Последни Рецепти
Последни Статии

Бананова диета

Добавено в Диети, Други

Добави към моето меню

Бананова диета
Оказва се, че това е доста популярна диета. През 2008 г в една японска социална мрежа се появява бележка за утринна бананова диета. Много бързо тя става популярна в цял свят. Нейн автор е Хитоши Ватанбле (Hitoshi Watanabe), който по-късно издава и книга посветена на това как е отслабнал с 13 кг за няколко месеца, като е спазвал тази диета.

banani

Същността на диетата е много проста – на закуска се ядат само банани и се пие вода. В продължение на деня , това, което ви се яде, главното е да не се прекалява с храна. Десертите трябва да се изключат, а вечерята да не е по-късно от 20.00 часа, лягането трябва да е преди полунощ. Допълнителни физически упражнения не се изискват.
Вярно е, че след Хитощи никой не може да се похвали с подобни резултати от банановата диета.
Тези, които не вярват в утринната диета с банани може да опитат тридневна бананова диета – в продължение на три дена могат да се ядат само банани – 3-4 банана за денонощие, билков чай и кисело мляко.
Още един вариант на банановата диета е този да ядете толкова баннаи, колкото искате, но да пиете само вода и билков чай. Банановата диета не трябва да продължава повече от седмица. Очакваният резултат може да бъде минус един килограм за три дни.

Възможно ли е да се влезе в диета с монодиета и без активно движение – не сме много убедени. Но можe да се опита, та кой не обича банани

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории