Последни Рецепти
Последни Статии

Хороскоп 8 – 14 януари 2007

Добавено в Хороскоп

Добави към моето меню

Седмичен хороскоп 8 – 14 януари 2007

ОВЕН
Вашите действия придобиват строг, организационен характер. Тежко на онзи, който не се подчини. В принципните въпроси вие сте неумолими. Юристи и правници, преподаватели и ръководители от всякакъв мащаб са авторитарни и безапелационни. С вашата енергия сега може да се започне ефективен бизнес, да се победи в политическа борба и да се направи научно откритие. Ако не си поставите грандиозна цел, неизползваният ви потенциал ще се излее във вид на изостряне на някакво заболяване. Най-лесно е, разбира се, да строите пред вас децата си или любимия човек, ако те не посмеят да отстояват своята независимост. Във вторник се изостря принципен конфликт: кой ще стои на кормилото? В четвъртък и петък вероятно ще уредите отношенията си с онези хора, които смятате за равноправни партньори.

ТЕЛЕЦ
През тази седмица сте заобиколени от хора, търсят ви. Отношенията с ръководството и високопоставени хора се развиват по най-добрия начин, което спомага за професионален ръст, постигане на значима цел и повишаване на вашата самооценка. Обстоятелствата спомагат благоприятното развитие на финансовите въпроси. Сега се появяват възможности, които ще се реализират пълноценно през втората половина на юни. Забележете, че възможностите идват отвън, чрез други хора, вие трябва само да ги забележите и да не ги отхвърлите. На общия позитивен фон най-благоприятно ще вървят нещата в сряда и петък. В сряда използвайте обстоятелствата за печелившо представяне в обществото. В събота вашето настроение и физическо състояние не са в най-добра форма, но то няма да е задълго.

БЛИЗНАЦИ
Обстоятелствата за вас са благоприятни: до вас има човек, на когото можете да разчитате. В ситуациите, които лично ви засягат, вие ще проявите настойчивост, последователност и ще формирате събитията така, както ви се струва, че е правилно и полезно. Рационализмът и стремежът да контролирате събитията спомагат за успеха ви в работата, ръководството ви цени. Тези качества обаче вие проявявате и в отношенията си с близките си, а те е възможно да страдат от сухия ви и команден тон. Във финансов план нещата обещават позитивно развитие. Най-голяма полза сега ще имат онези, които работят с обществени пари, налози и застраховки. Ако е необходимо да уредите собствените си имуществени дела, да оформите договор или споразумение, направете го сега: всичко ще стане бързо и сигурно. Освен четвъртък, всички дни на седмицата са съвсем благоприятни за осъществяването на вашите планове.

РАК
С устойчиво и благополучно финансово положение са онези, които работят в организации със строго вертикално управление и стриктна дисциплина. Ако имате самостоятелен бизнес, работата ви ще изисква точно изпълнение на поетите ангажименти и оформянето на важните договори. Отнесете се към това отговорно. Дори в личния ви живот е настъпило време да регулирате и може би да оформите документално парично-имуществените отношения. Ако вашият доход е свързан с правна дейност, сега вие сте в печеливша позиция. В понеделник се очаква непредвиден обрат на събититята с доста благополучен изход. Във вторник се създава спорна, конфликтна ситуация, вие се натъквате на самонадеян и много груб човек. Сряда е най-удачният ден за седмицата. В четвъртък ситуацията в семейството се усложнява, но не за дълго – в неделя всичко се подрежда по най-добрия начин.

ЛЪВ
В служебно отношение вие сте в отговорен и много продуктивен период. През тази седмица родените през втората половина на август са натоварени с особено важен ангажимент. Всъщност – не е нещо ново, затова придобитият по-рано опит ще ви послужи добре. За родените в началото на август се появяват прекрасни финансови възможности чрез делови партньори, те се радват на постиженията на децата си, онези, които са влюбени в тях, им подаряват подаръци. Публичната ви дейност също носи полза. С една дума, радостите в живота ви стават много повече. Най-хубавите дни през седмицата са понеделник и неделя. В понеделник лесно ще уредите финансови и материални въпроси, а в неделя ще си починете с удоволствие. Текущи трудности е възможно да имате в четвъртък – ще се наложи да вършите служебните си ангажименти и оформянето на документи, като ги преодолявате или ги отложите.

ДЕВА
През тази седмица ще сте нужни и търсени и в делово отношение, и в творчески план. По-вероятно е да се наложи да съвместите всичко това като проявявате творчество, изпълнявайки служебни ангажименти. Може би в последно време работата ви носи удоволствие? Или на работното ви място се е появил някой, който ви привлича? Важното е да изпитате подем и хъс. В понеделник обстоятелствата внасят в живота ви разнообразие: денят се подрежда не така, както сте го планирали. Но всичко е за добро: приготвена ви е приятна изненада. Във вторник бъдете по-предпазливи у дома, боравейки с горещи и режещи предмети, а в отношенията ви със семейството проявете отстъпчивост. В сряда със сигурност ще се случи нещо хубаво, полезно за семейството. Всяка придобивка ще ви зарадва. В четвъртък е възможен малък конфликт по финансов повод. Краят на седмицата не обещава ярки събития.

ВЕЗНИ
Ще постъпите правилно, ако прекарате тази седмица в пътешествие със семейството си. Ще получите незабравимо удоволствие. Децата искат да са с вас, върви ви и в любовта, и в хазартните игри. Преодолявате лесно и непринудено препятствията, доставяйки си удоволствие от победата. Ако над всичко е работата ви, и тя ще върви доста лесно, творчески, с помощта на нужните хора.
В делово отношение сега е изгодно да поставите основите на някакъв проект. Във вторник проявявате несговорчивост, а в сряда вашите дипломатически качества се проявяват изцяло и задължително ще ви донесат успех. В четвъртък вечерта ще се наложи да преодолеете малък семеен конфликт, поемайки отговорността за вземането на решения. В събота от сутринта няма да сте в мир със себе си, но то няма да е за дълго време. Общият благоприятен фон на тази седмица следва да използвате за сериозни неща и постижения.

СКОРПИОН
Възможностите и настроението през тази седмица са като през миналата. И ако доскоро вие не можехте да ги реализирате напълно поради празниците, сега всичко е в ръцете ви. Животът не ви обещава резки обрати, по-важно е да организирате рационално своя бит и работа. Това ще ви икономиса сили и ще е полезно за кариерата ви. Спонтанност могат да си позволят само творческите личности – сега условностите са им чужди. Родените в началото на ноември са подложени в най-голяма степен на чести промени в пристрастия и увлечения. За тях събитията в понеделник ще бъдат знак за успех или разочарование. В петък всичко ще се подреди така, както ви се иска – необичайно и емоционално. С особен хъс ще отстояват своето място под слънцето и ще доказват своя професионализъм родените в средата на ноември. В сряда и четвъртък Скорпионите ще могат успешно да потвърдят своя статус и да отстояват своите финансови интереси.

СТРЕЛЕЦ
Вие продължавате да сте пълни със сили и ентусиазъм, които трябва да изразходвате интензивно в нещо. С такова ниво на енергия лесно можете да постигнете каквото си поискате и лесно може да извършите необмислени постъпки, защото чувството ви за мярка може да ви изневери. Разбирайки това, следете реакциите на околните и разглеждайте всяко незначително събитие като оценка на своето въздействие върху външния свят. Такава тактика ще ви позволи да използвате оптимално всички възможности и дарове на съдбата. Родените в началото на декември ще изпитат необходимост рязко да променят нещо в живота си – в семейния и (или) обществения. В това отношение вие трябва да проявите здрав егоизъм и да си дадете възможност да живеете по-нататък така, както ви се иска, както ви е комфортно и престижно. Родените през втората половина на декември много твърдо и целеустремено ще осъществяват онова, което смятат важно за себе си – то засяга по-скоро кариерата.

КОЗИРОГ
Онези, които през тази седмица празнуват рожден ден, са готови да завоюват по-висок социален статус, участвайки активно в обществения живот. Това може да бъде ръководна работа в обществени организации, преподаване, научна работа и най-накрая – повишаване на собственото си образование. През тази седмица всички Козирози са обърнати повече към кариерата си, отколкото към задачи, тясно свързани със семейството. В понеделник и вторник можете да направите най-добро впечатление на ръководството и колектива. Заедно с това тези дни ще бъдат добри и във финансово отношение. В неделя можете да си отпочинете в приятелска среда, това ще повиши жизнения ви тонус. В четвъртък и петък се старайте да приложите дипломатични методи в сложната обстановка, която ще се създаде в колектива. Сега за вас е много важна подкрепата на колектива.

ВОДОЛЕЙ
Януари е доста труден месец за вашето физическо състояние – жизненият ви тонус е най-ниският за годината. Ще се наложи да черпите сили от тези, които смятате за свои приятели, които ви дават любов и уважение. Нали всичко е енергия. Много ще ви подкрепя работата в екип, изявите в групата. Още повече, че сега вие излъчвате свойственото само за вас обаяние, привличате хората към себе си. Онези, които се нуждаят от това, лесно ще открият влиятелни покровители и спонсори, ще се възползват от нечия протекция. В понеделник може да направите непланиран и доста голям разход. Ако нещата касаят сериозна сделка, помнете, че рискувате, но с голяма вероятност за успех. Най-сигурни и изгодни се очертават финансовите дела в четвъртък. За вас това е най-добрият ден за седмицата.

РИБИ
Седмицата започва с малка изненада, която може сериозно и позитивно да повлияе на вашите дългосрочни планове. Ако в понеделник и вторник някой или нещо ви дразни, това е индикатор за неблагополучия във вашата нервна система и имидж. Обърнете внимание на това, защото нервите са най-важното нещо, което сега вие трябва да контролирате и всячески да пазите. Външните събития сега и по-нататък само отразяват вашето вътрешно състояние, вашите неустойчиви, променящи се потребности. Сега те имат характер на растящи социални претенции. Какво заслужавам? Какво място в обществото искам и мога да заема? Колко ме цени ръководството, семейството и обществото като цяло? Ето главните въпроси, на които ще трябва да намерите отговор в следващите седмици и месеци. През януари родените в началото на март могат рязко да подобрят социалното си положение. Няма да бъде трудно на Рибите да хванат късмета си, трудното ще е след това да го задържат.

Предстоящата седмица може да бъде охарактеризирана като най-подреденият, организиран период през годината, протичащ на високо енергийно ниво. Може да се очаква, че мнозина хора, съзнателно или не, ще използват това и ще сложат в ред своите дела, ще осъществят нещо много важно, необходимо. Административната и формална власт в страната сега са с максимален авторитет и възможности за реализация. Не е изключено през тази седмица да се обнародват най-важни политически и социални решения. Борбата за власт и влияние в най-различни сфери на политиката и икономиката стига връхната си точка. Хората, които се стремят към това, стават абсолютни фанатици и са в състояние да мачкат всичко по пътя си.
Такава обстановка естествено предизвиква напрежение, което се промъква с най-различни събития. Самата планета Земя е попила в себе си космическата енергия. Скоро нейното напрежение може да се разрази със земетресения и изригвания на вулкани, социалното – с активни протести. Криминалните структури, за съжаление също се активизират. Върху обикновените хора се засилва натискът от страна на преки ръководители и фактори извън личността: данъци, принудителни плащания, инфлация. През тази седмица обстоятелствата са благоприятни за решителните, твърди и целеустремени лидери и предприемачи. Всички останали са само статисти в тяхната игра. Пазете се!

Н. Чиркова

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории