Последни Рецепти
Последни Статии

Малкото голямо четене

Добавено в Uncategorized

Добави към моето меню

Малкото голямо четене
Да изберем любимата детска книга на България!

Проектът на БНТ “Малкото голямо четене” стартира на 27 февруари, от 19 часа. За първи път Би Би Си лицензира телевизия, в лицето на БНТ, която да адаптира формата “Голямото четене” към детската литература. Идеята на проекта е да провокира децата да четат, препрочитат и говорят за любимите си книги.

В продължение на четири месеца “Малкото голямо четене” ще се опита да привлече пред екрана на БНТ малките зрители и техните родители. Кампанията ще премине през различни фази с много гости, живи предавания и срещи извън студиото. Децата ще могат да участват и в конкурса за рисунка.

Екипът на предаването ще събира детски книжки и ще ги дарява на социални домове.
det 1
“Важно е през всички тези месеци на кампанията много да се говори за книги, да обърнем вниманието на хората към четенето, да им припомним любимите им детски книжки, да накараме да ги прочетат на децата си, също така пък децата да говорят за това какво са прочели. Много искаме това да не е просто едно телевизионно предаване, а наистина да стане една любима кампания, много радостна за четенето”, споделя продуцентът Евгения Атанасова.

det 2

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории
  • Uncategorized