Последни Рецепти
Последни Статии

Хороскоп за седмицата 17 – 23 юли

Добавено в Хороскоп

Добави към моето меню

Седмичен хороскоп 17 – 23 юли 2006 година

ОВЕН
През тази седмица вие все още имате възможност успешно да организирате нещо ново в живота си, било то бизнес, бъдещето на децата си или всякакви други ангажименти, които ще определят вашите занимания, работа и условия на живот за следващите две години. С края на тази седмица този творчески период приключва и през почивните дни вие сигурно ще усетите, че животът започва да навлиза в коловоза на делника. Много е важно тези почивни дни да прекарате в семейството си и при това да се чувствате комфортно. Така и ще бъде: в събота се предполага пълна хармония с любими и близки хора. Уикендът може да бъде помрачен само от главоболие, причинено от резки и силни промени на магнитното поле на Земята – нали през тези дни и Слънцето, и Марс преминават в други зодиакални полета. Вашето чувствително място е главата, по-точно кръвоносните съдове на главния мозък. И е възможно те да отреагират негативно, особено ако вече не сте толкова млади. Вземете превантивни мерки.

ТЕЛЕЦ
Сега вие повече от всякога се нуждаете от топла емоционална атмосфера в семейството и онова ниво на лично материално благополучие, което ще ви даде чувство на увереност в себе си. Не е изключено, вашите отношения с някои от децата или близките ви приятели през тези дни да претърпят промяна. Променя се кръгът на общуване, вероятно във връзка с това, че ще заминете при близки роднини или те ще пристигнат при вас. Онези, които имат намерение да учат или да преподават във ВУЗ или друго учебно заведение, разширяват своя кръг от познати, което ще им е от голяма полза. На вас не ви е толкова лесно да смените обстановката както на други, затова до събота няма да се чувствате съвсем комфортно. В събота обаче със сигурност ще ви се случи много интересна и топла среща с приятен човек. Не е изключено това да повлече след себе си съвместна дейност или интересно предложение. Но това се отнася вече до следващата седмица. А сега се адаптирайте към хората и ситуациите, устройвайте се по-удобно.

БЛИЗНАЦИ
До края на работната седмица вие се занимавате с най-практически дейности, може би финансови. Интензивното ви общуване с ръководството и публиката е неотменима част от живота ви. Търсят ви, ценят ви, налага ви се да играете ролята на Фигаро – да сте едновременно и тук, и там. Но главното е, че сте близо до началството. Всичко, с което ще се занимавате през тази седмица, за вас не е ново, налага се отново и отново да се връщате към едни и същи грижи и ангажименти. В петък вечер основните дейности приключват и можете да си отдъхнете спокойно. Тогава и ръководството някакси се отдалечава от вас, снижава се психическото и други натоварвания. Следващата ви седмица ще бъде по-малко натоварена. Така че, давайки всичко от себе си през тази седмица, вие можете да се чувствате като човек, отработващ последната седмица преди отпуската си. За мнозина това ще е така. Най-хубавият ви ден е събота. Вероятно ще ви дадат премия или аванс срещу отпуск.

РАК
Най-важното нещо сега за тези, които празнуват рожден ден през тази седмица, е да се представят по най-добрия начин пред тези, които могат и искат да помогнат за вашето издигане, пред тези, които са влюбени във вас или ви помагат в решаването на проблемите, които ви измъчват. Една успешна презентация ще ви даде перспектива и ще привлече нужните хора. Сега е много важно да се чувствате член на екип – двойка, семейство, колектив. Възможно е да се наложи да избирате какво да предпочетете – личните ангажименти, кариерата или обществената дейност. Ако е така, не бързайте. В петък проблемът губи остротата си, може би и обстоятелствата ще ви подскажат избора. В събота настъпва такъв радостен и благоприятен период, за който можете само да мечтаете. Това, което ще ви зарадва в събота, е доста перспективно и до края на юли ще способства за подобряването на качеството на живота ви. Четете и разбирайте намеците на Съдбата, не се поддавайте на безделието, макар че всичко в края на тази седмица ще ви кара да мързелувате.

ЛЪВ
През тази седмица вашата сила е във взаимодействието ви с хората. Не е важно дали това са близки или чужди, стига само тези хора да влияят позитивно на вашата самооценка и да са готови да ви предложат средства или специално внимание. И едното, и другото, по своята същност представлява онази енергия, която сега ви е толкова необходима. Уви, независимо от природния си оптимизъм и жизнена сила, събитията от последно време са ви изтощили. Сега вие се нуждаете много от човешко внимание и общуване като източник на сили. Общувайте с онези, които са готови да ви подкрепят. И до събота вие лесно ще се възстановите. През почивните дни Слънцето влиза в знака на Лъва: независимо от това че силите ви ще започнат да нарастват, това ще е период на изостряне на всички лични проблеми. Гответе се да понесете първата десетдневка на август стоически, да отстоявате своите интереси, търпеливо да носите отговорността си и да поемете и още нещо допълнително върху плещите си. Всеки си носи бремето и вашето не е леко. Семейното благополучие е най-доброто, което може да ви предложи животът през тази седмица. И това ще бъде най-големият ви стимул за живот. Това, което ще ви зарадва особено много в неделя, съществено и за дълго ще подобри живота ви.

ДЕВА
Служебните ангажименти и грижи са ви основна грижа за цялата седмица. Нищо ново, напротив, ще се наложи да разчиствате изостаналите задачки и да сте на разположение на началството. Но до почивните дни ще приключите всичко, което е необходимо, спокойно ще си починете в събота и неделя, а следващата работна седмица няма да бъде толкова напрегната. В неделя избягвайте интензивната работа и движения, почивайте пасивно – пред вас е месец и половина, през който можете да правите точно това, което ви е удобно и изгодно, да инициирате онези дейности, които съответстват на вашите способности. През свободното си време през почивните дни си помислете какво именно да направите до средата на септември, което да ви носи полза цели две години, като основна ваша грижа и ангажимент. Съгласете се, че си струва да се помисли върху това. Правилно поставената задача е половината от решението. Така че поработете с главата си, без да си докарвате главоболие. В неделя ви предстои приятно времепрекарване с приятели и роднини, ако някакво хронично заболяване не ви се обади.

ВЕЗНИ
До четвъртък е важно правилно да поставите акцентите в служебните си взаимоотношения. Възможно е да се наложи да прехвърлите част от своите задължения върху помощниците си или да реорганизирате своя служебен график. Във връзка с това отношенията с колегите ще са малко напрегнати. Затова пък през следващата седмица вие ще пожънете благодатни плодове: и в служебно отношение, и като материален израз. И това няма да бъдат суетни еднодневки, а дългосрочни перспективи. Най-приятният ден за тази седмица е неделя. Голяма покупка или мащабен празник ще украсят вашия бит и ще подтвърдят постигнатия от вас статус. Хубаво ще бъде временно да се оттеглите от ангажиментите си, отдавайки се през следващата седмица на приятна почивка и харчене. Но ако сте решили да продължите да се трудите и през следващата седмица, то ще спечелите кръгла сума или ще намерите лъскава, престижна и изгодна допълнителна работа. В неделя съдбата ще ви направи намек: вгледайте се, помислете.

СКОРПИОН
През тази седмица вашето честолюбие, което през тази година и така е повишено, а сега е още по-високо, движи вашите дългосрочни планове. Точно честолюбието тласка някои от вас към овладяване на нови нива в образованието и науката, други зове на път, а трети – стимулира към самореклама във всичките й приемливи форми. И това е правилно. Не забравяйте, че именно през тази година вие предявявате на света своите способности и намерения. Трябва да ги изразите ясно, точно, широко да ги разгласите. Тогава в продължение на 10-11 години вие ще преуспеете съществено в онова направление, което сега избирате. Такъв шанс се дава един път на 12 години. В понеделник вие сте в силата си. Във вторник и сряда изцяло сте в плен на обстоятелства и партньори – желателно е да установите ваимноизгодно сътрудничество. Неголям спад в плановете ще имате в петък. Най-хубавият ден е неделя. Това, което ще ви зарадва, е сериозно и за дълго.

СТРЕЛЕЦ
Всички промени са за добро – това важи за вас сега. Вие ще го усетите в края на седмицата. Висока е отговорността на родените в началото на декември. Но всичко е за ваше добро – това е отговорността на високото положение и издигането в кариерата. В петък очаквайте добри новини, при това внезапни. Към края на седмицата мнозина от вас ще намерят своето щастие в интимните отношения. Не го изпускайте и тогава цялата следваща седмица ще ви върви. Постарайте се за това време да укрепите своите позиции. С парите ще ви е трудничко. Но не защото липсват, а защото желанията ви са нараснали. Възможностите не успяват след потребностите, ще се наложи да икономисвате за много големите покупки, които реално ще направите през следващата седмица. Периодът на силни душевни преживявания наближава към своя край, отстъпвайки място на самоувереност и относително душевно равновесие. Навярно има с какво да се похвалите. И поощрите. Най-хубавият ви ден е неделя. Поглезете се.

КОЗИРОГ
През тези дни много близки роднини и съседи ви въвличат активно в своя живот. Засега всичко е нормално, но си струва да се предпазите от една възможна зависимост от тях в бъдеще, защото решението на техните проблеми може да се удължи до година и повече. Сложете граница, намерете желаната мярка и степен на съпричастност. Това е най-актуално сега за онези, които са родени в средата на януари, но след месец-два ще засегне и останалите козирози. Родените в началото на януари са се оказали между две различни сили. Едната ги дърпа към бъдещето, засилвайки стремежа им към социален ръст чрез децата или със собствени сили. Другата сила действа по принципа на ограниченията: “дръж и не пускай”. За мнозина това са финансови ограничения. В сряда борбата на тези сили протича особено безкомпромисно, вие ще се почувствате играчка в ръцете на съдбата или на околните, чрез чиито ръце тя ви управлява. В петък се появява възможност да изискате допълнителни възможности, най-вероятно финансови, за да стабилизирате положението си. А в неделя, независимо от всичко, ще съумеете да се насладите на живота.

ВОДОЛЕЙ
Към края на седмицата кариерата ви тръгва в прекрасна посока, нормализират се служебните ангажименти, набелязва се обрат в положителна посока за постигането на желана цел. Това внезапно ще промени вашето материално положение към по-добро. Най-перспективни в това отношение са родените в началото на февруари. Ето кому е дошло времето да получи повишение или да намери перспективна месторабота. Не правете нищо припряно, но и не изпускайте шансовете си. Това ще бъдат предложения и възможности, свързани с реализацията на вашите стремежи към лидерство. Смело проявявайте инициатива. Основните събития се очакват в края на тази седмица и ще продължат и през следващата. Събота и неделя са много успешни за вас дни. И то не само по отношение на почивката, макар че и да си почине човек не е грях. Не изпускайте всичко перспективно, което се очертава през тези дни, дръжте се за това, което ще ви зарадва.

РИБИ
Ако сте се родили през втората десетдневка на март, сега целият свят ви гледа. Някои ще се окажат буквално в лъчите на прожекторите, други – в преносен смисъл. Постарайте се да изглеждате достойно, чака ви награда: ако не в близките почивни дни, то през следващата седмица. Не разочаровайте хората, които разчитат на вас, иначе и вас ви очаква разочарование. Нали обаче за вас се отваря широка пътека в бъдещето, разгръщат се нови житейски програми. Не подвеждайте. Вие трябва да държите на онези хора, които спомагат за вашето образование и поддържат авторитета ви. Дръжте се близо и до влиятелен човек, особено ако това е член на вашето семейство или роднина, който живее далече. В петък в дома ви ще има дребно недоразумение. Най-хубавите дни на седмицата са почивните. И не защото може свободно да си пилееш времето. Напротив, съветвам ви да поработите, ако това бъде работа “в името на светлото бъдеще” – собственото или на децата ви.

През 2006 година Меркурий се движеше ретроградно от 2 до 23 март, през юли той е ретрограден от 4 до 29, а през есента това ще се случи от 28 октомври до 18 ноември. Като най-близка планета до Слънцето Меркурий се смята за посланик на Боговете и влияе върху всичко, което е свързано с информацията и комуникациите. Когато той е ретрограден, в тези области се появяват спънки – по-трудно е да се оформят документи, да се организира пътуване, по-сложно и трудно е да се структурира самото Време – да не се закъснява, да не се става жертва на проблеми, забавяния и отлагания. Има смисъл тези, които уважават Времето, да имат предвид тези периоди в своите планове. Със сигурност не всички ще изпитат на гърба си всички неудобства, причинени от ретроградния Меркурий, но и мнозина ще се сблъскат с тях. Ако вече сте се убедили, че сте подложени на лудориите на божествения пратеник, когато правите дългосрочните си планове, трябва да го имате предвид.
И така, в периодите на ретрограден Меркурий не се препоръчва да се подписват много важни документи, да се сключват търговски договори.
А ако не е възможно те да бъдат отложени, проверете всичко седем пъти, преди да отрежете. Успешна седмица за всички!

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории