Фарфале със зеленчуци
Добави към моето меню
Фарфале със зеленчуци
Рецепта Elena Avotina-Ekaterinicheva
Рецептата е на моя позната, която е един от водещите PR специалисти, много интелигентна, човек на детайла и чудесен кулинар. Текстовете, които пише са пълни с лично отношение и чувство за хунор
Паста farfalle (трицветна) с артишок, гъби и трюфелно масло
Кулинарна идея от „гащите се превръщат в елегантен панталон“ в смисъл, че обикновената и дори неутрална рецепта се превръща благодарение на трюфелното масло в ястие с ярък вкус
Приготвянето е лесно
Пастата се сварява по рецептата, която е дадена на пакета
В зехтин задушаваме гъбите, когато са готови смесваме с нарязана сърцевина на артишок и напръскваме с трюфелно масло
Отгоре се поръсва с магданоз.
Да това е изискана рецепта, но много вкусно се получава като смесим с пастата гъби, малко настърган морков и поръсим с малко кълнове и зехтин