Последни Рецепти
Последни Статии

Здравен хороскоп

Добавено в Хороскоп

Добави към моето меню

Здравен хороскоп 2010

Новата година ще донесе на всеки от нас нов опит, нови усещания, нови емоции. Какво ще бъде здравето на всеки един от нас през 2010? Как да запазим младостта и младежкото излъчване, да укрепим силите си, да повишим общия тонус на нашия организъм, как да ускорим нашия метаболизъм.
Как да предпазим себе си и нашите близки от простудни заболявания, грип и много други заболявания и нелепи ситуации.

Овен
oven
През 2010 главен враг на здравето на родените под знака на Овен ще бъде тяхната мнителност.
Не е изключено, когато влезете в асансьора да започнете да си представяте кой е бил в асансьора преди вас, кашлял ли е и не ли останал няко вирус след него? Затова се качвайте и слизайте по стълбите, вместо да си задавите такива въпроси.
Преди да се изкъпите в морето ще почнете да се чудите дали няма ви попадне вода в ушите и да се възпалят.
Възможно е дори, ако ви засърби кожата да очаквате това да е симптом на кожна алергия.
В действителност не сте болни вие, а вашето въображение и очакването да се случи нещо лошо.
През годината вие може да спестите доста пари от лекарства, ако се вземете в ръце и не се поддавате на страх и паника без повод.
С физическата активност трябва да бъдете внимателни, особенно през зимата и пролетта. Препоръчителни са раходки на свеж въздух. И карането на колело. Но когато карате велосипед в градски условия бъдете внимателни и спазвайте правилника за движение.

Телец
telec

Близнаци
bliznaci

Рак
rak

Лъв
lion

Дева
deva

Везни
vezni

Скорпион
scorpion

Стрелец
strelec

Козирог
козирог

Водолей
vodolei

Риби
ribi
Родените под знака на Риби през 2010 е противопоказно всичко изкуствено от осветление, усмивки, до козметични имплантанти.Една пластична операция би донесла повече вреда отколкото полза, така че помислете дали наситина имате нужда от нея.
Избирайте дрехи от естествени тъкани, синтетиката може да предизвика кожна алергия.
Не трябва да се изморявате с дълги тренивровки във фитнес залата. Най-доброто движение е любов и танци, затова танцувайте повече и по-често със своя любим.
Витамините не трябва да бъдат само от опаковка, а естествени, които да приемате с храната – пийте повече фреш и натурални сокове и яжте свежи плодове и зеленчуци.
Предсатвителите на Риби са хора, които не пият много вода, факт, който трябва да се промени през 2010. И не е лошо да започнете да стоите по-малко време под топлия душ, а да започнетее да се обливате и със студена вода.
Ако започнете да спортувате по-активно и изберете колективен спорт това ще бъде полезно за вашето тяло и ще бъде още една възможност да се срещнете с интересни хора.
Тази година не е важно да победите в бягане на дълго разстояние, а да участвате в него.
А това вече е победа, победа нас вас.

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории