Последни Рецепти
Последни Статии

Хороскоп Стрелец 2010

Добавено в Хороскоп

Добави към моето меню

Хороскоп Стрелец
2010 година е година за делова активност за родените под знака на Стрелец. Имате възможност да се захваните с дело, което ви носи удоволствие, а като последстви е е материални блага.

saggita

А приятелите и околните вашият успех няма да зарадва, затова вие ще се карате, дори може да се разделите. А като резултат животът за вас ще стане скучен и чужд, докато не се появят нови интереси.

Ако искате да вървите напред в професионално отношение и кариера ще трябва да се борите с вашите недостатъци, както се казва да запретнете ръкави и да свършите работа.
Да се разделите с миналото за вас не е проблем, но не бързайте да се отказвате от това и тези, които са били опора за вас.

Любов и семейство
През зимата може да се случи среща по време на път. На влюбчивите Стрелци не им пречи нищо да объркат както собствената си глава, така и на другите.

Ако не сте свободни, тогава вас ви очаква поредното любовно изкушение и ако вашето сърце е свободно можете да изживеете чудесен любовен роман.

За родените под знака на Стрелец 2010 ще бъде година изпълнена с много общуване, което ще ви послужи като храна за размисъл и житейски изводи.
Опитайте да оцените сегашното си състояние и ако не ви устройва 2010 е вашата година в която можете да го промените. Можете да се ожените, може и да разделите – въпрос на решение на житейска ситуация и промяна.

Здраве
За родените под знака на Стрелец веселието и развлечението са характерни. Ако нямате сили и желание да се откажете от тях, то поне ги ограничете. Бъдете внимателни с алкохола, може сериозно да ви навреди.

През зимните месеци не тръгвайте на далечно пътуване, рискувате да потрошите много нерви и сили.

През цялата година трябва да обръщате внимание на вашето здраве, без да стигате до крайности. Ако можете да си позволите спа курорт или почивка в планината това ще се отрази много добре на здравето ви. През тази година ще има много натоварване, предстои ви много труд и добрата почивка е задължителна за възстановяване на силите.

През юни останете у дома, а най-доброто време за пътуване е април и август.

Успех
През 2010 ще направите успешни финансови инвестиции, но не очаквайте много бъраза резултатност. И все пак в средата на зимата и лятото дръжте своите разходи под контрол.

Стрелците с късмет ще имат успешен бизнес. Всичко, което е свързано с думата „семейство“ трябва да бъде свещено за вас. Това е извора на вашата подръжка и упора, ключът към бъдещото благополучие.

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории