Кейк с пудинг и орехи
Добави към моето меню
Кейк с пудинг и орехи
Рецепта споделена от Selin Kumcu
Продукти
За блата:
4 яйца
1 ч.ч. захар
1 ч.ч. брашно
4 с.л. прясно мляко
50 г какао
2 ванилии
1 бакпулвер
1 и 5 ч. ч. прясно мляко за поливане
За крема:
500 мл прясно мляко
5 с. л. захар
1 пудинг ванилия
за поръсване орехи и шоколад
Рецепта за кейк с пудинг и орехи
• Яйцата се разбиват със захарта на крем
• Прибавя се пресятото с бакпулвер брашно, ванилия, какао прясно мляко. Разбърква се сместа
• Сместа се изсипва в намаслена и поръсена с брашно тавичка и се пече на средна фурна на 190 градуса до готовност
• Оставя се да изстине след което се полива с прясното мляко
• Крема се приготвя според това както е дадено на опаковката на пудинга
• С готовия крем се намазва кейка и се украсява с орехи и настърган шоколад