Последни Рецепти
Последни Статии

Глазирани пилешки крилца по китайски

Добавено в Ястия с пиле

Добави към моето меню

Глазирани пилешки крилца по китайски
вкусни пилешки крилца, идеално мезе за бира

1 кг пилешки крилца
100 мл соев сос
2 с.л. ябълков оцет
4 с.л. мед (или кафява захар)
1 ч.л. джинджифил на прах
5 -6 скилидки чесън, пресован

В голяма купа смесете всички състaвки за маринатата.

Сложете измитите пилешки крилца поне за 1 час в маринатата.

Печете ги във фурна на 200 градуса около 30 минути или до готовност.

Прецедете маринатата в малка тенджерка и сложете на котлона за няколко минути, да заври.

Поднесете крилцата горещи с получения сос.

Много добре се съчетава с ориз със зеленчуци по китайски.

По идея на sonulya

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории