Последни Рецепти
Последни Статии

За работата и отношението към работата

Добавено в Любопитно

Добави към моето меню

Когато прочетох тази надпис ми трябваха около 5минути за да разбера и след това такааа се смях, че чак … каквата и да е моята работа, колкото и гадни моменти да има и колкото да съм зависима от други неща – аз обичам моята работа

Когато ви се случи някой ден да си го помислите – АЗ МРАЗЯ РАБОТАТА СИ -задължително специалистите психолози и гастроентеролози препоръчват – ТОВА: След работа на път за дома – минете през близката аптека и си купете анален термометър, но задължително на фирмата “Johnson and Johnson” – ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!!!!!!

След това се приберете у дома си и заключете вратата, дръпнете щорите и заемете поза Лотус – ако не сте йога – айде нема нужда. Така – вече сте се успокоили и концентрирали – разопаковайте аналното термометърче и го поставете – НЕ в дупенцето си, а на нощното шкафче.

Сега извадете внимателно указанията за ползване от опаковката и започнете да ги четете внимателно и не пропускайте дори и ред. Да, вече го забелязахте, нали – на листчето има малък надпис, който гласи: “Every rectal thermometer made by Johnson and Johnson is personally tested.”

Е, сега видяхте ли, че има и по – гадна работа от вашата!!!! А я сега си помислете ако работихте за Johnson and Johnson Company, а? Представете си – да стоиш цял ден надупен в някакъв завод и да си тикаш анални термометърчета в дупето – от 08,00 до 17,00, а?

Не, това със сигурност не е вашата работа – каквато и да е тя! Затова затворете очи и мислено повторете 5 пъти – Радвам се, че не работя за качествения контрол на Johnson and Johnson Company!!!!! – казах 5 пъти!!!!!!

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории