Последни Рецепти
Последни Статии

Хороскоп за седмицата 1 – 7 май

Добавено в Хороскоп

Добави към моето меню

Седмичен хороскоп 1 – 7 май 2006 година

Тази седмица заема особено място не само на фона на тазгодишната пролет, но и на цялата година. Нещо повече, за цялото първо десетилетие на 21 век не е имало и няма да има нищо подобно.
Четири мъжки планети формират на небето красив четириъгълник, в който водещата роля е отредена на Юпитер, планетата на големите възможности, късмета, крупните културни и финансови постижения. Водните знаци на Зодиака получават прекрасен шанс за разкриване на своя духовен потенциал, защото сега им помагат най-успешните планети.
В мащабите на цялата земя са възможни позитивни процеси на интеграция на хората, а така също и възраждане на най-добрите традиции от миналото. Откритията и постиженията през този период могат да бъдат просто невероятни, могат да засегнат обществения и политическия живот и дори космическите или морски изследвания. Пред хората се откриват нови перспективи за пътешествия и получване на образование, някои познанства през този период е възможно да променят кардинално нашата съдба, да я насочат в по-щастливо и прогресивно русло. Впрочем, хармоничните аспекти на планетите не ни принуждават към нищо, затова за мнозина това ще бъде просто време за почивка и разумни амбиции – да се научи нещо съществено, да се посетят необичайни места, да се помисли за разширяване на бизнеса. На всички нива в живота се появяват свобода и благоприятни обстоятелства, става възможно да хвърлим от себе си бремето на грижи и тревоги, да се освободим от трудни обстоятелства, които може би са ни тежали много години.

ОВЕН
През тази седмица вашето благосъстояние е право пропорционално на собственото ви поведение: чар, ентусиазъм и напористост ще го повишат. В съвместната дейност, с която през тези дни със сигурност ще ви се наложи да се занимавате, би следвало да не забравяте, че сътрудничеството е много по-продуктивно от конкуренцията. Действайте заедно, за да не си спечелите врагове. В отношенията си с противоположния пол се задейства принципът: “дойдох, видях, победих”. Вие, както винаги, няма да отстъпите лидерството никому, но сега този маниер на поведение изглежда наистина очарователно. Създават се предпоставки за стабилни, продължителни отношения както в личен план, така и в служебен.

ТЕЛЕЦ
Ще са ви необходими много душевни сили, за да се справите с допълнителните домашни грижи. Това може да е грижа за възрастен човек или по-вероятно става дума за нещо важно в четвъртък. Но човек не живее само с домашните си проблеми, затова не е изключено да се наложи да завоювате и отстоявате своето жизнено пространство и в професионалната си дейност. Отдавайки много сили на работата си и събитията в службата, вашият жизнен тонус ще се понижи, но пък духът ви ще се ободри. Възможно е да се наложи да направите делово пътуване или пътуване, свързано със семейни обстоятелства. Каквито и да са събитията, искате или не, ще заемете лидерската позиция. Едва ли обаче ще я афиширате.

БЛИЗНАЦИ
Активният обществен живот малко ви уморява и към края на седмицата вие набързо приключвате с някои програми. Обективно погледнато, при всички хора жизненият тонус през последния месец преди рождения ден се понижава. И ако младите хора е възможно дори да не забележат това, то за по-възрастните месец май може и да не изглежда чак толкова лъчезарен. Затова живейте в подреден ритъм, “успокойте топката”, съсредоточете се върху най-належащите и не особено обременителни ангажименти. Преди всичко, би било добре рязко да свиете кръга от хора, с които общувате, да се откажете от някои пътувания. Съкращаването на обърканите, хаотични дейности ще ви позволи да постигнете успех в онези ангажименти, които са перспективни, които спомагат задълбочаването на отношенията с важен за вас човек, отварят пред вас лични или служебни перспективи.

РАК
Емоционалният ви живот се изпълва с особен смисъл. Вие се стремите към това, което ви увлича, възбужда чувствата. За мнозина това е любовно увлечение, за други – увлекателно пътуване, за трети – развиване на собствен бизнес. Събитията се развиват позитивно и са предпоставка за успех в постигането на желаното. Ако пък се задоволявате с пасивно прекарване на времето, с очарователно мързелуване, това също е приятно, но в социален план е не толкова резултатно. По-добре е да използвате благоприятните възможности и да поработите за бъдещето, да организирате това свое желано бъдеще. Благоприятните ви дни са вторник, сряда, четвъртък. Сложен, конфликтен ден е петък.

ЛЪВ
Вашите амбиции са големи както никога досега – и в сферата на кариерата, и по отношение на материалното положение на семейството ви. Иска ви се да сте почитани и уважавани в обществото, иска ви се по-голямо жилище, основен ремонт или отбелязване на голям семеен празник. И какво ли не още е възможно да искате. Модернизирайте банята и санитарния възел в жилището си, ремонтирайте канализацията. Това ще бъде не само полезно, но и ще намали вероятността от семейни проблеми – нека всички те изтекат през канализационния отвор. В кариерата си задължително ще имате успех, ако се стремите към него. Много от вашите идеи ще се изпълнят. Най-успешният ви ден е четвъртък – само собствената ви нерешителност може да ви попречи в нужния момент.

ДЕВА
Дошло е най-доброто време за пътуване, за повишаване на образованието и решаването на юридически въпроси. Причини от семеен характер ще ви извикат на път или на консултация при юрист. Дори ако причините не са съвсем радостни, всичко може да се реши благополучно и доста бързо, дори онова, което вече се точи няколко месеца. Финансовите проблеми, които са се появили в семейството не токова отдавна, постепенно се разсейват, преминавайки в устойчиви кредитни задължения. Към края на седмицата безредиците от последните седмици приключват и вие започвате да чувствате, че сте стъпили стабилно върху здрава жизнена платформа. Най-добрият ви ден във финансово отношение е неделя.

ВЕЗНИ
Такъв успешен във всяко едно отношение ден отдавна не сте имали. Можете да почивате за свое удоволствие, да реализирате по-перспективните и сериозни планове – всичко ще се получи по най-добрия начин. Събитията се развиват не само успешно, но и достатъчно бързо. Струва си да се възползвате от момента, за да направите нещо за повишаването на своя социален статус и израстване в кариерата. Ако решите да промените нещо кардинално в живота си, действайте бързо и напористо. Дори местоработата си сега можете да смените доста успешно. Но не е задължително да го правите. От всички свои ангажименти оставете само онези, които са с творчески характер, които дават възможност да разполагате с работното си време по свое желание. И забележете: публичната обществена дейност открива презд вас нови възможности.

СКОРПИОН
Благоприятно се подреждат отношенията с хора, завързват се интересни познанства, сключват се договори. Някои ще победят в конкурс или ще получат възможност да заминат в чужбина, да учат във ВУЗ, да влязат в по-престижно общество. На работното ви място се подобряват отношенията и с ръководството, и с подчинените. Най-благоприятният момент да поговорите с ръководството за своето повишение или други свои нужди е четвъртък. На заден план отиват финансовите проблеми, които през миналата седмица усложняваха живота ви. Решават се и противоречията с конкуренти и партньори, които имахте съвсем доскоро. Романтично увлечение бързо прераства в стабилни, може би брачни, отношения.

СТРЕЛЕЦ
Успявате да обновите нещо в дома си, да се избавите от нещо излишно. Това се отнася не само до вещи. Задайте си въпроса от какво се нуждаете, за да преживеете чувство на душевно обновление? Правилният отговор ще дойде през тези дни. Четвъртък и неделя са благоприятни във всяко едно отношение. Направете всичко, за да се почувствате през тези дни доволни и щастливи. Преразпределете семейните задължения, обновете правилата, регулиращи отношенията в семейството. Най-голяма роля в живота ви ще изиграе привързаност, която е възникнала “извънпланово”. Живейте емоционално, живейте пълноценно, не се бойте от грешки, промени и търсения.

КОЗИРОГ
Сега вие се чувствате необикновено комфортно от всичко, което се е случило в семейството ви за последните дни. Взаимното разбирателство и съвместна дейност със съпруга/та ви сплотява и сближава. Вие чувствате, че вашият дом е вашата крепост и има с кого да разделите всичко хубаво в него. Вероятно вие сте украсили основно своето жилище или сте се сдобили с друго, по-комфортно. Дори да сте направили това с кредит, това не бива да ви смущава, всичко ще се уреди. Ако в близко време получите повишение в службата, това също ще бъде справедливо и напълно заслужено. Най-добрият ден за жените е петък, позволете си своите малки слабости и удоволствия.

ВОДОЛЕЙ
Вие трябва да знаете, че през тази година ще трябва да направите още една успешна стъпка в кариерата си, да достигнете онзи таван, към който сте вървели около десет години. Не почивайте върху лаврите, дори да сте доволни от себе си. През тази седмица се подреждат толкова благоприятни обстоятелства, че ще е грях те да не бъдат използвани. Успехът и рискът вървят ръка за ръка, предполагат промяна във финансовото положение, начина, по който печелите парите си, или промяна на структурата на вашите инвестиции. През тези дни новаторските стъпки в използването на собствените средства и способности ще дадат бърз резултат, затова си струва да се положат усилия в тази посока. Дори ако притежавате ограничени средства, имате шанс да ги увеличите. Сферата, изгодна за вас, е недвижим имот, земя, всичко, което представлява предмет за “вечно ползване”.

РИБИ
Трудно е да си спомните период от време, когато чувствата ви толкова силно са бушували в душата ви както сега. Какви чувства? – Различни. Именно те ви тласкат към действие. Когато се включат чувствата, уви, главата изключва. Така че, ще се наложи известно време да живеете по инстинкт, по предчувствие, кажете го както искате, но не и с трезв ум. Впрочем, вашата интуиция е винаги с вас, а сега тя е максимално изострена. Така че, разчитайте на нея: търсете спокойни води или бърз попътен поток – според вкуса си. В понеделник и вторник се доверете на себе си, постъпвайте така, както ви диктува желанието или нежеланието, личната необходимост и изгода. В края на седмицата се възползвайте от благоприятните обстоятелства.

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории