Последни Рецепти
Последни Статии

Любовен хороскоп Близнаци

Добавено в Хороскоп

Добави към моето меню

Любовен хороскоп Близнаци 2010

bliznak
Близнаци

За голяма част от родените под знака на Близнаци 2010 ще бъде благоприятна година за любов и съвместен живот с половинката. Представителите на тази зодия ще бъдат надарени с особен чар и притегателност за представителите на другия пол.

Семейните представители на зодия Близнаци ще имат проблеми без основание през 2010. Празни разговори, безпричинна ревност и конфликти. Когато осъзнаят своите грешки ще намерят път за примирие и взаимната любов ще бъде като откритие.

Като цяло семейните отношения през 2010 семейните отношения ще зависят само от вас. Ако вие поискате в семейството може да цари само хармония, топлина и уют. Но ако вие бъдете невъздържани, то отношенията ви с половинката ще бъдат сведени до поредица от конфликти и разногласия. Затова следвайте съвета да пазете себе си и вашата половинка от сътресения и непроятни изненади, които могат да бъдат начало на спор. Научете се да уважавате вашите близки и да се съобразявате с тяхното мнение.

Самотните представители на зодия Близнаци не са невъзможни нови запознаснтва и началото на нови взаимни отношения. От средата на годината ви очакват вълнуваши любовни приключения.
Много от родените под знака на Близнаци през 2010 могат да сключат брак и най-подходящо време затова е лятото.

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории