Последни Рецепти
Последни Статии

Любовен хороскоп Телец

Добавено в Хороскоп

Добави към моето меню

Любовен хороскоп Телец 2010

telec
Телец

Прогнозата за 2010 за родените под знака на Телец и в семеен план и в любовта е неутешителен. Заради лошото съвпадение на Марс и на Сатурн може да ги подложи на сериозно изпитание през първата половина на 2010.
Проблем може да възникне в семейния живот през първите 3 месеца. Много разногласия и неуредици ще възникнат заради материални проблеми. За да решите семейните проблеми е необходимо да бъдете двамата, но вашата половинка няма да поиска да бъде активна от което може да възникне период на неразбирателство и опъване на отношенията. Вие ще се движите в правилната посока и можете да разрешите проблемите, но за целта ще ви е необходимо огромно търпение.

През втората половина на годината романтичните отношения и страстта ще бъдат определящи. Охлаждане на чуствата, непроязън, обиди ще останат в миналото и ще бъдат забравени. В редки случаи е възможно охлаждането в чуствата и неразбирателството при някои двойки да минат границите и е възможна раздяла и край на взаимните отношения.

Последната част на годината ще донесе на всички родени под знака на Телец надежда, любов и романтика. В много семейства може да се появи и дете.

За самотните представители на зодия Телец годината няма да донесе големи промени, тези, които мечтаят за създаване на семейно гнездо едва ли ще го постигнат през 2010. Сватба и брак може да има за тези, които са започнали любовните се отношения още през 2009. Но това не означава, че на любовния фронт ги очаква затишие. Вашата природа е такава, че не може да скучаете и ви очакват много среши, запознанства и романтични приключения.

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории