Последни Рецепти
Последни Статии

Седмичен хороскоп за 30 септември – 6 октомври

Добавено в Готварски статии

Добави към моето меню

Везните търсят опора

Седмичен хороскоп за периода 30 септември – 6 октомври

Овните постигат намеренията си. Трудности в любовта на Телците. Близнаците вървят право към целта. В работата и в личния живот на Раците започва хубав период. Лъвовете постигат материален успех. Девите се връщат към старите идеи. Творческа енергия изпълва Везните. Стрелците и Козирозите се стабилизират душевно. Рибите възстановяват домашната хармония.

ОВЕН

21.03 – 19.04

Напрежението пада

Свършва един период на значително напрежение. Упорито преследвахте целите, които си бяхте поставили. Преодоляхте куп трудности. Следващите няколко дни ще свалят градуса на напрежението. Е, няма всичко да се оправи изведнъж. Все още ви мъчат съмнения как ще се развият нещата занапред. Спокойно: всичко ще бъде наред. Започва период на успешно професионално развитие. В личния живот нещата също вървят добре. Скоро ще ви изненада делова новина. Някои от зодията ще получат наследство. Освен неприятности обаче то няма да ви донесе нищо друго. Разочаровани сте. В събота се пазете от грешки. В неделя действате енергично и настъпателно. Понеделникът ще ви зарадва с успех в работата. Във вторник ви затрупват задачи. Срядата е напрегната, а четвъртъкът – хубав.

ТЕЛЕЦ

20.04 – 20.05

Бъдете по-самокритични

Следващите събития ще ви разочароват. Тревожи ви начинът, по който се развиват отношенията с човека, когото обичате. Ситуацията не е еднозначна. За това, което се случва, вина имате и вие. Поведението ви търпи критика, а вие си търсите оправдания. Така доникъде няма да я докарате. Да, приятелите са до вас и ви подкрепят. Но добре е най-после да погледнете истината в очите. Анализирайте поведението си и вземете мерки, ако искате да оправите нещата. За сметка на това в работата всичко е наред. Напредвате. В петък някои тръгват на път. Други ще научат хубава новина. Успех в събота. Лошо настроение в неделя. Понеделникът носи възможности да спечелите пари. Материален въпрос ви занимава във вторник. Срядата е скучна. Ново начало в четвъртък.

БЛИЗНАЦИ

21.05 – 20.06

Право към целта

Колкото по-спокойно и трезво гледате на ситуацията, в която се намирате в момента, толкова по-добре. За съжаление, някои от вас са прекалено спокойни. Мислите, че морете е до колене? Не е. Отпуснати сте, предпочитате резвлеченията, вместо да свършите някаква смислена работа и така да си помогнете. Още по-лошо: отнасяте се напълно безотговорно към събитията от последните седмици. Всъщност сега е моментът да се срещнете с някои хора, които ще ви помогнат. Пропуснете ли я, сърдете се на себе си. Петъкът ще ви изненада с новини. В събота действате упорито и настъпателно. В неделя отстранявате внезапен проблем. В понеделник – отново повишена активност. Някои тръгват на път. Вторникът е спокоен. Сряда и четвъртък са трудни.

РАК

21.06 – 22.07

Край на грижите

Едва сега, в началото на октомври, грижите и тревогите ви свършват окончателно. Идва край на напрежението, което бе ваш верен спътник, докато Сатурн се намираше във вашия знак. Отпуснете се, не мислете за нищо. Спокойно си гледайте работата. Същото се отнася и за личния ви живот. Онези от Раците, които напоследък боледуваха често, започват да се стабилизират. Разбира се, много неща зависят от собственото ви поведение. Ако добре си разпределяте времето и правилно планирате действията си, много скоро ще се радвате на успех. Не се бавете, пристъпете към работа решително. Петъкът е напрегнат, но успешен. В събота ви чакат доста срещи, по време на които трябва да направите компромис. Лошо настроение в неделя. Пътуване и успех в сряда. В четвъртък – материални постъпления.

ЛЪВ

23.07 – 22.08

Обстановката е нажежена

Седмицата ви носи материален успех. В работата обаче ситуацията не е розова. Обстановката е нажежена до крайност. Духът на противоречието се е вселил между вас и колегите. Скандалите за вас са станали начин на живот. Непрекъснато сте нащрек да не ви подхлъзнат. Това няма как да не се отрази на служебното ви положение. Започвате да губите престиж, кариерата ви е застрашена. Ако нещата продължат в същия дух, скоро ще пострада и материалната ви стабилност. Впрочем на вас ситуацията ви е напълно ясна. Но какво от това? Опитите да намерите подкрепа се провалят. Петъкът ви носи хубави емоции. В събота имате много работа. Бъдете готови да посрещнете нечии нападки. Път, а за някои – и новини в неделя. Понеделник и вторник са трудни и неприятни. Срядата е спокойна. В четвъртък започват промени.

ДЕВА

23.08 – 22.09

Много труд без успех

Опитвате да осъществите една стара своя идея. Няма да стане. Е, след много усилия някои все пак ще се доберат до успешен завършек. Но това изключение по-скоро потвърждава правилото. А то е: много работа, никакъв успех. Иначе през седмицата ще се срещнете с много приятели и с различни представители на обществените среди. У дома сте се захванали сте с покупки и ремонти, на които краят им не се вижда. Цялото семейство се върти около вас, а това доста ви изнервя. Изобщо и в службата, и в къщи задачите ви никак не са малко. В петък тръгвате на път. Чака ви успех. В събота действате организирано и постигате целта си. В неделя и понеделник ви чакат ядове. Във вторник се натъквате на силна съпротива. Може и да успеете. В сряда всичко върви по план. Четвъртъкът ви носи новини.

ВЕЗНИ

23.09 – 23.10

Напразно се тревожите

Изпълнени сте с творческа енергия. Ако се възползвате от прилива й, много скоро ще осъществите всичките си планове. Ако ли не… Побързайте, не отлагайте, в противен случай птичката може да отлети. За съжаление точно сега душевното ви състояние е крайно нестабилно. Опитвате да намерите опорна точка, за да съхраните равновесието си, но все не успявате. Това е свързано преди всичко с отношенията ви с интимния партньор. Не знаете какво да мислите за начина, по който се развива връзката ви, нито какво да предприемете. Не се тревожете. Всичко ще се оправи. Петъкът е нервен и напрегнат. Съботата е по-спокойна. Някои ще пътуват. Новини в неделя. Понеделникът ви носи печалба. Във вторник решавате труден проблем. В сряда – отново неприятности. Четвъртъкът е подходящ за срещи.

СКОРПИОН

24.10 – 22.11

Работата няма край

Следващите седем дни почти по нищо не се различават от предишните. Въпреки усилията, които положихте, работата ви не намалява и не намалява. Лошото е, че силите ви са почти на изчерпване. Добре ще направите, ако отделите малко повече време за почивка. Откажете се от задачите, които не са много спешни. В противен случай ще провалите всичко. Поради натрупаната умора или по друга някаква причина в любовта нещата се усложняват. И вие, и човекът, когото обичате, сте нервни. Разногласията и скандалите неусетно стават ваше всекидневие. Не бива да допускате това. В петък ви чака много работа. През уикенда ще успеете във всичко, с което се заловите. Така е и през следващите два дни. По-напрегната е срядата. В четвъртък отново започват промени.

СТРЕЛЕЦ

23.11 – 21.12

Възстановявате се

Раздвижването при Стрелците през последните седмици вече дава чудесен резултат. Спокойствие и хармония царят в личния ви живот. Удовлетворени сте от развоя на нещата. Това се отнася за повечето представители на зодията. В работата обаче ви чакат разочарования, макар и временни. За съжаление, има и една малка група Стрелци, които все още са дълбоко наранени от последните събития. Не губете кураж. Не след дълго и вие ще се възстановите. Трябват ви само малко време и душевна сила да изчакате бъдещите положителни промени. Петъкът е труден. В работата полагате много усилия, но напразно. В събота постигате успех. В неделя не са изключени частични загуби. Материални проблеми в понеделник. Ще успеете да ги решите във вторник, но с цената на значителен компромис. Трудности в сряда и четвъртък.

КОЗИРОГ

22.12 – 19.01

Чувство за вина

Започвате седмицата угрижени и потиснати. Изпълва ви чувство на вина. За съжаление, гледате на нещата доста тесногръдо. Това ви пречи да направите правилна преценка на последните събития. Извадени сте от равновесие. Не можете да решите как да действате. Изобщо, трудно ви е. Вина за това положение обаче имате вие самите. Ревизирайте мисленето си и вземете мерки. Това ще ви помогне скоро да си върнете спокойствието. Но има и още нещо, което тревожи част от представителите на зодията. Липсва ви перспектива. Това ви тревожи и ви разваля настроението. В петък имате много работа. Материални постъпления в неделя. Понеделникът също е натоварен. Вторникът ви носи новини. Срядата е истински плодотворна. В четвъртък действате отговорно.

ВОДОЛЕЙ

20.01 – 18.02

В службата всичко е наред

В делови и в социален план напоследък нещата при вас се развиват повече от добре. Така ще бъде и цялата следваща седмица. Дотук всичко е окей. Има обаче няколко въпроса, които не ви дават мира. Те са от морално естество. Изправени сте пред труден избор. Чувствате се раздвоени и не можете да вземете решение как да постъпите. Опитайте да разберете какво точно искате и тогава действайте. Но го направете решително и категорично. Сложете край на емоционалната нестабилност, в която се намирате вече толкова време. Мислете и действайте малко по-прагматично. В петък мисълта ви е изцяло отдадена на работата. В събота трябва да проявите малко повече зрялост. В неделя и понеделник действате със замах. Вторникът е труден. В сряда и четвъртък постигате успех.

РИБИ

19.02 – 20.03

Стига колебания

Следващите седем дни са изцяло подчинени на опитите ви да възстановите хармонията у дома. При някои от Рибите става дума за отношенията в службата или с най-близките приятели. Време е да направите нещо. От няколко месеца не ви напуска чувството, че сте стъпили върху вулкан, който ще изригне всеки момент. Друг е въпросът защо досега не взехте мерки. Прекалено дълго се колебахте, дано не се наложи да плащате за това. В работата не се очакват сътресения. Периодът е спокоен и плодотворен. В материално отношение нещата се стабилизират. Някои ще пътуват за чужбина. В петък имате много работа. Действате енергично и напористо. През уикенда – ядове и непреодолими препятствия. Шансът ви напуска. Понеделникът също е труден. Вторникът е малко по-добър. Срядата е спокойна. В четвъртък започва нов етап.

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории