Последни Рецепти
Последни Статии

Хороскоп за седмицата 19 – 25 февруари

Добавено в Готварски статии, Хороскоп

Добави към моето меню

Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2007

Слънцето влезе в зодиакалния знак на Риби. И не само Слънцето: в този сектор на Зодиака се намират още три планети: Уран, Венера и Меркурий. Какво може да означава повишеното влияние на Риби? Преди всичко това, че ставаме повече от обикновено интровертни: за нас е по-важно не това, което се случва, а какво извикват събитията в душата ни. Повечето от нас се потопяват в своя вътрешен свят, емоционалното ни състояние и душевна нагласа са много по-важни от реалността. Много неща в живота ни свършват, както свършва и зимата. След две седмици, около пълнолунието, в събитията ще настъпи прелом, след като премине съединението на Слънцето с Уран.
ОВЕН
Залог за успех и постигане на целта за вас става удивителното хармонично взаимодействие с околните. Особено, ако това са хора от противоположния пол. Всичко се решава леко, за всеобщо удоволствие. Приключва етапът на задължителната работа в името на кариерата. Завършва с добър резултат. Ако не сте мързелували през последните седмици, значи сте заработили възможност за прилични доходи в бъдеще. Вашите съпружески или любовни отношения са изненадващо хармонични. Погрижете се за тяхната стабилност, тъй като благоприятните периоди не са толкова продължителни. Към края на седмицата вие ставате пасивни. Или всичко сте свършили, или сте решили да си починете преди да смените стила на работата си. Какво пък, заслужили сте го. Благоприятни дни за вас са понеделник, вторник и сряда. В неделя може да се отдадете на обилна трапеза и мързелива почивка.

ТЕЛЕЦ
Търсят ви, ценят ви и това ви носи морално удовлетворение и реални доходи. Вашият интерес и делова активност се реализират в обществения живот и всичко, което получавате в обществото, вие отнасяте у дома си, в семейството – доходи, почит, уважение. Приятелите или близките ви роднини подкрепят начинанията ви и ви помагат реално да се справите с най-тесните места. Взаимоотношенията ви с противоположния пол вървят учудващо лесно, но не ви ли се струва, че някой може да използва вашата състрадателност и мек характер така, че да се почувствате потърпевша страна? Дозирайте чувствата си. По отношение на парите, бъдете нащрек – има вероятност да се разпоредите погрешно с чужди средства и ресурси, а после да се ядосвате. Важно е всичко, което ще се случва в понеделник: ще се видят плюсовете и минусите, с които ще трябва да си имате работа през цялата седмица.

БЛИЗНАЦИ
Вие предпочитате да държите своя личен живот далеч от любопитни очи. На първо място поставяте въпросите, свързани с кариерата и взаимоотношенията си с ръководството. Нещо повече, нараства концентрацията на събитията в делови план. Възможно е да не се чувствате съвсем уютно: налага се да тъпчете на едно място или често пъти да преправяте нещата. Скрита от странични очи информация, с която вие разполагате, става все по-важен регулатор на деловите ви отношения и вашата позиция в този аспект. Това “тайно” оръжие следва да използвате крайно внимателно. Някои от вас имат нужда да позакърпят малко своя делови имидж. Старайте се да бъдете колкото можете по-близо до непорсредственото ръководство и в края на седмицата ще намерите възможност за общуване с влиятелно лице. Всичко, което съумеете да изложите и на което ще разчитате в това общуване, ще стане център на кристализация на събитията в следващите три месеца.

РАК
Основните ви интереси са в сферата на междуличностното общуване. Ефективността на дейността ви зависи не толкова от вас, колкото от това доколко правилно подбирате партньори, клиенти и чиновници, с които си имате работа. Умеейки прекрасно да “сканирате” хората, да усещате състоянието им, вие печелите доверието им и се чувствате в подобна дейност като риба във вода. Което означава, че всичко ще бъде във ваша полза и удовлетворение. С интересни събития е пълен животът на преподаватели, юристи, консултанти. Не странете от рекламни акции, не се сдухвайте, ако нещо се отлага или отменя – всичко ви е от полза, само трябва да съумеете да използвате ситуацията. Финансовите въпроси продължават да ви затрудняват. Сряда е подходящ ден за уреждане на част от тях. В четвъртък подходяща е първата половина на деня. В петък денят се подрежда трудно. В събота избягвайте спорове. По-добре ще е да си доставите лично удоволствие. На жените ще им хареса нова прическа и покупка.

ЛЪВ
Има две приятни новини: свършва най-сложният за вас месец през тази година и длъжниците ще ви върнат парите или онова, което вие смятате за ценно. Въпреки това, животът все още не ви доставя радост: след трудното изясняване на реалното, а не измисленото положение на нещата, ви предстои да направите някаква рязка прпомяна, за да поставите живота върху онези релси, които ще ви откарат по-нататък. Предстои ви да направите това през следващата седмица. А засега продължавайте да откривате тайните и хубавичко да обмисляте всичко, което ви вълнува. Най-сложна е ситуацията за родените през първата половина на август. На останалите е по-леко. Най-благоприятен и резултатен ден е четвъртък. Постигайте своето. В събота ще се наложи да се сблъскате с несъгласието на почивка или успешно осъществяване на финансови надежди.

ДЕВА
Вие влизате в период на кулминации. Всички тенденции и обстоятелства, които са се зародили през миналата есен, стават по-разбираеми. Важно е да си изясните всичко, което доскоро е било скрито от вашите очи и ум, да вземете някакво решение, което ще осъществите в следващите три месеца. Вие сте тясно свързани с някого от обкръжаващите ви и преживявате нещата поради важни за вас делови или лични взаимоотношения. През следващата седмица събитията ще вземат неочакван обрат, засягащ най-силно родените през първата десетдневка на септември. Ще се наложи да вземате решения в извънредна ситуация. За мнозина това ще бъдат сътресения в личния живот или в деловото партньорство, изискващи промяна на правилата на играта. През следващите дни вие ще чувствате нарастваща възбуда и напрежение, което ще ви бъде лош съветник в трудните ситуации и може да навреди на здравето ви. Контролирайте се, особено в събота.

ВЕЗНИ
В началото на седмицата става съществена смяна на приоритети и настроения: това, което ви се е струвало важно и ценно, започва да отива на заден план. Може да възникне ново увлечение. Ако нещо за вас продължава да бъде важно и ценно, следва да форсирате събитията и официално да заявите своето “право за ползване”. Например, ситуацията в любовта – от тайно увлечение преминава в явно с перспектива за брак. В работата и бизнеса практически е същото: подготвителният период на някакво начинание влиза в стадий на бързо развитие. Дори представата ви за вас самите, че сте чувствителни и съчувстващи, готовността ви да помогнете на всеки и на всички, започва да се променя към по-егоистична: в събота вие открито изразявате всичко, което ви харесва и не ви харесва. Интензивно си взаимодействате с околните, сега обаче преминавате в настъпателна позиция. Гответе се за реформи или нестандартни ситуации в службата, при които трябва да останете страничен наблюдател. Пазете нервите и здравето си.

СКОРПИОН
Началото на седмицата за Скорпионите е относително спокойно, макар че в понеделник е възможно в крачка да решите успешно някакви въпроси, засягащи бизнеса или здравето. За мнозина вторник и сряда ще протекат доста хаотично и неорганизирано, възможни са размествания, строителни дейности, смяна на стари мебели или техника, може да се наложи да посетите стоматолог. В четвъртък и петък вие вече ще контролирате доста по-добре събитията, ще се занимавате сериозно с интелектуална дейност, ще можете да завършите някакви творчески проекти, да усвоите нова информация, която ще допринесе за успеха ви в следващите месеци. В края на седмицата се постарайте да не вървите срещу течението. Занимавайте се с това, което ви влече. Всички важни за вас неща оставете за следващия понеделник, а през почивните дни ще ви е от полза да не се застоявате у дома, по-добре се разходете – имате нужда от нови впечатления.

СТРЕЛЕЦ
Концентрацията на събития и вашето внимание се пренасят върху семейните дела. Събитията в понеделник задават тон на цялата седмица. Започнете да правите нещо полезно за себе си и семейството си и след две седмици ще имате резултат. Ако не се смята жаждата за качествени промени в семейните обстоятелства и досадните юридически и бюрократични спънки, животът тече доста позитивно. Пък и тези трудности са напълно преодолими в близките дни. Ако не всички, то значителна част от тях. Вторник и сряда ще донесат позитивни събития и удовлетворение на вашите амбиции. Жените могат да разчитат на комплименти и подаръци, повдигащи тонуса. Постарайте се да сложите в ред финансовите дела до сряда, резултатът ще бъде по-благоприятен, отколкото в края на седмицата. В неделя ви предстоят неуправляеми разходи. Не разчитайте на своето благоразумие, не слагайте в портфейла си повече пари, отколкото не ви е жал да изхарчите за глупости.

КОЗИРОГ
През тази седмица финансовите проблеми се решават много по-лесно от преди, при това благоприятни са всички дни, освен петък. В петък е възможно да загубите присъщото ви усещане за реалността. Финансовите проблеми се решават чрез благотворителност или социална помощ. Ако работите или се каните да започнете работа в подобни организации, очаква ви добра кариера. Най-добрият ден за всякакви начинания е сряда. Отчитайки вашата деловитост, която вие проявявате в последно време, за вас е важно да бъдете навреме на необходимото място. Всичко, което инициирате през февруари, ще определи направлението и ефективността на вашата работа в следващите две години. В неделя ви напрягат близки роднини и пътуване. Откажете се от купуването на кола и бъдете внимателни при пътувания: възможни са не особено приятни непредвидени ситуации.

ВОДОЛЕЙ
В обстановка, когато по нови правила или с нови задачи се формират лични и делови отношения, е важно да се използва ефективно всеки благоприятен ден. През тази седмица такива дни ще има. Най-многообещаващ е сряда. Постарайте се в този ден да проведете преговори, договори и споразумения, презентации и финансови операции. Сряда е благоприятен ден и за уреждане на съпружески спорове. За финансови операции – от семейни придобивки до големи бизнес сделки е подходящ четвъртък. Сделка, сключена в петък, ще носи повече риск. Семейната ситуация в петък ще бъде толкова напрегната, колкото са натрупаните противоречия в партньорството ви. В неделя настроението може да не бъде най-доброто по различни причини. Не придавайте на това особено значение и не харчете излишно.

РИБИ
При всеки от вас сега или малко по-късно ще настъпи важен момент в живота: рожден ден. Неволно човек се замисля какво ще донесе в живота му новата година. Астрологът може уверено да каже, че тези, които празнуват рожден ден през тази седмица, през миналата и по-миналата години вече са преживели най-голямото сътресение в живота си. Възникнало е ново измерение, ново направление. Не всички са доволни, но никой не може да отрече, че им е дошло второ дихание, възникнали са нови лични и социални възможности, променила се е самооценката им. Текущата година би трябвало да ви даде нови социални и кариерни перспективи. На онези, които ще празнуват в понеделник и вторник, съдбата може да им подари любов. Рождениците от сряда и четвъртък могат да разчитат на укрепване на благосъстоянието си и оптимален напредък в кариерата. Рождениците от петък, събота и неделя ще обновят деловите и близки отношения. В живота им по-вероятни са неочакваните обрати. На всички пожелавам успешна лична година!
Н. Чиркова

На всички – любов и житейски реализации!

Н. Чиркова

Add to Facebook icon Add to Twitter icon Add to del.icio.us icon Add to Google Bookmarks icon Add to Svejo.net icon
Категории