Последни Рецепти
Последни Статии

Хороскоп за седмицата 14- 20 октомври

Добавено в Готварски статии

Добави към моето меню

Стрелецът прави остър завой

Седмичен хороскоп 14- 20 октомври

Овните се разделят с миналото си. Телците тръгват бързо напред. Близнаците стават жертва на напразни надежди. Бизнесът на Раците навлиза в нова фаза. Нови обстоятелства се появяват в живота на Лъва. Девите постигат материален успех. Неочаквани завои по пътя на Стрелците. Хубави промени в живота на Рибите.

ОВЕН

21.03 – 19.04

Разделяте се с миналото

Започва трудна и напрегната седмица. Ситуацията се усложнява още повече от вечната ви агресивност. С повод и без повод изливате отрицателната си енергия върху околните. Колегите ви вече едва издържат. Всяка ваша дума носи само неприятности. Като че ли са ви малко досегашните. У дома също всички се дразнят. Така доникъде няма да я докарате. Че опитвате да кажете сбогом на миналото – това е ясно. Че не ви е лесно – също. Приключвате един важен за вас период, който сложи сериозен отпечатък върху духовното ви развитие. Това донякъде ви оправдава. Все пак бъдете внимателни с близките си. Петъкът носи куп притеснения. В събота действате бързо и съобразително. В неделя намирате нов подход към проблемите. Много срещи в понеделник. Печалби във вторник. В сряда и четвъртък – новини.

ТЕЛЕЦ

20.04 – 20.05

Никога не е късно

Бързо и последователно вървите напред. Това се отнася преди всичко за вашето професионално развитие. Но и не само, не само. Променят се начинът на мислене и поведението ви. Околните са приятно изненадани. Държите се открито с колегите, реагирате адекватно на проблемите им. Вашата чувствителност и начинът, по който възприемате болките на хората, бързата ви мисъл – всичко това в момента ви прави търсен приятел и желан събеседник. А вие продължавате да се самоусъвършенствате. Както виждате, никога не е късно. Петъкът е труден, затова пък ви носи шанс да постигнете материален успех. В събота действате стабилно. Напредвате в бизнеса. В неделя – отново във вихъра на работата. В понеделник решавате труден проблем. Куп задачи във вторник. В сряда и четвъртък – пълен успех.

БЛИЗНАЦИ

21.05 – 20.06

Жертва на илюзии

Имате един важен недостатък: лесно ставате жертва на илюзии. И сега е така. Поддавате се на лъжливи надежди, но те ще рухнат по-скоро, отколкото очаквате. Погледнете трезво действителността. Анализирайте обстоятелствата и собственото си място в новата обстановка. Не се оставяйте користни хора да ви заблуждават и да ви тласкат в невярна посока. Спрете поне за миг и се огледайте. Все още има време. Не е късно да се освободите от опасните илюзии. Само не отлагайте. Всяко забавяне може да ви струва скъпо. Някои от вас опитват да сменят работата си. Не е изключено опитите ви да се окажат безуспешни. В петък действате енергично. Съботата ви носи успех. Неделята обаче е неприятна. Понеделникът е хубав. Във вторник сте изправени пред избор. Срядата е нервна и напрегната. В четвъртък – отново успех.

РАК

21.06 – 22.07

На нова работа

Бизнесът ви навлиза в нова фаза. Нещата се развиват добре, това ви гарантира стабилност и ще ви донесе добри пари. Някои от зодията отиват на нова работа и това ще стане още в началото на календарната седмица. За голяма част от представителите на зодията обаче срокът е малко по-дълъг – до месец. През това време някои сменят работното място, други поемат допълнителни професионални ангажименти. Лошото е, че напоследък обстановката у дома се усложнява. Вземете мерки, преди нещата да са станали необратими. Все още има време. Петъкът е хубав. С каквото и да се заемете, ще се справите. В събота сте изправени пред труден проблем. Неделята е успешна и спокойна. В понеделник ви очакват новини. Така стоят нещата и във вторник. В сряда бъдете внимателни. Не предприемайте нищо, преди добре да анализирате обстановката. В четвъртък действате енергично.

ЛЪВ

23.07 – 22.08

Внезапно предизвикателство

Внезапно предизвикателство ще ви извади от летаргията, в която пребивавахте напоследък. Следите най-новите събития с повишен интерес. При някои от зодията става въпрос за начина, по който се развиват нещата в службата. При други – за някои новопоявили се обстоятелства в личния живот. И в единия, и в другия случай обаче нещата се развиват във ваша полза. Това ви изпълва със задоволство. Следващите седем дни са натоварени. Чакат ви куп срещи с представители на бизнеса и с приятели от вашия професионален кръг. А също – и сериозни материални придобивки. И така ще бъде не само тази седмица. Петъкът е спокоен. В събота в живота ви започва нов етап. Материални придобивки в неделя. Понеделникът ви носи шансове да успеете в работата. Притеснения във вторник. Новини в сряда. В четвъртък действате енергично.

ДЕВА

23.08 – 22.09

Отваряте заключени врати

Седмицата е натоварена. Имате да решавате делови въпроси. Ще се справите добре. Това ще се отрази благоприятно на материалното ви положение. Изобщо следващите седем дни са хубави. Започват чудесни промени в различни области на живота. Ще си изясните някои важни за вас въпроси. Това ви отваря много врати, които доскоро бяха заключени за вас. Промените няма да станат наведнъж. Те ще минат през няколко етапа, затова пък крайният резултат е повече от добър. Той ще се отрази благоприятно на възгледите ви за живота. Огромно влияние върху вас оказва човек, с когото ви свързва искрено приятелство. Петъкът ви носи много нерви, но и успех. В събота се обяснявате с човек, на когото държите. В неделя и понеделник кроите нови планове. Печалба във вторник. Спорове за пари в сряда. Новини в четвъртък.

ВЕЗНИ

23.09 – 23.10

Отговорностите ви растат

В работата започват хубави промени. Отговорностите ви растат. Кръгът на социалните ви контакти се разширява, това налага да действате бързо и гъвкаво. Само се пазете да не изгубите почва под краката си. Ако успеете да запазите равновесие, чакат ви хубави промени. Те ще се отразят благоприятно на финансовото ви положение. Някои от Везните обаче имат проблеми у дома. В семейството ви нещо куца и така е не от днес и от вчера. Темата е доста болезнена. За съжаление при някои от зодията нещата вече вземат необратим характер. Петъкът ви носи напрежение. Не са изключени загуби. През уикенда тръгвате на път, за да си починете и да се разнообразите. Понеделникът е спокоен. Парични постъпления във вторник. Срядата ви носи успех. Същото е и в четвъртък.

СКОРПИОН

24.10 – 22.11

Усърдни и търпеливи

Усърдни, търпеливи и настойчиви, действате с много чувство за отговорност. Обстоятелствата сега работят във ваша полза. Успех чака Скорпионите, които започват делови преговори. А също и онези, които отиват на изпит или готвят нов бизнес проект. Добре вървят нещата и при онези от вас, които замислят важна търговска сделка. При някои в службата възникват нови условия. Ако ви е трудно да се адаптирате към тях, потърсете помощ от човек, чиято дума се чува във вашите професионални кръгове. У дома бъдете по-меки и компромисни. В любовта всичко е наред. Петъкът ще премине динамично, затова пък съботата е спокойна. В неделя ви чака напрежение. В понеделник се пазете от грешки. Някои ще пътуват. Следващите два дни са хубави. Четвъртъкът е малко по-напрегнат, затова пък ще ви донесе успех.

СТРЕЛЕЦ

23.11 – 21.12

Трябва ви кураж

Неочаквани и странни са завоите по пътя, който сте поели напоследък. Вече ви е ясно, че през последните месеци съдбата не е особено благосклонна към вас. Постоянно се питате какво да направите, за да обърнете нещата в своя полза. Нищо няма да стане, докато не вземете твърдо решение веднъж завинаги да напуснете зоната на здрача, в която сте попаднали. Трябва ви много кураж обаче, за да направите решаващата крачка. Крайно време е да напуснете този порочен кръг и вие добре знаете това. Едва след като разкъсате обръча, може да помислите и за целите, към които отдавна се стремите. Само не чакайте да стане чудо. Петъкът е труден. Ако действате решително, съботата може да се окаже начало на по-добър период. Неделята не е от приятните. В понеделник и вторник безпокойствата продължават. Спорове в сряда. Четвъртъкът е печеливш.

КОЗИРОГ

22.12 – 19.01

Всяко нещо с времето си

Ако се освободите от някои хора, които ви пречат, ще направите важна крачка към своето израстване. Моментът е решаващ. В случай че направите необходимото, в живота ви ще започне нов, по-хубав и спокоен период. Преходът при някои от зодията е бърз, почти светкавичен. При други обаче ще продължи по-дълго. Всичко зависи от собствената ви категоричност и от енергията, с която действате. Възможно е съвсем скоро в живота ви да настъпи положителен обрат. В работата много неща не ви харесват. Оставете нещата както са, не насилвайте ситуацията. Всяко нещо с времето си. Петъкът ще ви донесе новини. Бъдете по-внимателни в събота – възможни са загуби. Неделята е разтоварваща и приятна. В понеделник ви правят делово предложение. Вторникът обаче е труден. Следващите два дни ви носят хубави възможности.

ВОДОЛЕЙ

20.01 – 18.02

Стига с тази подозрителност

Потърсете нов подход към професионалните задачи, ако искате да излезете от състоянието на застой, в което се намирате. Така стоят нещата и в личния ви живот. Сега е моментът да подготвите бъдещето си. За целта обаче трябва да сложите край на разногласията с околните. Гледайте на живота малко по-позитивно. И стига с тази подозрителност. Виждате призраци там, където ги няма. И още нещо важно: добре е вие сами да направите първата крачка към хората, с които работите. Същото се отнася и за отношенията у дома. Малко повече лоялност няма да ви навреди, напротив. В петък някои тръгват на път. През уикенда приятел ви дава добър съвет. Бъдете твърди и последователни в работата си в понеделник. Във вторник се колебаете, но в сряда действате решително. Четвъртъкът е неприятен.

РИБИ

19.02 – 20.03

Започва хубав период

Няма друга зодия, в която така тясно да се преплитат взаимноизключващи се качества – от отрицателните до най-положителните. Хубавото е, че следващата седмица доброто, което при вас дълго бе в латентно състояние, взема връх. Отношенията ви с околните се развиват по възходяща линия. В работата действате енергично и последователно, в резултат на което трупате успех след успех. С една дума, започва хубав период. При това – доста продължителен. Освен всичко останало това ще ви донесе нови материални възможности и стабилност във всяко отношение. Някои от зодията отново се заемат с дейност, от която са се отказали преди време. В петък ще ви зарадва новина. Съботата е добра от материална гледна точка. Интересна информация в неделя

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории