Гратен с моркови и целина
Добави към моето меню
Гратен с моркови и целина
рецепта Anna Moritz
С картофи могат да се приготвят много вкусни рецепти. Ако се съчетаят с още зеленчуци се получава нещо различно и апетитно. Важното е да бъде направено с желание и поднесено с усмивка
Обелих и нарязах картофи на колелца, отгоре моркови и пера от целина, моцарела на кръгчета,парчета масло . Заливката – мляко / сметана, натрошено сирене, кашкавал, естрагон, мускатово орехче, сол , пипер. Пече се във 200 градусова фурна.
Karoffelgratin mit Karotten und Sellerie
Kartoffel schälen und schneiden. Im Auflaufform verteilen. Karotten und Stangensellerie ebenfalls schälen und schneiden. Über die Kartoffeln streuen. Mozarella in Scheiben schneiden, über die Karotten richten. Milch/ Sahne mit Feta Käse und Parmesan rühren, Estragon, Muskatnuss , Salz und Pfeffer untermischen.Im Auflaufform dazugeben. Backen.