Последни Рецепти
Последни Статии

хороскоп за месец декември

Добавено в Хороскоп

Добави към моето меню

хороскоп за месец декември

хороскоп за седмицата 11.11.-18.11.2005

ОВЕН
21.03 – 19.04

Хвърляте се в дреболии

Овенът ще бъде мрачен и потиснат през следващите седем дни. Ще хвърлите много енергия в дребни неща, но ще пропускате основното. Причината е съществуващият безпорядък. Това би трябвало да бъде последен етап на дисхармония, преди да достигнете до окончателно решение на травмиращите ви въпроси. Този цикъл зависи от нагласата ви. Петък се свързва с контакти и новини. Липса на решителност и разочарования определят уикенда. Тежкият и мрачен понеделник е заменен от успешен вторник. Активност и печалби в сряда и четвъртък.

ТЕЛЕЦ
20.04 – 20.05

Пазете се от провал

Прагматичността на Телците ще достигне до крайност през периода. Това ще тласка представителите на зодията до скъперничество. Достиженията ви ще бъдат така незначителни, че те с право може да се приемат като провал. Причината е, че се поддавате на слухове. Вманиачавате се да не сгрешите и така да се превърнете в жертва на обстоятелствата. В петък възникват материални проблеми, а събота преминава нервно. Неделя е спокойна, а понеделник ви носи сполука. Доста труден е вторник, а следващите два дни са успешни.

БЛИЗНАЦИ
21.05 – 20.06

С нови цели

Изключително активни и възприемчиви, наблюдателни и уверени, но и често неочаквано повърхностни, Близнаците сменят тактиката и целите. Без съмнение представителите на зодията ще проявят верен усет за реализация в материалната сфера. Някои от знака са готови дори на кражби и измами, за да задоволят стремежите си. Петък е благоприятен, а в събота ще действате по дела, отнасящи се към бъдещето. В неделя успехите ще се дължат на волята ви. Понеделник и вторник се оказват тежки. Контакти в сряда. Четвъртък е благодатен.

РАК
21.06 – 22.07

Забравете мрачните мисли

Ако изчистите съзнанието си от лоши мисли, седемте дни ще ви дадат шанс за успешна реализация. Мрачното настроение ще бъде трамплин за грешки и мнителност. Предстои ви успех в материален план. Това може да стане още сега, стига да се освободите от прословутата си подозрителност, пък и поне малко от егоизма си. Нервният и ядовит петък ще бъде заменен от успешната събота. Неделя ще ви радва с новини. Понеделник е време за реорганизация. Ако сте настоятелни докрай, вторник ще е печеливш. Сряда е тежка, а четвъртък – успешен.

ЛЪВ
23.07 – 22.08

Промени в работата

През новата седмица Лъвът ще действа прекалено активно по всички въпроси, които ангажират съзнанието му за добро или зло. Да не се случва на някого да застане на пътя ви. В професионалната ви дейност ще настъпи промяна. Това означава смяна на длъжност в службата ви или нова работа. В личeн план е характерна задълбочена равносметка. В петък действате мощно, а уикендът ви носи новини. Малко нервен, но и успешно стартиращ е понеделник, а вторник води постижения. Сряда и четвъртък са чудесни.

ДЕВА
23.08 – 22.09

Укрепвате в мъдрост

В делово отношение седмицата няма да предложи промяна, интересно е развитието ви във вътрешен план. Събитията напоследък са ви тласнали към дълбоки разсъждения. Правите едновременно анализ на реалността и равносметка за начина ви на живот до момента. Ставате по-мъдри, подобрява се личният ви живот. Петък е спокоен и изпълнен с новини, а в събота действате умело. Неделя носи парични спорове, а понеделник ще е труден. Вторник и сряда преминават успешно и в творчески ритъм. Четвъртък носи промени.

ВЕЗНИ
23.09 – 23.10

Любовни разочарования

Чудесна делова реализация за Везните през новата седмица. Успех може да има и в личния ви живот. Мнозина се надяват да срещнат голямата любов. По този въпрос ви препоръчвам да не се борите със зъби и нокти през тези дни, защото ще достигнете до разочарования. Те биха могли да ви извадят за дълго време от равновесие и да достигнете до дълбока меланхолия. В петък мнозина ще се отправят на продължително пътуване, а денят е нервен. Уикендът е успешен, а понеделник, макар и ядовит, ви носи новини. Вторник, сряда и четвъртък са благоприятни.

СКОРПИОН
24.10 – 22.11

Избягвайте конфликти

Владейте се и не влизайте в конфликти през следващите дни. Напрежението ще е най-голямо в службата и при дискутиране на въпроси от професионално естество. За вас е важно да не изпускате нервите си, за да не си навредите. По-добре изглеждат събитията в любовта. Едни от вас ще осъществят нов интимен контакт, а други тръгват към брачна церемония. Творчески успехи ви носи петък, а събота и неделя са нервни. Хубава новина в понеделник. Вторник е успешен, но сряда ще е доста напрегната. Четвъртък е благодатен и спокоен.

СТРЕЛЕЦ
23.11 – 21.12

Финансова стабилност

Новата седмица е характерна с материална и делова стабилизация. Във финансов план ще започнат положителни промени. Обратно- пропорционално е душевното ви състояние. Преминавате през трансформации. Това е опасно и е добре ги овладеете. Ще е трудно, но не и невъзможно. Петък е доста тежък, а в събота ще поставите ново начало. Неделя не е спокойна, но в понеделник ще се чувствате възродени. Вторник е успешен, а в сряда се очертават печалби. В четвъртък сте демобилизирани.

КОЗИРОГ
22.12 – 19.01

Делови възход

В делово и финансово отношение предстоящата седмица говори за възход. В личен план се извършват промени. Ще проявите повече готовност за отваряне към външния свят. Това наистина е нов цикъл на вътрешно изграждане, през който досегашният ви опит и житейската ви философия ще заемат полагаемото им се място. Успешният петък ще е последван от труден уикенд. Макар и ядовит, понеделник е успешен. Във вторник и сряда ще действате с подчертана енергичност, а в четвъртък не е изключено късо пътуване.

ВОДОЛЕЙ
20.01 – 18.02

Тежка седмица

Седмицата няма да е радостна за Водолеите. Причината е в това, че ви владее агресивността. Явно е, че точно сега, ако някой разчита на толерантност и мек тон от ваша страна, жестоко се самозаблуждава. Пазете нервите си, защото се очертава огромно напрежение. Петък е успешен. В събота сте мотивирани за мощни действия. Неделя е трудна. Понеделник е спокоен, а във вторник проявявате твърдост. В сряда внимавайте. Денят е твърде напрегнат. Материален успех и контакти са валидни за четвъртък.

РИБИ
19.02 – 20.03

Планирайте времето си

През седмицата едни от Рибите ще имат чести пътувания, а на други ще се наложи да отстраняват проблеми в работата. Но всички ще бъдат активни. Само че в много случаи ще бъдете зависими от времето, което изисква стриктно планиране – едва ли не на всяка минута. Внимавайте с финансите, за да не загубите. Успешният петък ще бъде последван от претоварена събота. В неделя се очертава пътуване за едни, а за други ярък напредък в делата. Следващите дни ще имате изразителен успех, а в сряда ще решавате спорове

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории