Последни Рецепти
Последни Статии

Даровете на есента

Добавено в Uncategorized

Добави към моето меню

Даровете на есента

Есента е щедра на дарове. Есенно изобилие – в магазините, на пазара могат да се видят и изберат различни плодове и зеленчуци. В градините се събират и са пълни с енергия и полезни съставки, събрали топлината на слънцето и нашия труд.

Festival of Fertility 9

Сега е времето за приготвянето на салати, сладкиши с плодове и зимнина.
Салати – ярки и вкусни, те са не само полезни за подобряване на храносмилането, но помагат на нашия организъм да попълни запаса от витамини за дългата зими, но може и да ни зарадват и да подобрят настроението в сив, дъждовен ден
Салатите са и диетични, ако искаме да влезем във форма може да заменим основното ядене на обед със салата или да ги поднесем като лека вечеря
Може и да опитаме нови вкусове като експериментираме с подправки и сосове, защото един и същи зеленчук или комбинация може да се поднесе по различен начин. Трябва да помним само, че не нужно да слагаме много сол и майонеза, а да опитаме с различни масла, мед, кисело мляко, сметана и подправки да овкусим.

esen plodove pix

Идеи за есенни дарове
Споделете коя е вашата салата с плодове или зеленчуци, каква комбинация ви допада най-много, кой е вашия любим вариант, какви варианти приготвяте, направихте ли зимнина – „лято в бурканчета“ – туршия, сладка, ликьор или компот.

Споделете вашите рецепти и награди има.

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории
  • Uncategorized