Последни Рецепти
Последни Статии

Най-ефикасната диета включва натурални продукти

Добавено в Диети

Добави към моето меню

Специалисти установиха, че консумацията на натурални продукти без добавки позволява бързо да се стопят излишните килограми, съобщи Лайф.

Диетолози и здравни експерти заключиха, че викторианската диета не само е сред най-ефикасните методи за отслабване, но и максимално бързо доставя на организма нужните му витамини и микроелементи.

Учени от университета в Лестър, Англия, изясниха, че хранителният режим, появил се първоначално като “диета за бедните” и включващ овесена каша, картофи, херинга, натурални млечни продукти, е сред най-полезните за здравето.

Здравословна храна, здраво тяло

celina korenoplodi pix

По своята ефикасност викторианската диета е сходна със средиземноморската – двата хранителни режима не включват рафинирани въглехидрати и допускат консумация на месо. Всъщност именно викторианската диета позволява да се приемат най-много хранителни вещества от натурални продукти, произведени от фермери.

В списъка с най-полезните продукти, свързани с викторианската диета, са картофи, праз лук, кромид лук, зеле, моркови, цвекло, както и ябълки, круши, ягоди и вишни.

zelenchici pix

Звучи ли ви познато?! Това са продукти с които са се хранели у нас когато са живеели на село и са имали градина в която да ги отглеждат. Може би и вас са ви познати, ако сте прекарвали време на село с баба и дядо. Това са и продуктите с които изпращаха колата натоварена с продукти към града заедно с кора яйца и букет цветя натопени в буркан.
Продукти от градината произведени с много желание и труд. Натурални! И толкова вкусни!

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории