Зрял боб (фасул) 2.0 35-40
Леща 2.0 15-20
Грах 2.0 30-40
Булгур 2.0 20-25
Грис /за една чаша/ 1.0 2-3
Овесени ядки /за една чаша/ 1.0 2-3
Юфка 1.0 2-3
Ориз /за една чаша/ 0.5 5-6
Риба 0.25 6-8
Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории