Последни Рецепти
Последни Статии

Хороскоп за седмицата 12 – 19 юни

Добавено в Хороскоп

Добави към моето меню

Седмичен хороскоп 12 – 19 юни 2006

ОВЕН
21.03 – 19.04

Лични проблеми
Работата и кариерата създават грамадно напрежение, изстискват почти всичките ви сили, но едновременно с това могат да станат източник на удовлетворение, воля и радост от постигнатото. Истинските постижения все още предстоят, сега е време за много трудна работа, появила се е необходимост да се отстрани сериозно препятствие. Главната бариера, която трябва да бъде преодоляна, е неувереността в себе си. В този смисъл най-трудно ще бъде на влюбените — за тях периодът не е от най-добрите. Предприемачите смятат, че целта оправдава средствата и за постигането на тази цел проявяват завиден натиск и и агресия. Ако нещо се е случило в четвъртък, разглеждайте го като съдийска забележка: скоро може да бъдете остстранени от полето. Децата, ако имате такива, ще дадат поводи за сериозна тревога. В следващите дни ще трябва да отделите време и сили и на възрастните си родители. Най-благоприятни дни във финансово отношение са понеделник и вторник.

ТЕЛЕЦ
20.04 – 20.05

Бъдете упорити
В понеделник и вторник деловото и приятелското общуване ще бъде лесно и резултатно. Ако искате да активизирате своята обществена дейност или да разширите деловите си контакти, в началото на седмицата предприемете съответните стъпки и всичко разчитайте на успех. Участието ви в колективни мероприятия е полезно и приятно. Не се ядосвайте в понеделник за пари, по-добре поставете няколко едри банкноти под килима през нощта – казват, че по време на пълнолуние те се “размножават” добре. Имайки предвид, че сега излъчвате максимално своето вродено обаяние, няма нищо лошо ако го използвате за своите делови и лични цели. От какъв род са трудностите, които се пораждат в семейството ви, ще усетите с пълна сила през тази седмица. Тяхното ликвидиране ще изисква много сили. Ще е добре, ако става дума за капитален ремонт, много по-лошо е, ако се наложи да уреждате вътрешносемеен конфликт. Някои ще пренесат конфликтите си от семейството върху работата, като по-този начин ще намалят напрежението у дома. Знаков и най-труден ден за седмицата – четвъртък. Тогава именно ще узнаете къде е вашето най-слабо място.

БЛИЗНАЦИ
21.05 – 20.06

Изненади в любовта

Седмицата започва трудно, особено за онези, които се канят през тези дни да празнуват рожден ден. Мнозина ще попаднат в ситуация на непреодолими обстоятелства, когато на преден план ще излезе проблемът за запазване на собственото достойнство, житейска позиция, мнение. Слабите хора ще се окажат напълно зависими от обстоятелства и хора, притежаващи власт. Не е изключено тази власт да има криминален характер. Не си струва да се страхувате, но и да си спечелите силни и коварни противници също не е добре. За повечето граждани “трагедията” може да се ограничи до кавга със съпруга/та по повод поделяне на семейната власт. Имайки предвид, че вие сте хора гъвкави, може да се предположи, че ще избегнете навреме всяка ситуация. Най-важното е да сте нащрек. Особено като знаете какво да очаквате. Всяка реформа и нововъведение в службата ще стане за вас в следващите дни източник на материално обогатяване. Може и да не е голямо, но все едно е приятно.

РАК
21.06 – 22.07

Необходима е повече воля
През тази седмица вие сте от малкото щастливци, които няма да бъдат засегнати от социалните трудности. Нещо повече, ще можете да си починете приятно в чужбина например, далеч от служебни интриги и прочие неприятности. Доходи не се предвиждат, а разходите обещават да бъдат значителни. Дали това не е намек, че трябва да похарчите нещичко за своето здраве и удоволствие? Алтернатива на отпуската може да бъде само придобиване на имот или сватба. Творческите личности, с каквото и да се занимават, ще почувстват влиянието на своята Муза. Онези, които имат конкурсни изпити и интурвюта, през тази седмица ще им върви. В понеделник контролирайте чувствата си, за да не се разболеете. Във вторник – лесно общувате с висшите инстанции, в сряда и събота – с децата и любимите. В четвъртък и петък, вземайки пари назаем или отказвайки се от някаква покупка, ще усетите колко дълбоко празен е джобът ви.

ЛЪВ
23.07 – 22.08

Напрегнат период
Следващите дни ще ви се сторят много, много трудни. Трудно ще бъде на онези, които работят, както и на онези, които не работят, но по различен начин. Едни ще мързелуват, боледуват или ще са в депресия по повод семейни проблеми, други активно ще преодоляват тези проблеми. Вие избирате позицията си. Ако още не сте съвсем наясно каква сметка ви предявява животът и в каква посока трябва да насочите усилията си, дисциплината и организаторския си талант, внимателно проследете и анализирайте събитията, които ще се случат в четвъртък. А в събота и неделя ще можете по някакъв начин да промените, да подобрите ситуацията. Разбира се, частично. Ще се наложи до края на годината да ликвидирате всички ваши трудности. Затова пък след това рязко ще се повиши жизненото ви равнище и душевното състояние. На мнозина през есента им предстои да подобрят жилището си, да увеличат семейството си или да създадат основата на успешна кариера. Има за какво да се борите сега.


ДЕВА
23.08 – 22.09

Делови промени

За известно време всички съществени житейски обрати остават зад търба ви. Не само през тази седмица, но и до края на месеца нищо особено няма да се случи. Само онези от вас, които са родени около 16-23 септември, през тези дни ще се вълнуват за кариерата си, или за кариерата на съпруга си, в най-лошия случай – ще преживеят смяна на началника си. На тях, а и на всички останали, през тази седмица съветвам да намерят време за генерално почистване на къщата, гаража, вилата, да оборудват ваната и тоалетната с нова санитарна техника. Повярвайте, това ще ви предпази от сериозни неприятности в близко бъдеще. Девизът е: “нищо ново не идва на неразтребено място”. Най-неприятните дни през тази седмица са понеделник и четвъртък. Ще се наложи да се трудите безкористно или да пожертвате нещо. Затова пък през цялото останало време ще се проявите отлично като участник в колективни и публични мероприятия, ще заслужите доверието на приятелите си и одобрението на околните. През тези дни за вас ще е полезно да сте сред хора.


ВЕЗНИ
23.09 – 23.10

Не влизайте в спорове

През тази седмица обстоятелствата са благоприятни за вашата кариера и финансово положение. Вие можете да разчитате на длъжността си и да благоденствате. А ако направите усилие, то ще даде плод. Дори напрегнатите събития, ако участвате в тях, ще спомагат за вашия успех. Най-привлекателна и ефективна сега е финансово-кредитната дейност, търговската сфера. Новаторството в рамките на вашата длъжност ще доведе до това, че вие или ще си извоювате свободно планиране на работното време, или ще си намерите нова месторабота с такива възможности. В понеделник се вгледайте в обстоятелствата, които ще предизвикат страх у вас или силни емоции от друг характер: точно от това трябва да се освободите. В четвъртък ще се появят трудности от обществен характер, които не само сега, но и в бъдеще ще намалят вашето благосъстояние. Насочете всичките си усилия към тяхното отстраняване

СКОРПИОН
24.10 – 22.11

Пазете се от грешки

Противоречията между вашите лични интереси (амбиции) и реалното социално (или свързано с кариерата) положение са достигнали точката на кипене и в четвъртък вие ще се убедите в това. Време е да се вземат мерки. Вариантите, както винаги, са не по-малко от два. Първият е за социално активните хора – вие поемате отговорността върху себе си, заемате възлово място, например мястото на своя началник или на някой, който е пред пенсия. Без борба няма да мине. Борба политическа, борба в пряк и в преносен смисъл, безкомпромисна и безпощадна към вашите съперници, с привличане на общественото мнение. Вторият вариант – вие доброволно или принудително оставате без работа, само със своите амбиции или уютната длъжност на любим семеен тиранин. Избирате вие, но не бива да се пренебрегват и обстоятелствата. Вгледайте се в тях в понеделник. Със сигурност ще можете да видите нещата в дълбочина.

СТРЕЛЕЦ
23.11 – 21.12

Разчитайте на себе си
През тази седмица вие ще се чувствате най-добре в уединение, по-далеч от обичайния живот. Дали това ще е вила с басейн или любимият диван в скромна къща на село, не е важно. Важно е душевното състояние, постигнато с тяхна помощ. Онези, които през тези дни ще са пак “в строя”, волно или неволно ще бъдат въвлечени в социални, политически или морално сложни ситуации. Ще се наложи да се проявите като лидер, диктатор или интригант, а може и всичко заедно. Някои ще трябва да ликвидират извънредни ситуации с най-различен мащаб, съответстващи на собствените им сили и социална значимост – да спасяват някого, да помагат някому… Впрочем, това ще им позволи да прояват своите най-благородни качества. Не ви съветвам да се опитвате да пътувате в чужбина, там за вас са предвидени сложни проблеми, освен ако става дума за командировка със специална задача с повишена трудност. Юридическите дела също се усложняват съществено

КОЗИРОГ
22.12 – 19.01

Нови ангажименти

Финансовите и морални трудности, в които вие постепенно сте влезли през последните месеци, достигат своята връхна точка. В сряда и четвъртък ще трябва да предприемете някакви действия. Естествено, обстоятелствата за всеки са различни, но моментът, когато те ви “хващат за гърлото”, практически е един и същ. Давайки си сметка за собствените затруднения, направете си план за действие, като имате предвид, че в понеделник и вторник можете най-успешно и ефективно да обясните нещо някому, да постигнете взаимно разбирателство с брачния или делови партньор, да пооправите нещо, да подпишете документи или кредитни задължения, да купите билети за важно пътуване и т.н. Това се нарича предвидливост. Тогава в края на седмицата решителната и трудна стъпка ако не стане по-лесно, то поне ще донесе по-малко вреда и на вас, и на околните. В събота можете успешно да използвате непредвидените обстоятелства.

ВОДОЛЕЙ
20.01 – 18.02

Съдбата ви дава шанс

Затрудняващите обстоятелства, в които се намирате вече няколко месеци, стават толкова тягостни, че изискват решителни действия. И тук възниква въпросът: кой ще разсече Гордиевия възел – вие или вашите съперници (партньоры)? Каквото и да се случи, в сряда се създава особено напрежение, след което напрежението спада, тъй като “преди това” винаги е по-трудно, отколкото “след това”. На дневен ред са както вашата кариера (социални амбиции), така и семейното благополучие. Да уредите нещата и да откриете за себе си социални възможности, при това не малки, вие можете в понеделник и вторник. В сряда и четвъртък не отстъпвайте пред обстоятелствата. Колкото и трудна да се окаже седмицата, през почивните дни ще успеете да се отпуснете, да се разтоварите. Само не и онези, които участват в политическата борба. За тях и неделята е битка, при това с шансове за успех

РИБИ
19.02 – 20.03

Финансови придобивки

Служебните отношения, които и преди това не ви радваха особено, внезапно и силно се усложняват. Ако това не е открита война с конкурентите, то може да е неразбирателство с началници. Доста неприятно. Това, което се е случило в началото на април и май влияе върху хода на нещата косвено или пряко. Струва ви се, че ей-сега всичко ще свърши, и после – спокойствие, но не е така. Това е само един етап. Преди началото на есента, не очаквайте облекчение. Едни или други действияп редприемайте от тази позиция. Имате изход – да заминете в чужбина: да работите или да избягате от проблемите. Можете да го направите, но през есента всичко ще е пак същото. Така че мислете. Ако все пак решите да захвърлите дадена работа, направете го в петък. Има надежда, че тогава ще ви дойде наум нестандартен вариант за развитие на събитията и щастлива случайност. Случайностите обаче идват и си отиват много бързо. Не забравяйте за това също.

margarita

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории