Последни Рецепти
Последни Статии

Седмичен хороскоп за 23 – 29 септември

Добавено в Uncategorized

Добави към моето меню

Козирозите напредват към целта

Седмичен хороскоп за периода 23 – 29 септември

Овните довършват важен ангажимент. Телците навлизат в период на нестабилност. Близнаците изпадат от една крайност в друга. Раците се конфронтират с всички. Лъвовете запретват ръкави. Скорпионите действат твърдо и последователно. Стрелците опитват да се стабилизират. Козирозите се намират на крачка от успеха. Промени в любовта при Водолеите.

ОВЕН

21.03 – 19.04

Късметът може да отлети

Съдбата тези дни е на ваша страна. Проблемът е, че вие самите не правите нищо, за да й помогнете. Не си мръдвате и малкия пръст, за да предизвикате късмета да кацне на рамото ви. Ако продължавате в същия дух, той ще покръжи още малко край вас и ще отлети. Имате да довършвате важна работа, а вие се колебаете как да действате. На моменти дори сте готови да се откажете. С една дума, и следващите седем дни оставате верни на своя характер – да действате упорито и само според собствената си воля. Макар на пръв поглед поведението ви да изглежда последователно, в действителност няма нищо по-дестабилизиращо от този вид реакции. Помислете върху това. Петъкът и съботата са напрегнати. Неделята е по-спокойна. Противоречия в понеделник. Във вторник късметът ви напуска. Срядата е хубава. В четвъртък – отпуснати и мудни.

ТЕЛЕЦ

20.04 – 20.05

Губите си времето

Телците са крайно чувствителни към всякакъв вид промени – без значение дали са хубави или лоши. В такива моменти обикновено излизате от равновесие. А точно сега се налага да вземете важно решение. То е свързано с бъдещето ви и трябва да бъде формулирано абсолютно категорично. Вместо това вие си губите времето да изяснявате дребни всекидневни отношения с хората около вас. Недоволни сте? Добре, но няма защо да отделяте толкова време на незначителни въпроси. Сега трябва да насочите вниманието си към следващите важни крачки. Вие обаче се колебаете и не знаете как да постъпите. Еднакво нестабилни сте и в работата, и в личния живот. Крайно време е да излезете от тази неясна ситуация. В петък – притеснения. През уикенда сте на път. Труден понеделник и спокоен вторник. Срядата е напрегната. Хубаво известие в четвъртък.

БЛИЗНАЦИ

21.05 – 20.06

Мислете позитивно

Близнаците по принцип са хора твърди и непоколебими. Това обаче колкото ви помага, толкова ви и пречи. Добре е човек да воюва за престижа си, да доказва способностите си, да се бори с противниците и конкурентите си, съкрушавайки ги със своята творческа мощ. Проблемът е, че вие често изпадате в другата крайност: проявявате инат, давате воля на отрицателната си енергия. Това ваше поведение нерядко има неприятни последствия – главно за вас самите. Така че внимавайте кой път ще изберете следващите седем дни. Каквито и намерения да имате, не ги споделяйте с околните в петък. Колкото по-малко знаят, толкова по-добре. Уикендът е спокоен и хубав. Новина ще ви зарадва в понеделник. Във вторник започват важни промени. В сряда и четвъртък постигате успех във всичко, с което се заловите.

РАК

21.06 – 22.07

Спорове и разочарования

Следващите седем дни ще донесат разочарования на някои от Раците. Сами сте си виновни. Няма кого да обвинявате за следващите събития, които може би никак няма да ви се харесат. Държите се агресивно с околните, влизате в излишни спорове с хората около вас… И защо е всичко това? Ако не промените в най-скоро време това свое отношение, ще си имате неприятности. Колкото по-скоро потиснете нервното напрежение, което ви тласка към прибързани реакции, толкова по-добре. После ще бъде късно и всичките ви опити да се сдобрите с някогашните приятели ще останат напразни. В петък тръгвате на път. Съботата и неделята се нервни и напрегнати. В понеделник ще ви зарадва новина. Вторникът също е неспокоен. За почти всички Раци трудно ще премине и срядата. Четвъртък по принцип е хубав, макар че вие се забърквате в ненужни спорове.

ЛЪВ

23.07 – 22.08

Послушайте интуицията си

Дните ви минават скучно и безинтересно. Чувствате се неудовлетворени. Иска ви се нещо да се промени, но… Какво всъщност може да се случи, след като вие сами не правите нищо, за да промените това положение? Отпуснати сте. Не проявявате интерес към събитията и хората около вас. Струва ви се, че не сте в състояние да направите никакво усилие – нито в работата, нито в личния живот. А трябва. Най-късно до месец в службата започват промени, които може да се окажат хубави за вас. Това обаче едва ли ще стане, ако стоите все така безучастни, сякаш изхвърлени от течението на брега. Действайте активно и всичко ще е наред. Петъкът е нервен, но уикендът е хубав и ползотворен. В понеделник ще ви зарадва успех. Вторникът ви носи възможност за напредък. В сряда надеждите ви се връщат. Послушайте интуицията си в четвъртък.

ДЕВА

23.08 – 22.09

Заредете се с търпение

Много от Девите следващата седмица решават трудни делови проблеми. Тази задача изисква много и продължителни усилия. И пак не е сигурно дали ще стигнете до резултата, който ви интересува, ако не действате достатъчно упорито и целенасочено. При някои от зодията нещата могат да се проточат дори месец, но в крайна сметка всичко ще се оправи. След като изтече този срок, тръгвате по нов път. У дома обаче някои от Девите имат трудности и притеснения. Заредете се с търпение. Ще успеете да си върнете предишните отношения. Само не се отказвайте и не се връщайте от средата на пътя, който сте поели. Не е изключено да заживеете отново с човек, който преди време ви е бил близък. Новини в петък. Уикендът е нервен. Успех в понеделник. Във вторник сте отпуснати, но в сряда и четвъртък действате с творчески замах.

ВЕЗНИ

23.09 – 23.10

Хубава седмица

Изпитанията от последните седмици, предизвикали толкова тревоги, вече са история. Напоследък събитията се развиват така динамично, че ви е трудно да ги проследите. Е, следващите седем дни скоростта им продължава да расте. В това няма нищо лошо, защото начинът, по който се развиват нещата, ви носи шанс да се самодокажете в професионално отношение. С една дума, следващият период е хубав за повечето представители на зодията и крие възможност да постигнат успех във всичко, с което се заловят. Особено добре се развиват нещата в любовта. Петъкът ви изпълва с чувство на удовлетворение. Затова път в събота сте малко нестабилни. В неделя ще научите хубави новини. В понеделник – пътуване и успех. Във вторник постигате материалните си цели. Срядата ви носи стабилност. В четвъртък ви чакат ядове.

СКОРПИОН

24.10 – 22.11

Сменяте работата

В живота на Скорпионите започва време на напредък и материална стабилизация. Действате организирано и с чувство за отговорност във всичко, с което се заловите. Но и не е само това. В последно време вие активно помагате на хората около вас. Не отказвате съвет и помощ на близките и приятелите си. В службата ви чакат новини. Не е изключено някои от представителите на зодията да отидат на нова работа. Други се заемат с разрешаването на материални и емоционални въпроси. Първите три дни от новия период ви носят промени. Това обаче е само тяхното начало. Процесът може да се окаже малко по-продължителен, което означава, че ще приключи до две седмици. В понеделник постигате успех, но във вторник и сряда ще си имате ядове. В четвъртък ще се радвате на материална сполука.

СТРЕЛЕЦ

23.11 – 21.12

Един човек ви лъже

Следващата седмица особено важно е да обърнете повече внимание на работата си и на контактите с хора от вашия бизнес. През последните дни имахте доста проблеми в това отношение и те още не са отзвучали. Ще успеете да ги отстраните само ако действате достатъчно твърдо и последователно. Въоръжете се с търпение. Същото се отнася и за срещите ви с приятели и добри познати от деловите кръгове. Действайте внимателно. Не е изключено да възникне напрежение между вас и някой от вашите събеседници. Един човек опитва да ви заблуди. Само не избухвайте и не влизайте в пререкания. Овладейте се. Петъкът ви носи новини. В събота и неделя действате енергично. В понеделник ще постигнете успех. Вторникът обаче е труден. В сряда – отново новини. Чакат ви хубави любовни емоции. Материален успех в четвъртък.

КОЗИРОГ

22.12 – 19.01

Напредвате бързо

Следващите седем дни действате твърдо и непреклонно. Никаква работа не може да ви се опъне, никаква трудност не може да ви спре. Не че някой от хората около вас няма да опита да го направи, но… Решени сте на всичко, за да постигнете целите си и вървите категорично по избрания от вас път. Бъдете търпеливи: още малко остава, докато стигнете до целта. Трябва ви само още месец и ще извоювате така чаканата победа. Само не се отпускайте и действайте упорито, както досега. Лошото е, че някои от зодията подхождат към задачите си твърде емоционално. Внимавайте: това ще ви създаде само проблеми. Петъкът ще ви донесе сполука. В събота обмисляте бъдещите си действия. Неделята е спокойна, а в понеделник ви чака успех. Лошото е, че във вторник ще си имате ядове. Новини ще ви зарадват в сряда. В четвъртък – отново неприятности.

ВОДОЛЕЙ

20.01 – 18.02

Всяка подробност е важна

Разбалансирани сте. В любовта нещата се развиват зле. Опитвате да излезете от ситуацията, но ви е трудно да намерите опорна точка, от която да тръгнете към решението на проблема. Докато не се вземете в ръце, нищо няма да направите. Стегнете се и престанете да хленчите. Забравете емоциите и трезво обмислете отношенията си с човека, на когото държите. Внимателно анализирайте всички ситуации от последните месеци. Не пропускайте нито един детайл. Сега всяка подробност може да се окаже важна. Всъщност сигурни ли сте, че точно този е човекът, с когото трябва да се свържете за по-дълго време? Ами ако не е така? В петък и събота ви чакат неприятности. Неделята е спокойна и хубава. През дните до четвъртък ще постигнете професионален и финансов успех. Проблемите обаче, които имате да решавате, са от съвсем друг характер.

РИБИ

19.02 – 20.03

Чака ви избор

Следващите дни са важни за всички представители на зодия Риби. Изправени сте пред сериозен избор. Що се отнася до деловите и финансовите ви ангажименти, няма съмнение, че ще се справите добре. Там няма как да сбъркате. Това се отнася и за всички от зодията, които възнамеряват тези дни да сменят работата си. За някои от Рибите изборът е свързан с отношенията в любовта. Е, тук темата вече е твърде сложна, за да се дават по нея каквито и да било препоръки. Всеки сам за себе си трябва да реши как да постъпи. Също както при Водолеите, петъкът и съботата на Рибите са неприятни. В неделя натрупаната през седмицата умора си казва думата. Опитайте да се разтоварите. В понеделник започва промяна. Успех във вторник. В сряда ви чака важна среща. Хубави новини в четвъртък.

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории
  • Uncategorized