Последни Рецепти
Последни Статии

Хороскоп за седмицата 25 – 31 август

Добавено в Uncategorized

Добави към моето меню

Седмичен хороскоп за периода 25 – 31 август

ОВЕН
Ако действате стегнато и сте решителни, новият седмичен период ще предостави чудесни възможности да възобновите хармонията в онези сфери от вашия живот, където тя е нарушена. За тази цел е необходимо да преодолеете онази постоянно действаща тенденция в живота ви, която се нарича импулсивност. Тя ви тласка към постоянни промени в ангажиментите и заетостта, към гневно недоволство, когато се налага да се концентрирате за по дълго време върху нещо или да се установите и да укротите енергията си. През периода ще ви се наложи да тичате по инстанции. Пазете грижливо документите си! Петък е хубав, а в събота нетърпеливо ще очаквате някакъв резултат. В неделя се сблъсквате с неразрешими проблеми. Твърде напрегнат ще е понеделник. Във вторник се пазете от коварни удари. Сряда е мрачна. В четвъртък събирате информация.

ТЕЛЕЦ
Период на силно напрежение, характерен с обърканост в дела и мисли, дезорганизирани действия и постоянно недоволство от променящите се ситуации в деловия и личния живот. Трансформациите, на които сте подложени сега, вероятно са неочаквани за мнозина. Това обаче не е причина да изпуснете контрола над себе си. Редно е да положите в максимална степен волевите си усилия, за да овладеете ситуацията. Ще е еднакво трудно и в професионален, и в личен аспект. Считам, че по-значителните усложнения възникват във вашата работа, където се очертават големи неприятности. В личен план и по-специално в емоционален достигате до загуби. В петък действате успешно, а събота е сполучлива в материален план, а неделя определено носи придобивки. С такива възможности е и понеделник. Вторник е тежък и напрегнат, а оставащите два дни – успешни.

БЛИЗНАЦИ
Проблеми от материално естество ще притеснят доста Близнаци през идващата седмица. При някои от зодията не са изключени и професионални неприятности. Имате шанс да отстраните проблемите и в делови, и в личен план, но трябва да сте много наблюдателни и да не разчитате на хазартен шанс. Освен това агресивността не ви е помощник. По-скоро трябва да се придържате към тактиката на отстъпване и при необходимост да докажете на практика, че сте готови на компромис. За огромна част от зодията емоционалните притеснения ще бъдат най-изразителни през периода. В петък се пазете от грешки, а в събота владейте нервите си. Новини и контакти са определящи за неделята. Понеделник е успешен и хармоничен. Вторник е наситен с контакти, а за сряда се очертава пътуване. В четвъртък сте разсеяни и твърде двойствени.

РАК
Раците са изправени пред тежък период, а в такива моменти е особено важно да останете хладнокръвни и да не се поддавате на внушения, които ви карат да мислите, че ви предстоят неприятности. Просто се съобразявайте с действащите фактори, ако говорим за деловата ситуация, а вкъщи не демонстрирайте нервност и не давайте обяснение за притесненията си. Тези дни се характеризират за вас с често променящи се ситуации, което всъщност не означава нищо друго освен временна нестабилност. Благодарение на факта, че сте силно чувствителни, тази нестабилност ще ви увлече в петък. Материален успех и домашни дела са валидни за събота, а в неделя сте вяли и отпуснати. През първите три делнични дни може да се радвате на успех и победи, ако сте достатъчно борбени. Четвъртък е начало на реорганизация.

ЛЪВ
Идеята за активност като път към успеха не е напускала съзнанието на Лъвовете, но често пъти в практиката са демонстрирали тъкмо обратното – вялост, липса на интерес, нежелание да се нарушава спокойствието и т. н. В момента двете тенденции – тази на бързината и активността, упорито се бори с онази – на леността и мързела. Сами ще изберете на коя да отдадете предпочитанията си, но за онези от зодията, които в момента са на работното си място, е за предпочитане да не мързелуват. Причината е проста. Предстоят професионални изменения, а отказът от действеност не е добър атестат. Петък ще е доста напрегнат, което е явна характеристика не само и за уикенда, но и за първите два делнични дни. Сряда е благодатна и ви тласка към реорганизация. Четвъртък е спокоен. Носи успехи, а на някои – пътуване.

ДЕВА
Въпреки че вие по принцип сте изключително работоспособни и никога не бягате от задълженията си, летните жеги и върху вас оказват неблагоприятното си въздействие, което естествено ви отпуска. Всъщност периодът е доста хубав за възстановяване на силите и ако не сте си ползвали до момента отпуската, просто не се колебайте. Ще прекарате времето си чудесно и разтоварващо. На работното си място, освен че ще хвърлите много усилия, не са изключени неочаквани загуби. През тази седмица мнозина от зодията ще възстановят хармоничните отношения с интимния си партньор. Петък е сполучлив за делата и контактите. Събота е емоционална, а в неделя настроението ви е променливо. В понеделник се пазете от грешки. Вторник ви носи разочарования, а в сряда ще се сблъскате с големи пречки. Четвъртък е благонадежден.

ВЕЗНИ
През тази седмица на Везните най-често ще им се налага да изглаждат спорове, да търсят истината и да вземат компромисни решения. Това не засяга дома, където равновесието за момента е безупречно. Има отношение обаче към хората от вашия професионален бранш. В процеса на изясняване ще възникнат много разногласия. Не е изключено за някои от зодията да изоставят добрия тон и стремежа към разбирателство. В резултат на това ще настъпи раздяла с партньор. Иначе сте активни за реализиране на задачите си и сполуката няма да ви изостави. Петък е успешен, а в събота ще достигнете с някого до споразумение. В неделя не допускайте грешки. В понеделник ще се насочите към перспективни ангажименти. Като доста трудни се очертават дните вторник и сряда. Явно ще ви се отразят неблагоприятно, защото четвъртък е вял.

СКОРПИОН
Липса на стабилност Повечето от дните на този период се оказват нестабилни за Скорпионите. Късмет не ви липсва, но той едва ли ще работи в пълния си капацитет, защото ще бъде спиран и засенчван от външни сили. Но за тази ситуация не може да бъде обвинявана само съдбата, тъй като мнозина от зодията ще хвърлят енергията си за незначителни цели, а главните ще остават извън обсега на действие. Налице са фактори, които подсказват за липса на порядък, непремислени и безразборни действия, разточителност на средства и време и други негативни компоненти, които ще се окажат решаващи за липсата на задоволителни резултати. В петък ще се изявите мощно, но събота е променлива и нестабилна. В неделя ще научите важни новини. Противоречия и сблъсъци изпълват понеделник, а вторник е благодатен. Сряда е спокойна, а четвъртък – твърде активен.

СТРЕЛЕЦ
През този седемдневен период Стрелците ще бъдат много енергични в изявата си – лична, професионална, обществена и т. н. Някои ще пътуват, а в определени случаи може да се говори за вълнуващо пътешествие. Други от зодията са изправени пред дилемата – да сключат или да не сключат брак. За трета част от представителите на знака това е време за планиране и организация. Действайте бързо и не отлагайте нищо от онова, което сте решили да осъществите. Периодът е плодотворен за финансови постижения, за подобряване на битовите условия, за засилени контакти с приятели и роднини, както и обучение и преквалификация. Петък е благодатен за всичко, а събота има значението на начало. Силен творчески израз ви владее в неделя. За понеделник е характерна нестабилност, а във вторник внезапно ще ви осени идея. По-трудни са сряда и четвъртък.

КОЗИРОГ
Определено може да се каже, че представителите на Козирог са на прага на промените. По тази причина предстоящото седемдневие ще ви сблъска с трудности, които в такива случаи съпътстват реализацията на всеки човек. С по-голямо внимание следва да действате в деловата сфера. Тук не са изключени препятствия, загуби, мъчителни ситуации, предателство от някого. Действайте дипломатично и при необходимост – компромисно. Последното ще ви се наложи във всички случаи. В семейните взаимоотношения ще възникне напрежение поради изясняване на стари факти и събития. Петък е особено благоприятен. Разкрива възможности за нов старт. Материална сполука и стабилност определят съботата, а в неделя ще разобличите някого. Голям успех ще ви донесе понеделник. За вторник е валидно пътуване, а сряда е пълна и успешна. Четвъртък ви радва с новини.

ВОДОЛЕЙ
В активността на Водолеите се наблюдава известно отстъпление, което явно е плод на неудобствата и проблемите, с които се сблъсквате. Повече от сигурно е, че негативните явления няма да се стопят от само себе си. Ще ги преодолеете, ако проявите воля и мъжество в различните сфери на вашата активност. Крайно неблагоприятни в момента за някои от зодията са роднинските взаимоотношения. Тук следва да действате търпеливо и неотстъпчиво от принципите си. Избягвайте сблъсъците, за да предотвратите нежелана развръзка. Периодът е доста напрегнат и в делово отношение. Петък отбелязва началото на важни промени. В събота не влизайте в спорове. В неделя ще приемете за вярно чуждо мнение. Материална сполука е характерна за понеделник. Неочаквано участие в дадена ситуация определя вторник, а сряда ви радва с материални новости. Четвъртък е твърде успешен.

РИБИ
През тази седмица доста от представителите на Риби ще действат в делово направление за смяна на работата или за започване на такава от безработните. Това е труден период. Ще се натъквате на неизгодни условия, на откровени опити за явно експлоатиране на труда ви, на двойствени и нечестни отношения. Събития от подобно естество не бива да ви разколебават или да ви тласкат към компромис извън рамките на допустимото. Потенциалната ви мощ е значителна и ако сте търпеливи и настойчиви, ще постигнете целите си. Преди всичко обаче трябва да програмирате действията си, за да избегнете неефективност и обърквания. В петък и през почивните дни ще проявите изразителна активност в деловата сфера и за реализация на проектите си. Понеделник е труден и напрегнат. Във вторник ще се съпротивите мощно на някого, а в сряда е възможно споразумение. Четвъртък е ден за постижения.

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории
  • Uncategorized

1 Comment

  1. 1
    Мариела // September 4th, 2006 at 9:16 am

    Здравейте любопитно ми е защо е това забявяне на хороскопа и дали ще е много трудно да пуснете седмично хороскопче и за септември. Ще съм ви благодарна ако го направите.