Последни Рецепти
Последни Статии

Хороскоп за седмицата 28 октомври – 4 ноември

Добавено в Готварски статии

Добави към моето меню

Хороскоп за седмицата 28 октомври – 4 ноември

Овните заемат изчаквателна позиция. Телците постигат успех. Близнаците променят плановете си в крачка. Ракът постига целите си. Лъвовете действат енергично. За Девите и Везните започва труден и нервен период. Стрелците напредват в службата. Козирозите се хвърлят в битка за власт.< ?p>

ОВЕН

21.03 – 19.04

Изчаквателна позиция

Тази седмица няма да възникнат особени проблеми. Поне не в общоприетия смисъл на думата. Решили сте да вложите всичката си енергия, за да постигнете целта си. И добре правите. Имате всички шансове да успеете. Е, тук и там може да се появят дребни спънки. Нищо особено. Обикновено житейско дребнотемие. Ще ги прескочите, почти без да ги забележите. За съжаление някои от зодията предпочитат да заемат изчаквателна позиция. Колебаете се, страх ви е да действате. Това е грешка. Стегнете се и пристъпете към работа. Само не се карайте с деловите партньори. В петък кроите планове. Не фантазирайте. Съботата е хубава. Неделята обаче е тежка и разочароваща. Понеделникът ви изпълва с кураж. Във вторник си връщате нещо изгубено. Успех в сряда. В четвъртък сте прекалено мнителни.

ТЕЛЕЦ

20.04 – 20.05

Амбицирани и енергични

Следващите дни ще ви донесат успех. Това се дължи колкото на шансовете, които ви носи съдбата, толкова и на собствените ви усилия да постигнете набелязаните цели. За разлика от предишните месеци сега имате ясна представа към какво се стремите и как точно да го постигнете. Разбира се, не е изключено в някои дребни детайли да претърпите неуспех, но това да не ви тревожи. Крайният резултат от усилията ви е добър. Изобщо в професионално отношение възникват хубави условия. След време може да се появят и проблеми, които трябва да отстранявате незабавно, още в зародиш. Петъкът ви носи хубави новини. Печалба в събота. В неделя – ново начало. Успех в понеделник. Вторникът обаче е тежък. В сряда и четвъртък имате чудесна възможност да постигнете целта си.

БЛИЗНАЦИ

21.05 – 20.06

Плановете ви се променят

Макар че сте напрегнати и преуморени, следващите седем дни действате отговорно и постигате успех. Причина за напрежението ви са многото задачи, които се стоварват на главата ви изневиделица. Някои от зодията са принудени да отложат изпълнението на важно решение, тъй като на пътя им се изправят неочаквани проблеми. Други променят плановете си, защото колеги или представители на администрацията им поставят нови условия. Изобщо ситуацията около вас в момента е малко сложна. Петъкът ви носи новини. В събота някои от вас обсъждат предстоящо сключване на брак. В неделя – грешка след грешка и куп похабени нерви. В понеделник си връщате вътрешното равновесие. Във вторник мислите за промяна. Срядата и четвъртъкът ще ви зарадват с нови възможности.

РАК

21.06 – 22.07

Една чудесна седмица

Това, което ще се случи следващите седем дни, надминава всичките ви очаквания. Седмицата е чудесна. Действате със замах, демонстрирате завидна изобретателност. Съвсем малко са онези от вас, които предпочитат да се уединят, за да останат насаме с мислите си. Имате основателна причина за това, така че… Повечето Раци имат насрочени срещи с различни представители на бизнеса. Разговорите ще преминат в желаната от вас посока. В случай че се стигне до подписване на договор, чакат ви значителни печалби. Само не намалявайте темпото нито за миг. Петъкът е спокоен. Затова пък уикендът е динамичен. Ако се организирате добре, ще отхвърлите куп задачи. В понеделник сте изпълнени с недоверие. Във вторник обмисляте бъдещата си стратегия. Срядата е хубава. На някои денят носи любовни емоции. Четвъртъкът обаче е труден и напрегнат.

ЛЪВ

23.07 – 22.08

Миналото ви преследва

Недоволни сте от начина, по който се развиват нещата около вас. Не сте съвсем сигурни каква оценка да дадете на последните събития. Интуитивно чувствате обаче, че нещо не е наред. Раздвоени сте, това ви пречи да покажете какво можете и колко струвате като човек. Сега повече от всеки друг път трябва да действате коректно, доброжелателно и енергично. В противен случай последствията от вашето поведение няма никак да ви харесат. Следващите няколко дни са важни за всички представители на зодията. През последните два месеца вие преминахте през куп изпитания. Няма да ви е никак лесно да се отърсите от преживяното. Петъкът е динамичен. Уикендът е неприятен. В понеделник ви поставят нови условия. Вторникът и срядата са хубави. Чака ви успех. Хубаво известие ще ви изненада в четвъртък.

ДЕВА

23.08 – 22.09

Овладейте се

Чакат ви куп лични и служебни задачи. Ще се справите добре. Разбира се, много неща зависят от състоянието, в което се намирате, от душевното ви равновесие, а и от начина, по който действате. Но като цяло повечето Деви действат енергично и целенасочено и се справят с работата си. Нервното ви напрежение обаче е високо. Овладейте се, докато е време, в противен случай ще пострадат здравето, работата и отношенията ви с околните. Пазете се. Периодът е нестабилен, това ще се отрази на начина, по който вземате личните си решения. Същото се отнася за службата или бизнеса ви. Петъкът е напрегнат. Избягвайте противоречията. Любовен успех през уикенда. Някои се готвят да сключат брак. Понеделникът ви носи нови перспективи. Добро настроение във вторник. В сряда се пазете от грешки. Четвъртъкът е спокоен.

ВЕЗНИ

23.09 – 23.10

Нерви, само нерви

Чакат ви напрегнати дни. Неприятностите нямат край. При част от представителите на зодията става дума за начина, по който се развиват отношенията с интимния партньор. При други – за последните събития в службата. Губи ви се важна информация. Без нея трудно ще продължите напред, а не знаете как да я възстановите. Настроението ви е повече от лошо. Почти сте изгубили надежда, че ще върнете предишната топлина и доверие в любовта. Само не оставяйте отчаянието да ви завладее. Опитайте да излезете от състоянието, в което сте изпаднали, докато е време. Ситуацията е временна, не я задълбочавайте излишно. Петъкът е изключително труден. Съботата носи новини. В неделя сте мълчаливи и затворени. Много срещи в понеделник. Вторникът е успешен. В сряда сте изправени пред нови обстоятелства. В четвъртък действате енергично.

СКОРПИОН

24.10 – 22.11

Заредете се с търпение

Новата седмица подлага издръжливостта ви на сериозно изпитание. Сега ще стане ясно дали сте гъвкави и умеете ли да се справяте бързо и качествено със задачите си в сложна обстановка. За целта ще ви трябват много съобразителност и енергия. С една дума, налага се да се заредите с търпение. Ако го направите, ще се справите с всичко, с което сте се заловили. Преди това обаче ще се наложи да минете през голямо натоварване, а то ще ви изтощи до крайност. Само не се отказвайте. Не се връщайте от средата на пътя. Всичко казано дотук се отнася за работата ви. В момента сте изправени пред сериозни професионални предизвикателства. Петъкът ви носи успех. В събота – нови задачи. В неделя решавате труден проблем. В понеделник поставят пред вас нови изисквания. Срядата е изпълнена с надежда. Четвъртъкът е спокоен и ползотворен.

СТРЕЛЕЦ

23.11 – 21.12

Напредвате бързо

Започва един чудесен в делово отношение период. И това се отнася не само за следващите седем дни, а за доста по-дълго време. Почти всички представители на зодията ще успеят да постигнат професионалните цели, които са си набелязали. В резултат на това се стабилизирате материално. Не е изключено да получите голяма поръчка. Някои от зодията тръгват стремително нагоре по служебната стълба. Други сменят работата си с друга, по-хубава и по-добре платена. С една дума – чака ви период, изпълнен със сигурност и спокойствие. Финансовото ви положение се подобрява, самочувствието ви расте. Петъкът ще ви донесе добри пари. В събота ви чака сполука. някои тръгват на път. В неделя пред вас се разкриват нови възможности. През останалите дни – успешни преговори. Сключвате изгоден договор.

КОЗИРОГ

22.12 – 19.01

Борба за власт

Около вас кипи борба за власт и вие сте твърдо решени да се включите в нея. При част от Козирозите драмата се разиграва на служебната арена. При други битката се вихри около домашното огнище. А има и такива, които са се устремили към политиката и нямат намерение да отстъпят от амбициите си нито крачка. Лошото е, че някои от вас са решени на всичко, само и само да постигнат целта си. Внимавайте: подлостта и интригантството могат да си направят лоша шега с вас. Е, вие най-добре ще решите как да постъпите. Трябва да знаете обаче, че последствията от подобно поведение могат да се окажат непредвидими. Скандал за пари в петък. В събота – раздяла в любовта. Много срещи в неделя. В понеделник ви чака трудна битка. Любовен успех във вторник. Разногласия в сряда. Пазете се от грешки в четвъртък.

ВОДОЛЕЙ

20.01 – 18.02

Напразни илюзии

Напоследък сте объркани и неспокойни. Започвате да мислите, че няма да издържите на напрежението. А то продължава да расте. Не обвинявайте другите за това положение. Сами сте си виновни, че нещата стигнаха дотук. Вече не контролирате събитията, това ви плаши. Въпреки това вие отказвате да погледнете действителността в очите. Трудно ще излезете от това положение. А нещата приближават критичната точка, от която няма връщане назад. Опитайте да разсъждавате малко по-трезво и логично. В противен случай трудно ще разберете как точно да постъпите в случая. Някой ви дава съвет, послушайте го. В петък имате възможност да спечелите пари. Възниква здравословен проблем. Разногласия и скандали през уикенда. В понеделник сте отпуснати и мечтателни. Във вторник – грешка след грешка. Срядата е тежка. Четвъртъкът носи новини.

РИБИ

19.02 – 20.03

Проблеми в службата

Повечето представители на зодията тази седмица са отпуснати и апатични. Изпаднали сте в пълна депресия. Главната причина за това е натрупаната през последните седмици голяма умора. Някои от Рибите са потиснати, защото животът и работата им са в застой. Всичките ви мисли сега се въртят около начина, по който се развиват нещата в службата. Някои от вас нямат работа, други са изправени пред проблем, с който в момента им е трудно да се справят. Започват делови промени, които по принцип не са лоши. Петъкът е спокоен и приятен. Съботата слага началото на сериозен напредък. В неделя ви чакат важни делови срещи и разговори. Понеделникът ви носи успех. Във вторник сте крайно нестабилни и неуверени в себе си. Сполука в сряда и четвъртък.

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории