Последни Рецепти
Последни Статии

Фестивал на здравето и красотата

Добавено в Любопитно

Добави към моето меню

Какво: Фестивал на здравето и красотата
Къде: Варна
Кога: 11- 13 май 2018 г.
За седми път Фестивал на здравето и красотата във Варна

festival na zdraveto i krasotata varna

В продължение на три дни – от 11 до 13 май, български и чуждестранни компании ще представят пред варненци и гостите на града най-новите продукти и серии от лечебната, натуралната и декоративната козметика на утвърдени наши и световни марки, сред които френските натурални серии на Spa Abyss и Blue Marine, испанските на Laboratorios Valquer и Oliva, Calivita, Complete Pharma, AmWay, Forever Living Products, Oriflame, Сервие България, Golden Rose, Refan, Varna Bio и българската натурална и био козметика на Heldiva Prima, Krista G, Morava, Phytocode.
Посетителите ще се запознаят с революционните препарати за почистване на Enjo, иновативните огледала на SmirrorS, здравословните хранителни добавки на Nutrilitе, възможностите на фитнес Енерджи клуб и много други.
Гостите на фестивала ще могат да се докоснат до алтернативни холистични терапии, методи за диагностика и езотерични практики, както и безплатно да се подложат на лечебни и релаксиращи процедури, които ще им предложат Медицински център „Здравец“ на Санаторно-оздравителния комплекс „Камчия“ и другите участниците в изложението.
Лектори на Фестивала на здравето и красотата в морската столица ще бъдат доц. д-р Даниел Янков – председател на Българската асоциация по пластична, реконструктивна и естетична хирургия, доц. д-р Румен Бостанджиев, д-р Василка Юрукова – хомеопат и шуслеров терапевт с международно признание, българската Луиз Хей – психоложката Ценка Местанска, професори, доценти, преподаватели и асистенти от варненския Медицински университет „Проф. д-р Параскев Стоянов“, който отново е официален партньор на събитието.
Конкурси за грим и прическа за най-изявените професионалисти от Варна и региона ще бъдат организирани през трите дни на Фестивала на здравето и красотата. Компетентно жури от признати имена в съответната област ще излъчи във всяка от категориите по един победител, който ще спечели и голямата награда, осигурена от търговския център на Мол Варна ЕАД.
Специални отстъпки и много атрактивни награди за посетителите ще има от фирмите, участващи в изложението. Пълната програма на Фестивала на здравето и красотата може да видите в сайта на търговско-развлекателния център: www.mallvarna.bg и страницата на центъра във Facebook.

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории