Последни Рецепти
Последни Статии

Хороскоп за месец януари

Добавено в Хороскоп

Добави към моето меню

Хороскоп за месец януари 2007

За мнозина януари ще се окаже не съвсем лек месец. Първите 5-6 дни и последната десетдневка ще бъдат наситени със сложни емоционални събития, спънки в работта, финансови загуби и влошаване на взаимоотношенията с околните. През първата десетдневка на януари ще се случват твърде много важни промени в обществото, както и в професионалната сфера. Съединението на Меркурий и Слънцето в Козирог ще спомага за деловите срещи и решаването на административни въпроси.
Най-благоприятният период през месеца обаче ще се наблюдава от 7 до 19 януари. При това до новолунието на 19 януари в живота ни ще продължават ситуациите от миналия месец, а от 19-20 при растяща Луна ще се усеща прилив на сили, свежи идеи, ще започнат да се формират нови обстоятелства. През първата половина на месеца Марс се движи по знака на Стрелеца, което подпомага физическата активност, пътуванията, спорта, хората през този период ще бъдат по-конфликтни и непредпазливи, могат да възникнат вълнения в природата и обществото.
През втората половина на януари, Марс се премества в знака на Козирог и на мнозина от нас ще се наложи да се заемат със сериозна и продължителна работа. Този момент ще стане отправна точка за много успехи в кариерата през настъпилата година. За любовта и личните отношения относително успешен период ще се наблюдава само от 5 до 12 януари. 10 януари ще ни донесе невероятно красиви срещи, подаръци, събития.
От 13 януари и почти до края на месеца Венера ще е под влиянието на Нептун и Сатурн, затова съюзите през този период няма да бъдат много сполучливи. В края на месеца се откроява периодът 23-24 януари, който ще донесе голямо обновление, множество абсолютно нови ситуации в живота ни. В общуването с хората до 28 януари трябва да приключат всички проблеми и стресове – от този ден Венера се премества в знака на Риби, което ни обещава душевно успокоение, по-комфортна обстановка вътре в нас и в света около нас.
1, 2, 3, 9, 13, 18, 20-22, 26-28, 29, 30-31 януари не са подходящи дни за планиране на важни срещи, начинания, покупки, решения.
За успешни действия, общуване, придобивки могат да се посочат дните 8, 10, 15-16, 19-20, 24-25 януари.

овен
ОВЕН
Началото на месеца за Овните ще бъде доста сложно и отговорно. Възможни са неочаквани работни натоварвания, затова ще бъде добре Овните да поддържат добра форма, да се погрижат за своята дисциплина, за да не допускат грешки. В средата на месеца емоционалната атмосфера на работното място видимо ще се подобри и делата ви ще тръгнат нагоре. През втората половина на януари вие ще можете да постигнете много чрез обединение и колективни усилия. Новите проекти, които ще се появят през това време, ще изискват много сили, но резултатът ще надмине очакванията. Можете да търсите морална и финансова помощ и тя няма да ви бъде отказана. През последната седмица на януари ще ви се наложи да преразгледате старите планове и да съгласувате целите си за бъдещето. През целия месец за вас ще бъде полезно да поддържате активна спортна форма. Много добро развитие на събитията ви очаква на 23-25 януари, за мнозина това ще бъде най-хубавият период за целия месец.
Вашите дни са 23, 24, 25 януари.

телец
ТЕЛЕЦ
Януари е хубав месец за повечето Телци, които могат да повишат престижа си и да разширят сферата на личното си влияние. Първата десетдневка на месеца обаче ще ви донесе немалко тревоги поради принудителни пътувания или неуредени отношения със закона и оформянето на документите. В средата на месеца вашето положение може силно да се промени към по-добро. Това е период на големи възможности и нови високи цели. През втората половина на януари, особено след 21 януари, вие залагате основата на развитието и успеха в бъдеще и в същото време събирате плодовете на своята минала активност. Някои Телци в края на януари може да скъсат със стари партньори и да установят взаимоотношения с нови хора, да получат сериозно повишение или да вземат решение да започнат допълнителна работа, която ще определя живота им през следващите месеци.
Вашите дни са 26, 27 януари.

близнаци
БЛИЗНАЦИ

Ще запомните първата десетдневка на месеца най-вече с изясняване на отношенията и с вътрешни противоречия в колектив от съмишленици или приятелска общност. Разногласията могат да касаят плановете за бъдещето и съвместните финанси. Средата на месеца ще донесе немалко предложения за разширяването на сферата на дейност, възможно е да се появят контакти в отдалечени региони или посещения на важни личности от чужбина. След 21 януари вие можете активно да задвижите решаването на юридически и правни въпроси относно вашата дейност. Възможно е да ви се наложи да се заемете с рекламна кампания или да посетите семинар за повишаване на квалификацията. В края на месеца може да се изненадате от необичайно приключение или запознанство с нестандартна личност, а на 1, 9, 13 януари е важно да избягвате дори най-незначителните конфликти.
Вашите дни са 28, 29 януари.

рак
РАК
За вас януари е много важен месец, през който трябва да укрепите своите обществени връзки, да намерите подкрепа от нови лица, да решите част от административните въпроси. Първата десетдневка на месеца обаче ще ви донесе голямо напрежение в тази сфера. На работното място се появяват нови перспективи, но вие сигурно ще прецените своите възможности, а в обществото и политиката могат да се очакват спорове, но сериозни неприятности не се предвиждат. Средата на месеца ще бъде по-благоприятна и много от Раците ще съумеят да получат добри доходи, ще повишат своето влияние, ще се освободят от неприятни проблеми и спомени. В същото време е възможно да направят добри инвестиции или да се разплатят и погасят дългове и кредити. Последната седмица на януари може да донесе на Раците доста остра ситуация, бъдете готови за проверки и напредвидени загуби, особено на 23 или 30 януари. След 28-и ще се появят възможности за почивка, ще ви радват личният живот и други приятни събития.
Вашите дни са 3, 30 януари.

лъв
ЛЪВ
За Лъвовете първата част на януари ще бъде изпълнена предимно със служебни грижи. През първите 10 дни пазете особено добре здравето си, тъй като през това време имунитетът ви е понижен и е по-добре да се откажете от пътувания и странични ангажименти, още повече че вашата активност няма да бъде заслужено оценена. В средата на месеца настроението ви се повишава, работата ще ви доставя повече удоволствие, отношенията ви с колектива ще бъдат най-добрите, ще имате възможност да реализирате немалко добри идеи. В периода след 21 януари ще ви бъде необходимо да действате по-активно пред публика, подробно да обсъдите нюансите във взаимоотношенията си със съпруг или партньор. Може да станете популярни в обществото, в същото време се постарайте да осъществите колкото можете повече съвместни инициативи и проекти. Впрочем, мнозина от Лъвовете ще трябва да бъдат доста търпеливи, тъй като достойно обкръжение ще се появи около тях едва в края на януари, началото на февруари.
Вашите дни са 5, 6 януари.

дева
ДЕВА
За трудолюбивата Дева януари е един от най-хубавите месеци през годината и през първите десет дни ви очаква подобряване на отношенията с децата и близките, почивка, късмет, интересни познанства и пътувания. През първата половина на месеца ще ви се наложи да се съобразявате повече със съществуващите обстоятелства, а след 17-ти ще можете да се почувствате по-свободни в работата, да стартирате нови проекти и инициативи. Не забравяйте за своя имидж, новите придобивки само ще спомагат за вашето издигане и нови контакти. За две седмици в средата на януари вие можете да покорите върхове и да си спечелите уважението на колектива. През последната седмица ще трябва да се успокоите, да дадете на организма си почивка, да избягвате стресовете и критичните ситуации.
Вашите дни са 7, 8 януари.

везни
ВЕЗНИ
Първата десетдневка на месеца трябва да донесе на Везните стабилизиране на семейните отношения. У дома ви разбират добре, в личните отношения изискванията ще бъдат реални, а атмосферата, особено след 6 януари, е весела, отпускаща. Постарайте се да се отнесете мъдро към всички грижи, дори те да не са толкова навременни, например по време на почивката. Вече в средата на месеца вие сигурно ще получите награда за своето търпение във вид на уважение в семейството и интересни предложения в работата и бизнеса. През втората половина на януари, след новолунието на 19-ти вашите съзидателни и творчески способности ще изискват активна реализация и вие ще положите много усилия, за да направите живота по-интересен и богат. В края на месеца Везните може да изпитат нужда от риск, игра и леки авантюри, с равни шансове както да спечелят, така и да загубят. След 22-и ще можете по-лесно да общувате с хората и да се занимавате с текущи ангажименти. Много от проблемите ще останат в миналото.
Вашите дни са 10, 11 януари.
скорпион
СКОРПИОН
След празниците Скорпионите очевидно ще се наложи да се заемат с дълъг списък от ангажименти, които ще ги дърпат в различни посоки. Ще трябва доста да потичат, а време за светско общуване или просто за почивка няма да има много. Задълженията просто ще висят на раменете ви през цялата първа част на месеца и това обстоятелство може да доведе до нервно пренапрежение. Но още около 17-ти ще се почувствате по-силни и уверени в работата си, може би ще видите първите резултати. На домашния фронт е възможно да се развиват много важни събития – не бива да забравяте за какво печелите парите си. Семейството като опора е много важно, не забравяйте да помагате и на родителите си. Последната седмица на месеца ще внесе някои промени в обичайния график на семейния живот, разходите и пътуванията ще бъдат повече от обикновено, гответе се за промените, помислете за домашни придобивки. След 28-и в семейния ви живот би трябвало да има очевидни положителни промени, отношенията с децата и близък човек или срещите с приятели ще стоплят душата ви. Скорпионите ще започнат да се замислят за придобиване на музикален инструмент, предмети на изкуството, красиви и модни вещи.
Вашите дни са 12, 13, 14 януари.

стрелец
СТРЕЛЕЦ
През първата десетдневка на януари Стрелците могат да се окажат в доста напрегнати обстоятелства, пътуванията им ще изискват големи усилия, не е изключена някаква политическа борба, преодоляване на множество препятствия. Ще ви се наложи да проявявате решителност и да вървите директно напред, за което свидетелства аспектът на Марс и Плутон. През този период до 13-ти се повишава вероятността от травми и аварии, необходимо е внимание по време на път. Въпреки това, през този период ви очакват и приятни събития, контактът на Венера и Юпитер от 6 до 12 януари обещава да донесе романтични срещи, незабравими подаръци и запознанства. В средата на месеца ритъмът на живот малко ще се успокои, ще можете да вземете най-важните решения, превключвайки своето внимание върху доходите и развитието на контактите си. През последната седмица на месеца обстоятелствата ще бъдат благоприятни най-вече за търговска и интелектуална дейност, макар че много срещи ще носят чисто делови характер. Сутринта на 24 януари ще ви очакват приятни новини, а вечерта на 29-ти се пригответе да върнете дълговете си, да се разплащате по стари сметки.
Вашите дни са 15, 16 януари.

козирог
КОЗИРОГ
За Козирозите началото на януари ще протече с малък напън, тъй като ще се наложи да се отделят много сили за решаването на неочаквани проблеми, особено в семейството. Вероятните здравословни проблеми – ваши или на някого от близките ви, ще ви накарат за известно време да забравите за празниците. Впрочем още след 7-ми вие ще почувствате късмета си, а втората десетдневка ще компенсира моралните загуби от първата. По-активно прекарвайте време в обществото на други хора. През това време портфейлът ви може да олекне, но най-важните разходи трябва да бъдат посветени на любимия човек. Около 18-ти някои теми в работата и общуването ви може да стигнат до своя край. След 19-ти ще се появят нови цели, на които ще трябва да посветите по-голяма част от своето време. През втората половина на месеца е необходимо по-внимателно да се разпореждате както с личните си финанси, така и с колективните; много ситуации или хора могат да не оправдаят вашите очаквания. На 22, 23, 30 януари е по-добре да не си уреждате важни срещи и мероприятия, много от решенията вие сте в състояние да вземете самостоятелно, в края на януари силата ви видимо ще нараства.
Вашите дни са 17, 18 януари.

водолей
ВОДОЛЕЙ
В началото на месеца вие можете в спокойна обстановка да потърсите яснота в своите отношения с противоположния пол, да си починете от суетата, да възстановите силите си. След 6 януари ще се появи възможност за нови познанства, ще издигнете своите взаимоотношения на ново ниво на разбиране и интимност. До 12 януари Водолеите могат да се наслаждават на живота, да не си отказват никакви придобивки и разходи, предназначени за самите тях. През втората десетдневка обаче може да почувствате психологически и делови спад, затова съветът към вас е да не подписвате договори, да не правите съюзи след 12 януари. Най-добрият ден за това е 10 януари. Всякакви важни планове през този месец ще получат активно развитие след 19 януари заедно с новолунието във вашия знак. Трябва да не смесвате личните и делови отношения и спокойно да следвате своята линия, дори да не получавате обещаната ви подкрепа. С изключение на първата десетдневка, месецът не е твърде благоприятен за любовните отношения – някои връзки могат да се разпаднат, но пък разделени ще имате повече време за творчески занимания, за изява на своите таланти в най-неочаквани сфери на живота.
Вашите дни са 19, 20 януари.

риби
РИБИ
Вие може да имате спокойни и хубави отношения с приятелите и с хората, които ви подкрепят, но до средата на януари може да усещате натиска на обстоятелствата, поради което няма да ви е лесно да се справяте с ангажиментите си. Втората половина на януари ще ви донесе подобряване на работната обстановка, ще се появят нови идеи, мечти за бъдещето. Ще ви се прииска много от нещата в живота си да преподредите, но важното е да не се увличате от лични цели, да не допускате сериозни грешки и провали в своята непосредствена работа. След 17-ти можете да намерите съмишленици и активни помощници, които ще ви бъдат опора в бъдещата ви работа. При жените ще се появят приятели и почитатели, които ще ви помогнат да осъществите сложни проекти, засягащи дома ви или деловата ви дейност. Последните дни на месеца ще повишат видимо настроението ви, преминаването на Венера във вашия знак ще помогне да се измъкнете от душевните си съмнения, всички проблеми, които ви измъчват, ще намерят своето щастливо решение. Изобщо януари не изисква от вас свръхактивни действия, но съчетавайки настойчивост и фина политика, вие ще можете да помръднете от мъртвата точка отдавна застинали проблеми. Следващият месец ще ви донесе активизиране в личен план и в светските ви ангажименти, много приятни събития, по-голяма популярност в обществото, подаръци от близките и материално благополучие.
Вашите дни са 21, 22 януари.

Прогнозата е на Висшата школа по класическа астрология – Москва

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории