Последни Рецепти
Последни Статии

Дефиле на дизайнерски торти

Добавено в Любопитно

Добави към моето меню

Дефиле на най-романтичните и сладки торти и най-красивите любовни послания

За да бъде интересно и полезно за нашите читатели сме медиен партньор (официално за първи път с ново име на познатия ви сайт Готварство.бг) на
Първото у нас изложение на дизайнерски торти, което ще се проведе през ноември в София
КОЙ: Майстори-сладкари от големите сладкарски къщи, цехове, хотели, ресторанти и кетъринг компании ще премерят умения в изработката на романтични сватбени торти.
КОГА: Това ще се случи в дните между 7 и 10 ноември 2012 г.
КЪДЕ: в Интер Експо Център в София
Организатори: списание „Кафе Пауза…“ и Асоциацията за развитие на изкуствата и занаятите Ариз 7, в партньорство с Интер Експо Център – София и с Българската асоциация на професионалните готвачи.
С какво помагаме: В момента на страницата на Дефиле на Бутикови Торти във Фейсбук тече конкурсът
„Кажи ми КАК… ме обичаш“.
Там може да участва всеки, който иска да напише своето романтично послание към своята половинка и също да спечели награда – уикенд за двама в романтичен хотел.

Търси се най-лиричното обяснение в любов във Фейсбук
Как да участвате? Достатъчно е да изпратите имейл на адрес recepti@georgievi.net

дефиле торти

Вкусните изкушения ще могат да се видят по време на традиционните изложения в Интер Експо Център – Сихре, Интерфуд и Дринк, Месомания, Светът на млякото, Булпек и Салон на виното.
Дефилето „Дизайнерски торти“ с тема „Сватбени торти“ се организира за първи път у нас, и, както обещават организаторите, предвижда много изненади за посетителите.
В дните на изложението всеки един от участниците – които са 20 на брой, ще аранжира на специално място своите произведения на изкуството, които ще бъдат украсени със сватбена и цветна декорация. Публиката ще може да гласува за своите фаворити тайно, чрез попълването на анкетни карти.
За най-добре представилите се майстори на сладките шедьоври са предвидени награди – обучение в тайните на сладкарското изкуство в страната и чужбина.

сватбена торта

Една от изненадите за посетителите, която организаторите разкриха в аванс е че, до щанда ще бъде разположен макет в естествен ръст на младоженци, и всеки ще може да се снима със собственото си лице там.

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории