Последни Рецепти
Последни Статии

Кростата

Добавено в Кулинарен справочник

Добави към моето меню

Kростатата е италиански сладкиш с маслено тесто и обикновенно има кръгла форма. Традиционно кростатата се прави с конфитюри за предпочитане кайсиев , сладко от сини сливи или горски плодове . Освен със сладка е много вкусна с яйчен крем (crema pasticcera ) , извара и шоколад и каквото още ви хареса . И най-голямото и предимство (според мен:) приготвя се много бързо
Мога да кажа, че в Италия това е най -разпространения сладкиш и тирамисуто разбира се, но то е лятно, докато кростатата е непрекъснато на линия

krostata-s-portokalov-krem
рецепта за кростата
Кростата с портокалов крем
Ivana Krasteva

.

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории