Последни Рецепти
Последни Статии

Хороскоп за седмицата 26 юни – 2 юли

Добавено в Хороскоп

Добави към моето меню

Седмичен хороскоп 26 юни – 2 юли 2006 година

Лято е! Време за почивака, за море, за миг Бягство… Юли е време за ваканция, през тази седмица всичко, което е свързано с пътувания, особено в чужбина или към морето, се осъществява много лесно. Потоците от почиващи и заминаващи стават все по-многобройни.

В астрологията периодът на Рака (22 юни – 22 юли) се свързва с Традицията и Семейството в тесен и широк смисъл на тези понятия. Постарайте се това време в семейството ви да бъде отбелязано с достатъчно средства, взаимна любов и сплотеност. Най-малкото ваше усилие в тази посока ще ви се върне стократно в бъдеще. През тази седмица житейските трудности, които са се натрупали през последните седмици, могат да бъдат решени по най-щастлив начин. Зараждат се благодатни сили на развитие и ръст – от тях трябва задължително да се възползвате. Например, ако през тази седмица получите предложение за работа, тя ще ви осигури бързо издигане в кариерата и добро материално положение, макар че няма да мине и без борба. В сравнение с другите, Рибите, Раците и Скорпионите ще имат повече благоприятни ситуации с добри перспективи.

На всички – щастлива седмица! и успешна!

ОВЕН
Неприятностите, с които сте се сблъскали през миналата седмица, още не са отминали. Някои заплетени ситуации вие ще се опитате да разкъсате, както е свойствено за характера ви. Онова, което остане неразрешено, постарайте се да заобиколите, да туширате, да скриете. На вас не ви е присъща уклончивост и нечестност, затова по-добре ще бъде да се оттеглите на сянка и да изчакате, докато ситуацията не се реши от само себе си. С вашия характер това ще бъде доста трудно, но си струва да опитате. Най-вече защото през тази седмица ще си имате работа с хора уклончиви, понякога дори неискрени. Появява се възможност значително да подобрите мястото, което обитавате, Използвайте смело заем, спонсорска помощ и съвместен капитал. През тази седмица не се доверявайте особено на онзи, който ви съблазнява с красиви, но неопределени планове. По-важна е сега правилната тактика. Не изпускайте шанса си.

ТЕЛЕЦ
Вие започвате да изпитвате настоятелна потребност да разширите кръга от хора, с които общувате. Това е продиктувано не само от личните ви пристрастия, но и от материална необходимост. През тази седмица този кръг ще се обогати с влиятелни хора. Това съществено ще разшири материалните ви възможности, особено ако се издържате самостоятелно. Ефективни стават преподаватели и хора, работещи в обслужващата сфера, в търговията. В понеделник ситуацията не зависи от вашата воля, плувайте по течението. Във вторник непременно трябва да намерите време за общуване с онези, от които се интересувате. В сряда ще станат очевидни семейните проблеми, постарайте се да ги решите бързо. През тази седмица можете да направите много полезни неща за домочадието си и за благоустрояването на дома си. Подходящо е да се правят покупки, предвидени за дългосрочно семейно ползване. Това може да бъде дори покупка на семеен имот.

БЛИЗНАЦИ
Ако някой през тази седмица получи добавка към заплатата или изгодна, перстективна работа, това ще бъдете вие. Вашето благосъстояние рязко се покачва, вие ще можете да повишите нивото на разходите си за дрехи, храна, здраве. Сега късметът ще е с преподавателите и всички, които използват информацията като начин на убеждаване. Трудно ще ви бъда да изслушвате другите, да установите равнопоставено сътрудничество. Онези, които се придвижват много с кола, трябва да имат предвид, че нарушаването на правилата няма да остане незабелязано и ще бъде наказано. Пътуването в чужбина се отлага по непонятни причини, а ако стане, то ще е с известни недоразумения на митницата или по пътя. Колкото по-небрежно планирате своето време и ангажименти, толкова по-голям ще бъде хаосът и по-лош резултатът. Особено много грижи ще имате в сряда. В материално отношение най-добрият ден е петък.

РАК
Онези, които през тази седмица празнуват рожден ден, са истински късметлии – тази година ще им донесе късмет и изпълнение на желанията. Важното е да не се загубите сред многото желания, а да се борите за изпълнението на най-главното. По-лесно от всичко се осъществяват любовните мечти и онова, което е свързано с детето ви. Не губете време, ако се стремите да започнете свой бизнес. За родените под знака на Рака през тази седмица се отварят най-широки възможности, само трябва да действате лично, енергично и да разчитате на собствените си способности. Нека не ви тревожат финансовите затруднения, те са временни. Живейте и действайте леко, като в игра. Това сега е най-добрата тактика. Онези, които сериозно се занимават със спорт или участват в конкурси, със исгурност ще победят. В събота не се нервирайте зад волана, бъдете внимателни на пътя и този път ще ви поднесе най-вълнуващите възможности и най-добрата почивка.

ЛЪВ
През тази седмица се освобождавате от някакво семейно бреме. Това ви дава чувство на облекчение. Колкото и да ви е трудно обаче, не бива да се отпускате, а да продължавате да действате. Преломната ситуация в живота ви, която продължава вече няколко месеци, през тази седмица става по-определена: вашата активност и решителността, която проявявате, придърпва нещата в посоката, която ви е нужна. Разбира се, както и преди оптимизмът се сменя понякога с неувереност в себе си, но ако в последно време вие решително действате в една и съща посока, вървите към ясна цел, то вече ще се видят първите резултати. В това отношение събитията в сряда и четвъртък са показателни. Ако през тези дни плюсовете натежат пред минусите, значи всичко е в ред. В края на седмицата се появява надежден съратник или добро предложение за сътрудничество. Това ще ви подкрепи. С оформянето на документите за сътрудничество обаче изчакайте до следващия понеделник.

ДЕВА
Сега вие лесно усвоявате, пътешествате и контактувате с хора, дори от най-висок ранг. Всичко това следва да бъде използвано с перспектива за повишаване на социалното положение. Времето чертае най-смели перспективни планове и не по-късно от събота трябва да се направи малка стъпка в набелязаната посока. Лесно е на онези, които имат влиятелен роднина: той ще ги подкрепи и ощастливи. Собствените ви способности и таланти също ще ви помогнат да заемете достойно място в колектива, в който искате да заемвете водеща позиция. Не се срамувайте да се проявите. Всичко, което правите сега, влияе косвено и на вашето семейно благополучие. В събота настроението и самочувствието ви ще зависят от онези, които са до вас. Възможни са и непредвидени неща, които ще ви накарат да нервничите и да преживявате през почивните дни. Всичко това обаче са дреболии. Като цяло всичко при вас е добре.

ВЕЗНИ
През тази седмица във всичко, което ви засяга лично, трябва да разчитате на здравия смисъл. Отнесете се към събитията философски, прицелете се в ярка социална роля – участвайте в обществени дейности, пробвайте се в качеството на учител, едновременно с това разширявайки собствените си познания. Да заемете висок пост, добре платена длъжност, за вас сега е доста лесно. Повече от вероятно е да получите финансова полза от предишна работа, ако сте увлечени от нея. Работа в стабилен екип, с проверени хора – ето това определя вашата опора. Домът и семейството ви са на заден план. Най-интересно и ефективно ще изживеят седмицата онези, които сега пътешестват. Върви им и на онези, които се стремят да повишат образованието си. При младите хора стара приятелска привързаност постепенно преминава в по-интимни отношения с перспектива за брак. Най-добрите дни на седмицата са – понеделник, вторник и сряда.

СКОРПИОН
Струва ви се, че правите успешно кариера и сте постигнали в обществото положението, към което сте се стремили, за което сте достойни. Това наистина е така. Вие сте готови да споделите тайните на своя успех, да учите по-младите и да разпространявате своите идеи. И вярно е, че това ще повиши авторитета ви. Онези от вас, които с цел по-добра перспектива са готови да се учат още и още, сега се намират в изгодно положение – за тях са отворени всички врати. Върви и на онези, които търсейки себе си, са далеч от домовете си. Всичко, което сте готови да предприемете за разширяването на своя кръгозор, ще послужи за по-пълна реализация на вашите способности. Действайте смело. Ако играете ролята на спонсор, подкрепяйки други хора, вие също трупате точки в полза на своето бъдеще. Ако имате интерес от юридическия изход от някакво дело, сега е моментът “да натиснете газта” – всичко ще стане много по-бързо. Събитията в сряда и четвъртък ще покажат доколко ви цени обществото и ръководството.

СТРЕЛЕЦ
Житейската ви позиция и кръгът от интереси ви тласка към рисковани действия и участие в рисковани начинания. Привлича ви темата за властта. През тази седмица ще ви забележат хора, притежаващи косвена власт, хора, които формират мнение. Възможно е, вие да станете техен глашатай. Нивото на влиянието, което постигате в скоро време, зависи не само от вашия личен потенциал, а от обстоятелства, които не са ви подвластни. И затова, ако през тази седмица съдбата не покаже особено благоволение към вас, не се огорчавайте, отдалечете се временно встрани, известно време износвайте смелите си мечти, тихомълком се гответе за следващата смела стъпка. Вие ще вземете своя реванш в края на годината. А сега няма да е излишно да поработите в интерес на други хора. Ако сте дълбоко чужди на политическите игри и обществената активност, отдайте се изцяло на личния си живот, усамотете се с любим човек. Това ще ви направи щастливи. Поне за тази седмица.

КОЗИРОГ
Сега вие особено силно искате вашият дом и близки да бъдат вашата гордост. И не просто искате това, но и се борите за него. Това желание ви води до стрес, но постепенно се реализира, независимо че непрекъснато се налага да се преодоляват препятствия. През тази седмица вие можете да разчитате на помощ от околните и на благоприятните обстоятелства, които се формират около вас. Отново не без помощта на някой, който притежава средства и влияние. Плановете и мечтите през тези дни се сбъдват благодарение на това, че намирате общ интерес с влиятелен човек, дори ако това е съпруга(а). Както никога преди, за да се получи всичко, вие трябва да намерите обща платформа с хората, които са около вас. Тогава независимо от собствените си затруднения и трудни обстоятелства, вие ще споделите щастието и късмета на друг човек. Най-важните дни през седмицата са – вторник и сряда. Постарайте се да ги изживеете достойно и спокойно. Пазете здравето си.

ВОДОЛЕЙ
В началото на седмицата, колкото и да са трудни, обстоятелствата се изясняват. Това ви дава възможност да действате по-нататък, опирайки се на сътрудничество с онези, които са се проявили като надеждни партньори и да отстраните ненадеждните. В края на седмицата обаче вие отново се съмнявате, сами поставяте себе си в положение на безотговорен и ненадежден човек. Особено ще пострадат родените около 7-12 февруари. По-точно, ще пострадат вашите отношения с партньорите, с обкръжението ви. В сряда и четвъртък отделете особено внимание на тези отношения, задайте тон на честен и прям диалог и тогава ще е възможно всичко да се подреди. В сряда ще бъде особено трудно да се намери общ език с когото и да е – и вие, и околните ще бъдат много превъзбудени, неблагоразумни. Всеки ще поиска желанието му да бъде изпълнено, при това незабавно. Не раздувайте дреболиите, погледнете на своите и на чуждите недостатъци през пръсти. И всичко ще е наред.

РИБИ
Изпълва ви радостно предчувствие, иска ви се да тръгнете на пътешествие, където ще сте напълно щастливи. Възможно е човек, пристигнал отдалеч да ви направи щастливи. Не изпускайте момента, използвайте попътния вятър, за да дадете посока на живота си. Онези, които през тази седмица имат конкурсни изпити, ще имат късмет. Реално ще получите голям подарък от Съдбата или от хора. С други думи – дръжте момента, бъдете щастливи! Няма да мине и без трудности – в службата се създава допълнително напрежение, особено в сряда и четвъртък. Но това не бива да възприемате като лъжицата катран. Върху щастливата вълна и се работи по-лесно, и да захвърлиш всичко, веднага се появява подходяща възможност. Онези, чието здраве понакуцва, трябва да използват благоприятния период, за да го поправят. С други думи – ще получите онова, което ви е по-необходимо. Подобен такъв благоприятен момент имахте и през март тази година, ще го имате и през ноември. Използвайте го разумно.

маргарита

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории