Последни Рецепти
Последни Статии

Хороскоп за седмицата 22 – 28 януари

Добавено в Хороскоп

Добави към моето меню

Седмичен хороскоп 22 – 28 януари 2007

ОВЕН
Продължава периодът на социална активност: според своите възможности вие се стремите да играете активна социална и професионална роля, да отстоявате своето положение по един или друг начин. Утвърждаването в социален аспект ще продължава доста дълго, през тази седмица обаче вие сте малко пасивни. Обстоятелствата не дават повод “за борба и победа” и вие не демонстрирате явно своята борбеност, а трупате енергия. Кратък изблик на емоции ще си позволите във вторник вечер. Това по-скоро ще бъде възмущение или строгост по отношение на близки хора. В петък нивото на вашата работоспособнсот за кратко време ще се повиши. То ще бъде продиктувано от чисто лични мотиви, свързани с вашето благополучие. В резултат на това ще купите нещо или ще получите някакъв доход. По този начин, на позитивния социален фон през тази седмица, вие ще останете доста пасивни.

ТЕЛЕЦ
Вие се стремите да задържите постигнатото и да издигнете своето положение в обществото. През тази седмица явно ви търсят и сте доста нужни. По-силните ви дипломатически способности ви позволяват да хармонизирате отношенията си с ръководството, да установите тесни взаимоотношения с делови партньор. Не е изключено дори в съпружеските отношения сега да са особено силни финансовите мотиви или стремежът към власт. Предприемачите ще работят със солидни финанси и ще бъдат готови да сключат много важна сделка. Към края на седмицата възниква необходимост от стриктна икономия, заем или просто ви обзема стиснатост. През почивните дни приятелските и романтичните отношения, които в началото на седмицата са били толкова интензивни, се усложняват или стават формални. С други думи, животът през тази седмица ще ви се стори наситен и разнообразен. А точно това е, което ви трябва.

БЛИЗНАЦИ
Повишена е потребността ви от социална значимост. Най-добрият начин да се проявите е, ако генерирате нови идеи и предложения. Първите три дни на седмицата са най-плодотворни: попадате на добри хора, постъпват изгодни предложения, завързват се перспективни познанства. Разширявайте кръгозора си и кръга на общуване по всички достъпни ви начини. Това скоро ще ви потрябва. Късмет ще имат студенти, юристи и преподаватели. Пътуването в началото на седмицата се подрежда като по масло. Отношенията вътре в семейството са основани на пълно взаимно доверие и дружба. Най-хубавият ден за седмицата е сряда. Вие лесно се адаптирате към всяко обкръжение и решавате цял спектър от задачи. Към края на седмицата се натъквате на обективни препятствия, хармонията се нарушава. Ще се наложи да изчакате до понеделник, за да я отрегулирате окончателно.

РАК
В понеделник денят се подрежда не така, както сте разчитали, възниква непредвидена ситуация, която за известно време ви изважда от равновесие. Във вторник също не си струва да разчитате на леко и позитивно развитие на събититята, а вечерта натрупаното недоволство и умора ще се излее върху близките у дома. Това обаче са все още текущи дреболии. През тази седмица няма да има ситуации, които да ви тревожат силно. В сряда и четвъртък мъжете ще могат да поправят съществено настроението си, общувайки с приятни жени, а жените, купувайки си нова дреха и радвайки се на хубавата си прическа. В събота бъдете внимателни с парите, не вземайте и не давайте заем. В неделя ще се чувствате много добре, постарайте се да повдигнете тонуса си като прекарате време на чист въздух. Могат да ви попречат само мързел и излишества.

ЛЪВ
Вземете си тайм-аут, за да се вгледате в променящата се ситуация. Изпълнявайки само най-необходимата работа, вие се готвите за скок, който ще направите през следващата седмица. Именно тогава ще можете да използвате благоприятния момент и да влезете в един много позитивен период. А сега подготвяйте ситуацията за изпълнението на своите перспективни планове и желания. Ще настъпи период, благоприятен за повишаване в длъжност, за сключване на перспективен договор, дори за сключване на брак. Всичко, което ще правите през тази седмица, трябва да бъде подготовка за реализация на тези възможности през следващата седмица. Най-благоприятни за вас дни на седмицата – вторник, сряда, петък и неделя. Четвъртък е най-подходящ за изпълнение на женски капризи и грижи за външния вид.

ДЕВА
Седмицата започва с показателно събитие, засягащо вашите съпружески или важни делови отношения. Вгледайте се в дребните неща – точно каква непредвидена ситуация възниква, води ли тя до възникване или разрушаване на отношенията. За един ден нищо няма да се случи, но след месец-два от искрата ще се възроди пламък и тази тема ще стане много актуална. В бита и на работното място първата половина на седмицата е по-спокойна от втората. В началото на седмицата вие имате възможност да помогнете на родителите си или да получите нещо от тях, което съществено ще ви помогне. Благоприятни възможности могат да възникнат във всяка друга сфера на живота, не отблъсквайте участието на добри хора в живота ви. Към края на седмицата се сблъсквате с някакво реално затруднение или затруднение в душевен план. Пазете здравето и нервите си.

ВЕЗНИ
Ако кажете, че сега любовта няма за вас никакво значение, няма да ви повярваме. Дори най-деловият човек понякога изпитва прилив на страст и желание да обича и да бъде любим. Сега вие сте в точно такъв период. Особено онези от вас, които са родени през втората половина на октомври. Към края на седмицата вашето увлечение ще се сблъска с някакво препятствие от обективен характер. Това ще накара огъня да притихне, но съвсем няма да го загаси. Хората, занимаващи се активно с бизнес, се ориентират към крупни финансови сделки. Подобна сделка може да бъде сключена през тази седмица, ако не й попречи изведнъж събудилата се във вас повишена предпазливост и стиснатост. От всички житейски ситуации, възникнали през тази седмица, вие можете да извлечете за себе си ценен опит и материална изгода. Най-добрият ден за седмицата – четвъртък – всичко ще е във ваша власт.

СКОРПИОН
Седмицата обещава да бъде доста спокойна. Можете да се отпуснете, изпълнявайки само най-необходимото в обичайния ритъм. Събитията, които ще ви засегнат, касаят семейни обстоятелства. Първите три дни на седмицата са балгоприятни за придобиване на семейно имущество, например кола. Ако подобна покупка е на дневен ред, и я осъществите до четвъртък, ще се гордеете с колата си, дълго време няма да имате никакви особени затруднения с нея. Впрочем, подобна благоприятна възможност ще имате за всяка покупка, направена в сряда, дори ако става дума за имот. През втората половина на седмицата се създава напрегната ситуация, когато ще трябва да се търси равновесие между интересите на семейството и външни обстоятелства. Този проблем ще се усети най-чувствително в петък. В събота можете с нечия помощ да уредите всичко.

СТРЕЛЕЦ
В началото на седмицата ще се наложи доста да се движите и срещате с хора. Но това е само тактика. Стратегическите задачи лежат в областта на преустройството на самите житейски устои. В този план изгодни договори можете да сключите от понеделник до четвъртък включително. Или да обсъдите предложения за работа, да разгледате варианти за размяна на жилище и т.н. Онези перспективи в кариерата и в бита, които си струват, ще се очертаят през следващата седмица. Планирайки своето поведение, имайте предвид този “звезден” план. Успешен ръст в кариерата ви очаква в големи фирми или обществени организации, а така също в областта на рекламата и сердствата за масова информация. В понеделник преценете онези ситуации, които ще възникнат неочаквано. Те ще дадат посоката на бъдещите събития. За най-различни дейности използвайте благоприятната обстановка в сряда и четвъртък.

КОЗИРОГ
Особено актуални стават имуществено-финансовите теми. По най-благоприятен начин можете да развиете ситуацията в желаната посока в сряда и четвъртък. Най-вероятно благополучието ще дойде чрез нечия благотворителност. Вие от доста отдавна изпитвате ограничения в разходите си и постепенно нараства желанието ви за финансова независимост. Най-благоприятната възможност в този план се открива през следващата седмица. Смело приемайте всичко, което ще ви предложи животът. Това ще бъде изгоден вариант. Потокът от събития през тази седмица е вял, не предприемайте нищо, което би могло да се определи като инициатива. Жаждата за дейност ще се събуди малко по-късно и ще бъде насочена към решаване на тясно семейни задачи. В сряда в семейството ви ще има конфликтна ситуация, в която ще заемете твърдата позиция на човек, който въвежда ред. Ако останат следи от напрежение, в петък всичко ще се уреди отлично.

ВОДОЛЕЙ
През тази седмица и занапред е важно каква позиция ще заемете и какви инициативи издигате. В близките дни ще изпитате съпротивата на обстоятелствата и отрезвяване по онези въпроси, в които сте прекалено идеалистични и непрактични. Ситуацията ще бъде абсолютно позитивна, ако сте си намерили прагматичен партньор и независимо от противоречията във възгледите, търсите и намирате обща позиция. В личен план това може да бъде съпруг или съпруга. Всякакви ваши усилия ще имат видим резултат в сряда и четвъртък. В петък и събота насочете своята енергия към семейството, ще бъде полезно. В събота могат да възникнат трудни семейни ситуации, които ще могат да бъдат решени едва в следващия понеделник, при това частично. Неделята ще донесе позитивна нагласа, особено ако я прекарате с децата или любим човек.

РИБИ
Както започне седмицата, така и ще продължи. Събитията в понеделник, подобно на камертон, ще ви дадат определена нагласа. Постарайте се денят ви да бъде ефективен, проявете творчески дух и контролирайте нервите си. Във вторник много зависи от позитивната ви нагласа и адекватно поведение. Най-хубавият ден през седмицата за вас ще бъде петък. Казано най-общо, вие сте малко отслабнали физически, но духовно трябва да сте силни. До рождения ви ден обикновено не се случват особено важни събития, но е възможно да се появят много позитивни намеци за бъдещите събития през текущата година. През първата половина на седмицата ще се появят много позитивни намеци, приемайте ги, развивайте ги. Ако не ви е комфортно на днешната длъжност и социално положение, гответе се за промени. През следващата седмица ще настъпи благоприятно време за избор на ново направление във вашата кариера и живот.


Тази седмица се отличава с важна особеност – обстоятелствата няма да ни притискат и принуждават към нищо. Заповеди няма. Висшите сили ни дават свобода на волята повече от обикновено. Дали това е хубаво или не? Кому как. Интересното е как ние с вас ще използваме това обстоятелство. Получава се така, че както и да изживеем тази седмица, няма върху кого да прехвърлим отговорността, понеже имаме свободата да избираме. Заниманията без практическа полза в близко време няма да са за нас. Важен е реалният резултат. Ние ще предпочетем да изчакваме и да бездействаме, ако дейността не ни носи видим резултат в близко бъдеще. Да се разчита на късмета през тази седмица също не си струва, по-добре разчитайте на собствената си компетентност и трезв разум.
А виж, през следващата седмица се появяват позитивни социални перспективи – гответе се да приемете много изгодно делово или лично предложение, при необходимост се гответе да започнете нова работа, където ви очаква стремителна кариера. Тези събития следва да бъдат подготвени през тази седмица, нищо няма да ви попречи. В интерес на истината трябва да се спомене и за още нещо, което ще се прояви в някои от нас – безкрайните колебания, породени от скъперничество и алчност. Подобна мотивация ще стане двигател за частни и колективни финансови проекти, ще позволи на някои да получат облаги. В романтичните и съпружески взаимоотношения се изостря стремежът да се властва и командва в ущърб на добротата и щедростта на чувствата. Контролирайте се.
На всички пожелавам хубави събития и здраве!

Н. Чиркова

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории