Последни Рецепти
Последни Статии

Хороскоп 4-10 ноември 2005

Добавено в Хороскоп

Добави към моето меню

Седмичен хороскоп за периода 4 – 10 ноември

Хороскоп 4-10 ноември 2005

Овните осъществяват целите си, а Телците достигат желана реализация. За Близнаците се очертава ново начало, а Раците пристъпват към реформи. Много делови задачи изпълват седмицата на Лъвовете, а за Девите започват големи промени. Везните да не се предоверяват. Скорпионите възстановяват силите си.

ОВЕН
21.03 – 19.04

Постигате желана сполука

Мнозина от зодията са твърде притеснени по въпрос от делово естество, чието разрешаване е от особена важност за бъдещето им. Няма съмнение, че крайният резултат ще бъде във ваша полза, тъй като влиятелна личност ще се застъпи за интересите ви. Оттук нататък следва да изградите нов стил в работата си. Тръгвате по широк път. За да се движите безпроблемно напред, трябва да действате творчески и да се реорганизирате изцяло. По този начин ще докажете зрелостта си. Едва тогава вашите безпокойства ще отстъпят на задни позиции. Петък е много труден и нервен. В събота самочувствието ви ще нарасне. Неделя е хубава и радостна. Понеделник ви носи известни разочарования, но вторник ще ги заличи и ще ви изпълни с реални надежди. В сряда и четвъртък ще действате напористо и твърде успешно.

ТЕЛЕЦ
20.04 – 20.05

Успех и реализация

Уверени в себе си, Телците ще действат през новата седмица с всички сили, за да постигнат поставените цели. Този период е благодатен за реализация на нови идеи. Затова нека всеки, който има такива, да се впусне енергично напред и да се заеме с практическото им осъществяване. И през тези дни не липсват нови възможности за парични печалби или за полезни и навременни инвестиции. Сравнително по-малко е мястото на любовните дела през седмицата. Въпреки това някои от нежната половинка на зодията ще направят сериозна крачка към брак. В петък се сблъсквате с доста трудности, а събота ви изправя пред избор. Неделя е успешна. Понеделник ще е нервен, но осъществявате делата си. Във вторник влиятелен човек ще подкрепи усилията ви. Любовни емоции носи сряда, а четвъртък се оказва твърде напрегнат.

БЛИЗНАЦИ
21.05 – 20.06

Ново начало

При Близнаците определено може да се говори за настъпващо ново начало. Това е тенденция, която навлиза мощно в живота ви и ви изправя пред необходимостта да промените методите си на работа и дори цялостния ви подход към живота. Естествено е, че кардинална промяна от подобно естество не може да се извърши за броени дни, а ще е плод на по-продължителен период.Затова трябва да продължите да работите усърдно. Хубаво е, че възстановявате душевното си равновесие, а онези от зодията, които са жертви на сезонни болести, ще се излекуват през тези дни. Петък е притеснителен за вас, а в събота ще се отдадете на ново хоби. Неделя ви носи промени. Понеделник е печеливш и силен за професионална реализация, а вторник ще радва със стабилност. Успех в делата ви предоставя и сряда. По-нервен е четвъртък.

РАК
21.06 – 22.07

Мобилизирайте се

Непостоянството причинява най-големите вреди на Раците. За съжаление и през предстоящата седмица ще бъдете отпуснати и ще отлагате задачите си от ден за ден. От гледна точка на онова, което наричаме съдба и което, разбира се, не винаги действа в синхрон с предпочитанията на човека, за вас предстоят промени в личен и социален план. Подобрете сами работата си, вместо да чакате подобно изискване да ви наложат събитията. Тогава трудно ще се справите, а не са изключени и драматични моменти. Петък е спокоен и ползотворен. Събота ще ви донесе новини и притеснения, а неделя е хубава. Понеделник е успешен, а вторник е нервен и напрегнат. С новости ще ви зарадва сряда. В четвъртък сте дейни, а някои от зодията ще пътуват по работа.

ЛЪВ
23.07 – 22.08

Претоварени със задачи

Променливото настроение ще е характерно за Лъвовете през следващите седем дни. Ситуацията, в която се намирате, е доста напрегната и допълнително натоварва психиката ви. Всекидневното напрежение и голямата ви заетост, както и огромният брой ангажименти, които сте поели, ще ви дойдат много. Затова ще се наложи да изоставите някои от тях. Междувременно се очертават и множество контакти в обществените среди. Пазете се от измами. Те не идват от ваши неприятели, а от приятелите. Мнозина от зодията са жертва на любовни илюзии. Кратко пътуване и новини са валидни за петък. Събота е плодотворна и печеливша, а неделя отново ще ви радва с новини. Понеделник издига непреодолими пречки пред вас. Хубави промени се зараждат във вторник. Сряда ще е доста трудна, а четвъртък бележи ново начало.

ДЕВА
23.08 – 22.09

Действайте решително

Действителността налага Девите да действат решително, за да овладеят позиции, които вече им се изплъзват. Ситуацията, в която се намирате, изисква бързи и радикални мерки. Промените са неминуеми и едва ли ще ги спрете, ако се изпречите на пътя им. По-разумно е самите вие да поощрявате осъществяването им и дейно да участвате в този процес. Част от представителите на зодията са твърде далеч от събитията, за които става дума. Тази група от знака са предали мисленето и емоциите си единствено на любовните страсти. В петък ще решавате финансови въпроси. Събота се свързва с пътуване, а неделя ви носи очаквани новини. Мощни действия определят понеделник като успешен. Вторник събужда надеждите ви за просперитет. Сряда носи промени и пътуване, а четвъртък – успехи.

ВЕЗНИ
23.09 – 23.10

Не се предоверявайте

Почти задължително е през тази седмица Везните да разчитат единствено и само на себе си. Това условие няма да ви се стори прекалено, след като установите, че покровителят ви се е оказал неблагонадежден. Ще се сблъскате с доста затруднения при провеждането на уговорени делови или лични срещи. Необходимо е да изострите сетивата си и да разглеждате различните ситуации само от гледна точка на фактите и логиката. Огромна е вероятността да се предоверите и да останете измамени. Някои от зодията ще получат наследство от чужбина, а други ще намерят изход от задънената улица, в която се намират. Много активни сте в петък, а събота ще ви зарадва с парични постъпления. Уют и любовно настроение характеризират неделя. В понеделник сте във възход. Останалите дни са трудни и неприятни.

СКОРПИОН
24.10 – 22.11

Възстановявате силите си

Въпреки че преобладаващата част от Скорпионите са доста уморени и психически претоварени, ще намерят сили за възстановяване на жизнената си активност през седмицата. Периодът няма да е тежък за вас. Контролирайте емоциите си и няма да възникват допълнителни проблеми. За част от родените в знака се очертават наситени със задължения дни. При това положение възстановяването ви ще започне едва в четвъртък, но бързо ще укрепнете. Всички вече са навлезли в нов етап от развитието си. Петък ще е нервен, а в събота се очертава кратко пътуване. Неделя е спокойна и благодатна. Понеделник може да ви изненада неприятно със загуби. Нови делови възможности ви предоставя вторник. Сряда ще ви погълне със задачи, а четвъртък е доходоносен.

СТРЕЛЕЦ
23.11 – 21.12

Неспокойни сте

Стрелците преминават през период на засилено безпокойство. То е плод на самозаблуди или на прекален идеализъм, които не отговарят на реалността. При мнозина от зодията любовта е основната причина за големите ви притеснения. Няма съмнение, че предстои обновление, след като Слънцето навлезе във вашия знак. До настъпването на тези дни обаче има още време, а вие не правите нищо, за да се стабилизирате в психически план и да разсеете заблудите, които ви пречат. Не се отпускайте и не отминавайте този въпрос без внимание, за да не достигнете до ярки нервни разстройства. Тежки и мъчителни се оказват дните петък и събота. В неделя ще ви зарадва приятелско известие. Притесненията не ви оставят и в понеделник. Във вторник ще проявите активност. Сряда ви носи промяна, а четвъртък отново е неприятен.

КОЗИРОГ
22.12 – 19.01

Бъдете активни

Предприемчиви и изпълнени с енергия за постигане на целите си, Козирозите ще се радват на добри възможности през следващите седем дни. От открилия се шанс ще се възползват онези от вас, които наистина са готови да действат градивно. Обръщам внимание на този факт, защото част от представителите на зодията ще разчитат на късмет, личен чар или случайност, загърбвайки активността. Слаба е вероятността да достигнете до добри резултати, ако не бъдете упорити и последователни. Другата опасност за неуспех е да се заемете с прекалено много дела и те да останат незавършени. Петък е тежък и нервен, но в събота ще имате чудесни възможности за напредък и материална реализация. Срещи ви чакат в неделя, а понеделник ви носи пълен успех. Парични придобивки, но и спорове във вторник, сряда е благодатна, а четвъртък – тежък.

ВОДОЛЕЙ
20.01 – 18.02

Любовни проблеми

Работоспособността, добротата, чувството за справедливост и стремежите на човека да участва в живота с изразност и пълнота се основават единствено върху любовта. Това е темата, която владее от дълго време насам умовете и сърцата на огромен процент от представителите на Водолей. На практика обаче като че ли любовта вече е “забранен плод” за вас. Това е голямата драма, която засенчва всички останали събития в живота ви. Когато нещо не може да се осъществи, следва да потърсите причините за провала. Те винаги се коренят у човека и кармичните му обвързаности. Петък е хубав и изпълнен с надежди. Събота ви носи притеснения, а в неделя ще демонстрирате власт и мощ. Много движение и бързи действия определя понеделник. Успешно се справяте с материални въпроси във вторник и сряда. Четвъртък ви носи любовни разочарования.

РИБИ
19.02 – 20.03

Обмислете делата си насаме

Необходимостта от спокойно обмисляне на онова, което се случва сега в живота ви, е важна предпоставка за движението ви напред. Няма да сгрешите, ако останете няколко часа насаме и прецените действащите фактори, личната ви позиция и евентуалната развръзка при едно или друго развитие на събитията. При това не внасяйте елемент на фантазия, а строго се съобразявайте с реалността. Мнозина имат нов таен проект и се надяват на реализацията му. Възможно е да го осъществите, но само ако спазвате стриктно изискванията за точност и реалност при планиране на детайлите – без мечти и “може би”. Трудният и нервен петък ще бъде заменен от активна и ползотворна събота. Неделя е благоприятна и спокойна. В понеделник ще действате мощно и успешно. Неочаквани придобивки ви предоставя вторник. В сряда ще търсите усамотяване. Парични спорове за четвъртък.

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории